allworth Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Es tā parakņājos profilos un atradu tik rēcīgas lietas , iesaku citiem arī paskatīties savus pirmos poustus - tāds marasms, jopcik, iekvoutošu pāris pērles no saviem pirmajiem poustiem: Man laukos naaca straadaat alkaani pa 2 vai 1 ls dienaa un taa nu bija iista dainu teevu sanaakshana , viens no vinjiem bija pat sacereejis dzejoli: Suki, bljadi, suki, bljadi aljaljaa aljaljaa ... kto eto sochinil? eto jaaa - MIKALJOV <c> Mihaljov Triis vechi tankaa brauca, par stulbiem vinjus sauca, nebija tiem maaju un pusei truuka kaaju, liidz briidis naaca magjiskais nu scenaarijs klasiskais pie sievaam gaaja kalpot, naacaas triperzaales malkot par algu nemaz nechiiksteet, par veedertiesu atshanseet un nevareeja aizbeegt, jo gruuti bija paskriet. Es tajaa laikaa saaku onaneet O jomajo, kā norēcos . Palasīju arī citu, ilgāk poustojošo džeku, pērles, un pirmie pousti visiem aptuveni viena tizluma līmeņa. Gribētos redzēt arī citu garadarbus . Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Manas "pērles" p.s smailiji toreiz rulleja priekš manis! Kip lieta tada es gribtu dabut vote tiesibas Speleju ari uz cz servuka un gadas kad kaut kada MEGa liela mapa ir MEGa maz chuberi kip lai varetu nomainit man vajadzetu voteee tiesibas ! Ja ne ne tikai ne***man virsu hmmm tas gan nesen paradijos pirms 2 menesh kaut kadi Bet speleju samera biezi nu nez lemjiet bus gign tuss tad ari uzsauksu wormam vai macho Lb [kip kukuloshana nez vai lidzes bey nu meginat var] ewzzzz nu camooon doc nedoc man vote rights? ceru ka doc:D p.s.s Kā arī skatos ir rulējuši ZZZ un C burti tolaik tas tak bija kruti ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ali, tas saucaas pokemonismzzzzz. agriinaa stadijaa. tiesa, izskataas, ka esi izaarsteejies. hmm... (domaataajs cileex..) pasviediishu ideju - uzlieciet vote limitu, piem, 1vote desmit minuutees un 0 problemz.. nu, 0.7 arii nau probleema, bet shtiimiitis.. izskataas, ka ar alkoholu es jau krietni sen neesmu vairs uz "Juus" njaa... to me pamanija, ka leknie apollo admini nespeelee CW ar visiem peec kaartas.. man arii savs story - izveidojaam prikola peec klanu !G! >> un domaajaam, ka mums BOFH atteiks, jo neesam zinaams klans.. uzspeeleejaam pret saldus izlasi, kuras sastaava bija arii radiomix, un peec saldus sakaaves (tiesa vinjiem bij tikai 4 speeleetaaji, jo 5tajam PC nobruka ) atskaneeja piedaavaajums: "vareetu kaadreiz pret BOFH uzspeeleet" .... muuseejie chalji to uztveera par pagodinaajumu, jo zinaaja, ka pa vienam BOFH ir frageri (cik esmu redzeejis), bet tiima vinji lapi straadaa.... nu i samurgoju... a PO... vienk veeleeshanaas palieliities.. muahahahahahaha hhe... admini un kulhackeri ja jau cileeki ir taadas aitas un no nika vien baidaas, kaadeelj vienkaarshi neielaist kaadu botu ar noku, teixim, [GIGN] ownage? P.S. ja shii doma iet pie duushas, iesaku izdzeest sho postu... haha pwnt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 24, 2006 Author Report Share Posted February 24, 2006 DuH, bots ar noku ir baigā štelle Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ehh.. visaadi joki bijushi teiksim no vecajiem laikiem manas domas gan loogjiski netiek sheit njemtas veeraa , bet man liekas ka Hainy ir tas cilveex kas buutu pelnijis kaut kaadas tiesiibas uz serv. lab ok shitas viss topiks ir nice : http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...st=0entry3928 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 pašā pirmajā posta man bija nepārspējama smailiju čupa aka craps. paskaidrojiet plzzz ko nozime ----> .gif omg l33t pwn !!! nesmejieties plzzz P.S. smiekligi ... ka var buut offtopiks spamaaa? unsure.gif ROFL 51'st state ! (tada superiiga filam ir ) P.S. ko nozime spwn omg l33t ? šo es prasīju vairākas reizes. Shit happens tu tak nedoma ka Meoni iebrauca kamiela suuda? es ar gribu tadu provaideri kura dzeki nak atspardit ja tev galva ir tikai vejs, tad no tevis irbish laideejs vien sanaks ... ja tie goli butu ieskaititi tad Latvija uzvaretu ar 3-2 , jo tad letini nenemtu vartsargu nost ... a vartsargam ar saibu pa muti un pautus ar skerem janogriez un jaliek vartos pastavet , SUKU NAHUI ... izslegt vinu vaidzetu ... panna pirdejs nelaimiigais, ellas mizejs ... "te bija daudz nejēdzīgu smailiju virknējums" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 mans pirmais Jaa jaa, situ duuri zem... p.s. es raudaaju kad mans chupa chups iekrita smiltis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Dooh. Niikulis ar potenciaalu vai niikulis bez potences, bet tas man vienalga netraucee sapnjot par advanceetu malaci biggrin.gif Nez, varbuut shis taads ieveeriibas cieniigaaks, bet principaa man tur nekaa taada iipashi rofliska nav tajos pirmajos poustos. Vismaz es taa domaaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 champion tu esi geys! Lai ko es foruma lieku, tu visulaiku piepisies man! Ej nafig, es nesmu geys! haa Nafig tev slotu? Tak aatri var tikt iekshaa! lol! naits prasija slotu te luk mana atbilde njaa sakuma kad pirmo reizi redzeju tadu forumu ar tik daudz forshiem smailinjiem gribeejas baigi pielietot vinjus Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 (edited) Ak es asprātis : Ārprāc, kur var būt tāds muļķis. smiliez.de_2551.gif Tas pats, kas ieiet menetenē un uzprasīt, kur var paslēpt zagtos televizorus. PS. ilgi gan es nēsmu te, iespējams, ka tikai tagad taisu savas "pērles", bet nu šis pwnz Edited February 24, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 24, 2006 Author Report Share Posted February 24, 2006 NU es neesu iestaajies nekur Pagaashgad iestaajos LU juristos un tagad man ir akadeemiskais paraads pie profesores I.Vaideres, bljeee! Eiroparlamentaariete TE JURKO RAKSTIIJA SIEVIESHU DZIMUMORGAANA NOSAUKUMU LOL Jurko pousts Un sarkainais teksts bija rakstīts ar 2x lielāku burtu izmēru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Paga, postus vēl neatradu bet man patikās bilde ko biju ielicis Es pat biju aizmirsis par tādu! Tik MEGAGRAUDAINA! te Ble es palasījos pašus pirmsākumus saviem postiem! Tas ir vienkārši PSC! Nu es nezinu! ...... [vārdu iztrūkums] ..... Nav brīnums ka es pašā sākumā uz pāris dienām iekļuvu Dabas Brīnumu kategorijā Tas ir vienkārši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 nez, neesmu neko izcili interesantu pateicis... vot pašā pirmajā forumā kurā rakstīju, tur gan uzliku sarkanus lielus burtus bet tas bija pārāk sen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 SuperRembo pirmie posti bija vienkaarhsi unikaali.. bet nu vinjsh ir ljoooti mainiijies uz labo pusi. man jaaatziistas, ka pateicoties tieshi vinja topikam par muuviju taisiishanu es uztaisiiju savu pirmo iisfilminju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 blje nu mapas rlz un blje cz rlz un blje rlz devil.gif blje mu rlz kaads speelee zolikaa? muahahaahah smiliez.de_2538.gif mona lisa bljea sux mona lisa bljea Nu man ir jauna Tastatuura un es speeleeju cs un man besii kad vinsh blokeejaas kad ir 3 taustinji kopaa uzspiesti a vecais atrubijies. Ko man dariit lai nebuutu tas piip piip piip ? piip piip piip nee vinjam nevar dot esmu redzeejis kaa vinsh speelee, zhurkinaatoors biggrin.gif zhurkinaatoors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ko? kaa man dabuut 2 oranzos kvadratinus? es tiko pieregistreejos! kaa vinus nopelniit? kas ir warn? Aj ir jau vēl daudzi... Saprotu, ka vēl jau ne tikai no pirmajiem postiem man te ir kādas "pērles" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 vienu nahrenizeet... btw tas tieshaam var besiit ka tu ilgi speelee ar 1 niku un tad taads pi**rs atnaak un saka ka tas ir vinja niks zaban.gif hehe atceros vel tagad ka tad paraadijaas jaunie netgames un dzhekijs shito postu iesaistija savaa uzmaniibas piesaistiishanas raxtaa nu karo4 taa man ir norton firewalls un man kameer man kompis iesleegts tas fw paraada shitaadu un tas ik pa laikam paraadaas tad es uzspiezhu clear un atkal paraadaas bet tas man ilgi iet jau un jautaajums taaads --> vai man tas fw atklaajis ka meegina tas taarps ieliist un blokjeejis vai arii tas man iekshaa jau kompii ir ? i vot arii screeny Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 SuperRembo pirmie posti bija vienkaarhsi unikaali.. bet nu vinjsh ir ljoooti mainiijies uz labo pusi. man jaaatziistas, ka pateicoties tieshi vinja topikam par muuviju taisiishanu es uztaisiiju savu pirmo iisfilminju. Cik var teikt, ka vinsh to topiku ir izkopeejis no moviem (ja nemaldos) foruma bez atsauces . Tak nav vinsh tik gudrs, lai taadu uztaisiitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 QUOTE macho nu plzzzz......es luudzu tikai vote tiesiibas navajag vinjam uzbaazties, ja vinjsh teica nee... tad viss! savaadaak veel vairaak noskaitiisies... sword man liekas tu esi palicis paaraak uzbaaziis!!!padomaa ar savu galvu, ja macho tev neveelas dot tiesiibas tad viss, un kam gan taas tiesiibas ir vajadziigas? labi, tiesiibas dabuun un viss... jums jau galvenais ka ir... skatoties vienu topicu atradu veel vienu forshu duh postu - bleed anfisa nelien kur nevajag... ja nejeedz par ko iet runa, vienkaarshi pieveries ... COLE reporteeja worm'am par kljuudu foruma php skriptaa (tas po ka me no php kodeeshanas maz jeedz... ) uz kuru es atbildeeju ar sorry bet tagad jau viss kaartiibaa, error vairs nav aj 5as lapas izlasiiju neko taadu iipashi interesantu vairs neatradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 aww, anfisa atrada postu, kuram es joprojaam varu tikai piekrist... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 es jau pirmaja nedela dabuju warnas(atceros no galvas) ar SO: man nepatik masinspeles kad atnacu no atvalinajuma dabuju otras warnas par so: krish vel lielaku bildi nevareji ielikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 es jau pirmaja nedela dabuju warnas(atceros no galvas) ar SO: man nepatik masinspeles kad atnacu no atvalinajuma dabuju otras warnas par so: krish vel lielaku bildi nevareji ielikt? bad boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ojaars Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 baac - paskatiijos un baigi daudzie ir labi saaksim ar mczipu es ieniistu mczip jau no otraas klases. taatad kaapeec mczip neatziistas ka vinja iistais niks ir marcipaans? visi tachu zin, ka mczip ir marcipaana konditoriskais saiisinaajums PS vina tresas klases eksperiments biologija (vins dabuja tikai 3 hehe) bija tizls (ievertejiet - uzbuvet maksligu anusu no personigajam siekalam? ) (ievertejiet sitadu nugi - sasteikti macities biologiju - es tai laika tusejos ar ciksam) (esmu tik forsh) PPS 4 klase - vins nepatika meitenem - pat lokalajai palaistuvei (vinai patika pat pedins igors)? - agnesei B. (es ar vinu parguleju jau pirmaja klase? (esmu baigais kniebejs) + vai es jau teicu - esmu forsh? ) PPPS gejam igoram ari vins nepatika PPPPS varu saderet ka vins lieto prostamol uno PPPPPS man nepatik visi, kam vins patik PPPPPPS esmu 2 metrus gars - kacats, macos kikboksu no 1 klases un varu piekaut savu vectevu - ta ka padomajiet, vai JUMS TIESAM PATIK MCZIP PPPPPPPS pat vina ip adreses ir tizlas mczip =? pinky pinky = iesarts - tavs dupsits kur pus rajons gajis pari ir iesarts... protams var strideties par manu smadzenu sastavu un lielumu un izglitibu, bet vismaz manas smadzenes nav izspaidijusi svesi locekli, kas spaidot smadzenes satraume ari visu organu sistemu. tu tik neapvainojies butiba jau mes esam draugi tu, es un tu gribetu manu locekli... ps ja tev parak brivi krit ara kaks - tad tev palidzes (tu doma forlaks.... nee ) sac lietot vina pudelu korkus (ja vel der un ari tie nekrit laukaa...) mana miilaakaa fraaze: tu, es un tu gribetu manu locekli... un veel viena peerle varbut tas ir garigs terors vai vienkarsa izbanisana? enivei,? , nodirsat spamu cik gribat, atradusies visu zinosie admini - aplikt visus, kas varbut vienkarsi nejausi regulari sevi pataisa par stulbiem? katraa zinjaa - man veel joprojaam tas viss patiik PS peedeejais kvouts PPPS gribetu atzities, ka luks skaivokers ir mans tevs? un vispaar - dazhus topikus vajadzeetu izdot graamataa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now