Jump to content
GIGN Forum

Vecie Tizlie

allworth
 Share

Recommended Posts

Es tā parakņājos profilos un atradu tik rēcīgas lietas smile.gif, iesaku citiem arī paskatīties savus pirmos poustus - tāds marasms, jopcik, iekvoutošu pāris pērles no saviem pirmajiem poustiem:

Man laukos naaca straadaat alkaani pa 2 vai 1 ls dienaa un taa nu bija iista dainu teevu sanaakshana , viens no vinjiem bija pat sacereejis dzejoli:

Suki, bljadi, suki, bljadi

aljaljaa aljaljaa ...

kto eto sochinil?

eto jaaa - MIKALJOV

<c> Mihaljov

Triis vechi tankaa brauca,

par stulbiem vinjus sauca,

nebija tiem maaju

un pusei truuka kaaju,

liidz briidis naaca magjiskais

nu scenaarijs klasiskais

pie sievaam gaaja kalpot,

naacaas triperzaales malkot

par algu nemaz nechiiksteet,

par veedertiesu atshanseet

un nevareeja aizbeegt,

jo gruuti bija paskriet.

31.gif

Es tajaa laikaa saaku onaneet

O jomajo, kā norēcos laugh.gif . Palasīju arī citu, ilgāk poustojošo džeku, pērles, un pirmie pousti visiem aptuveni viena tizluma līmeņa.

Gribētos redzēt arī citu garadarbus smile.gif.

Manas "pērles"

p.s smailiji toreiz rulleja priekš manis!

Kip lieta tada es gribtu dabut vote tiesibas Speleju ari uz cz servuka un gadas kad kaut kada MEGa liela mapa  ir MEGa maz chuberi kip lai varetu nomainit man vajadzetu voteee tiesibas ! Ja ne ne tikai ne***man virsu 

hmmm tas gan nesen paradijos pirms 2 menesh kaut kadi Bet speleju samera biezi nu nez lemjiet bus gign tuss tad ari uzsauksu wormam vai macho Lb  [kip kukuloshana nez vai lidzes bey nu meginat var]

ewzzzz nu camooon  doc nedoc man vote rights? ceru ka doc:D

p.s.s Kā arī skatos ir rulējuši ZZZ un C burti tolaik tas tak bija kruti ne? biggrin.gif

ali, tas saucaas pokemonismzzzzz. agriinaa stadijaa. tiesa, izskataas, ka esi izaarsteejies.

hmm... (domaataajs cileex..) pasviediishu ideju - uzlieciet vote limitu, piem, 1vote desmit minuutees un 0 problemz.. nu, 0.7 arii nau probleema, bet shtiimiitis..
izskataas, ka ar alkoholu es jau krietni sen neesmu vairs uz "Juus"

njaa... to me pamanija, ka leknie apollo admini nespeelee CW ar visiem peec kaartas.. man arii savs story - izveidojaam prikola peec klanu !G! >> un domaajaam, ka mums BOFH atteiks, jo neesam zinaams klans.. uzspeeleejaam pret saldus izlasi, kuras sastaava bija arii radiomix, un peec saldus sakaaves (tiesa vinjiem bij tikai 4 speeleetaaji, jo 5tajam PC nobruka  ) atskaneeja piedaavaajums: "vareetu kaadreiz pret BOFH uzspeeleet" .... muuseejie chalji to uztveera par pagodinaajumu, jo zinaaja, ka pa vienam BOFH ir frageri (cik esmu redzeejis), bet tiima vinji lapi straadaa....

nu i samurgoju... a PO... vienk veeleeshanaas palieliities..

muahahahahahaha

hhe... admini un kulhackeri  ja jau cileeki ir taadas aitas un no nika vien baidaas, kaadeelj vienkaarshi neielaist kaadu botu ar noku, teixim, [GIGN] ownage? 

P.S. ja shii doma iet pie duushas, iesaku izdzeest sho postu...

haha pwnt!

pašā pirmajā posta man bija nepārspējama smailiju čupa aka craps.

paskaidrojiet plzzz ko nozime ----> stfu.gif.gif omg l33t pwn !!!

nesmejieties plzzz

P.S. smiekligi ... ka var buut offtopiks spamaaa? unsure.gif

ROFL tongue.gif

51'st state ! (tada superiiga filam ir )

P.S.

ko nozime spwn omg l33t ?

šo es prasīju vairākas reizes.

Shit happens

tu tak nedoma ka Meoni iebrauca kamiela suuda?

es ar gribu tadu provaideri kura dzeki nak atspardit

ja tev galva ir tikai vejs, tad no tevis irbish laideejs vien sanaks ...

ja tie goli butu ieskaititi tad Latvija uzvaretu ar 3-2 , jo tad letini nenemtu vartsargu nost ... a vartsargam ar saibu pa muti un pautus ar skerem janogriez un jaliek vartos pastavet , SUKU NAHUI ... izslegt vinu vaidzetu ... panna pirdejs nelaimiigais, ellas mizejs ... "te bija daudz nejēdzīgu smailiju virknējums"

Dooh. Niikulis ar potenciaalu vai niikulis bez potences, bet tas man vienalga netraucee sapnjot par advanceetu malaci biggrin.gif

Nez, varbuut shis taads ieveeriibas cieniigaaks, bet principaa man tur nekaa taada iipashi rofliska nav tajos pirmajos poustos. Vismaz es taa domaaju.

champion tu esi geys! Lai ko es foruma lieku, tu visulaiku piepisies man! Ej nafig, es nesmu geys!  smiliez.de_2428.gif  smiliez.de_2428.gif  smiliez.de_2428.gif  smiliez.de_2428.gif  smiliez.de_2428.gif   

haa

Nafig tev slotu? Tak aatri var tikt iekshaa!

smiliez.de_2469.gif  smiliez.de_2125.gif  smiliez.de_2469.gif  smiliez.de_2469.gif  smiliez.de_2125.gif  smiliez.de_2551.gif  smiliez.de_2551.gif  smiliez.de_2477.gif

lol! naits prasija slotu te luk mana atbilde smile.gif

njaa sakuma kad pirmo reizi redzeju tadu forumu ar tik daudz forshiem smailinjiem gribeejas baigi pielietot vinjus happy.gif

Ak es asprātis :

Ārprāc, kur var būt tāds muļķis. smiliez.de_2551.gif Tas pats, kas ieiet menetenē un uzprasīt, kur var paslēpt zagtos televizorus.

PS. ilgi gan es nēsmu te, iespējams, ka tikai tagad taisu savas "pērles", bet nu šis pwnz

Edited by HoLLow_LiFe

NU es neesu iestaajies nekur smile.gif

Pagaashgad iestaajos LU juristos un tagad man ir akadeemiskais paraads pie profesores I.Vaideres, bljeee!

Eiroparlamentaariete ranting.gif

TE JURKO RAKSTIIJA SIEVIESHU DZIMUMORGAANA NOSAUKUMU thumbsdown.gif

shit.gifshit.gifshit.gifshit.gifshit.gif

LOL Jurko pousts 34.giflaugh.gif

Un sarkainais teksts bija rakstīts ar 2x lielāku burtu izmēru... smile.gif

Paga, postus vēl neatradu bet man patikās bilde ko biju ielicis smile.gif

Es pat biju aizmirsis par tādu! laugh.gif

Tik MEGAGRAUDAINA! thumbsup.gif

te

Ble es palasījos pašus pirmsākumus saviem postiem!

Tas ir vienkārši PSC!

Nu es nezinu!

...... [vārdu iztrūkums] .....

Nav brīnums ka es pašā sākumā uz pāris dienām iekļuvu Dabas Brīnumu kategorijā smiliez.de_2477.gif

Tas ir vienkārši! smiliez.de_2428.gif

blje nu mapas rlz un blje cz rlz un blje rlz devil.gif

blje 4.gif

mu rlz kaads speelee zolikaa?

muahahaahah

smiliez.de_2538.gif mona lisa bljea sux

mona lisa bljea 4.gif

Nu man ir jauna Tastatuura un es speeleeju cs un man besii kad vinsh blokeejaas kad ir 3 taustinji kopaa uzspiesti a vecais atrubijies. Ko man dariit lai nebuutu tas piip piip piip ?

piip piip piip 4.gif

nee vinjam nevar dot esmu redzeejis kaa vinsh speelee, zhurkinaatoors biggrin.gif

zhurkinaatoors 4.gif

vienu nahrenizeet...

btw tas tieshaam var besiit ka tu ilgi speelee ar 1 niku un tad taads pi**rs atnaak un saka ka tas ir vinja niks zaban.gif

hehe atceros vel tagad ka tad paraadijaas jaunie netgames un dzhekijs shito postu iesaistija savaa uzmaniibas piesaistiishanas raxtaa happy.gif

nu karo4 taa man ir norton firewalls un man kameer man kompis iesleegts tas fw paraada shitaadu un tas ik pa laikam paraadaas tad es uzspiezhu clear un atkal paraadaas bet tas man ilgi iet jau un jautaajums taaads --> vai man tas fw atklaajis ka meegina tas taarps ieliist un blokjeejis vai arii tas man iekshaa jau kompii ir ?

i vot arii screeny

smiliez.de_2524.gifvirus.giflam.gif

SuperRembo pirmie posti bija vienkaarhsi unikaali.. bet nu vinjsh ir ljoooti mainiijies uz labo pusi. man jaaatziistas, ka pateicoties tieshi vinja topikam par muuviju taisiishanu es uztaisiiju savu pirmo iisfilminju.

Cik var teikt, ka vinsh to topiku ir izkopeejis no moviem (ja nemaldos) foruma bez atsauces pinch.gif . Tak nav vinsh tik gudrs, lai taadu uztaisiitu.

macho nu plzzzz......es luudzu tikai vote tiesiibas 

navajag vinjam uzbaazties, ja vinjsh teica nee... tad viss! savaadaak veel vairaak noskaitiisies...

sword man liekas tu esi palicis paaraak uzbaaziis!!!padomaa ar savu galvu, ja macho tev neveelas dot tiesiibas tad viss, un kam gan taas tiesiibas ir vajadziigas? labi, tiesiibas dabuun un viss... jums jau galvenais ka ir...

skatoties vienu topicu atradu veel vienu forshu duh postu smile.gif -

bleed anfisa nelien kur nevajag... ja nejeedz par ko iet runa, vienkaarshi pieveries  smiliez.de_2477.gif  ... COLE reporteeja worm'am par kljuudu foruma php skriptaa (tas po ka me no php kodeeshanas maz jeedz... )  wacko.gif

uz kuru es atbildeeju ar

unsure.gif sorry  biggrin.gif

bet tagad jau viss kaartiibaa, error vairs nav smile.gif

aj 5as lapas izlasiiju neko taadu iipashi interesantu vairs neatradu.

baac - paskatiijos un baigi daudzie ir labi

saaksim ar mczipu

smile.gif

es ieniistu mczip jau no otraas klases. taatad kaapeec mczip neatziistas ka vinja iistais niks ir marcipaans? visi tachu zin, ka mczip ir marcipaana konditoriskais saiisinaajums

PS vina tresas klases eksperiments biologija (vins dabuja tikai 3 hehe) bija tizls (ievertejiet - uzbuvet maksligu anusu no personigajam siekalam? ) (ievertejiet sitadu nugi - sasteikti macities biologiju - es tai laika tusejos ar ciksam) (esmu tik forsh)

PPS 4 klase - vins nepatika meitenem - pat lokalajai palaistuvei (vinai patika pat pedins igors)? - agnesei B. (es ar vinu parguleju jau pirmaja klase? (esmu baigais kniebejs) + vai es jau teicu - esmu forsh? )

PPPS gejam igoram ari vins nepatika

PPPPS varu saderet ka vins lieto prostamol uno

PPPPPS man nepatik visi, kam vins patik

PPPPPPS esmu 2 metrus gars - kacats, macos kikboksu no 1 klases un varu piekaut savu vectevu - ta ka padomajiet, vai JUMS TIESAM PATIK MCZIP

PPPPPPPS pat vina ip adreses ir tizlas

mczip =?

pinky

pinky = iesarts - tavs dupsits kur pus rajons gajis pari ir iesarts...

protams var strideties par manu smadzenu sastavu un lielumu un izglitibu, bet vismaz manas smadzenes nav izspaidijusi svesi locekli, kas spaidot smadzenes satraume ari visu organu sistemu.

tu tik neapvainojies

butiba jau mes esam draugi

tu, es un tu gribetu manu locekli... ps ja tev parak brivi krit ara kaks - tad tev palidzes (tu doma forlaks.... nee ) sac lietot vina pudelu korkus (ja vel der un ari tie nekrit laukaa...)

mana miilaakaa fraaze: tu, es un tu gribetu manu locekli... smile.gif

un veel viena peerle

varbut tas ir garigs terors vai vienkarsa izbanisana?

enivei,? , nodirsat spamu cik gribat, atradusies visu zinosie admini - aplikt visus, kas varbut vienkarsi nejausi regulari sevi pataisa par stulbiem?

katraa zinjaa - man veel joprojaam tas viss patiik

PS peedeejais kvouts

PPPS gribetu atzities, ka luks skaivokers ir mans tevs? smiliez.de_2125.gif

un vispaar - dazhus topikus vajadzeetu izdot graamataa

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...