SuperRembo Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Go GO GIGN tauta. Pats personīgi aizskaitiju 70 eur. Varbūt te ir arī kāds labdaris vēl. http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/537186-valsts_atsaka_dzivibai_svarigu_palidzibu_devinus_gadus_vecam_bernam Ziedot Dāvim iespējams, zvanot pa ziedojumu tālruni 90006681 un ziedojot 1,42 eiro vai arī pārskaitot līdzekļus uz Bērnu slimnīcas fonda bankas kontiem ar atzīmi Dāvim - AS SEB banka: UNLALV2X, konta Nr. LV84UNLA0050012160326, A/S Swedbank: HABA LV22, konta Nr. LV02HABA0551000377020, norādot fonda rekvizītus: Bērnu slimnīcas fonds, Reģ.nr. LV40008057120, Vienības gatve 45, Rīga, LV1004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Ar ko šis bērns ir svarīgāks par citiem bērniem, kuriem valsts nepalīdz? Jo citi bērni nav TVNETā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 28, 2014 Report Share Posted November 28, 2014 Nedirs, ka tu aizskaitiji 70 eur, Vienkarsi nedirs! Es deru uz 100 eur ka tu neaizskaitiji! Vienkarsi te ir 100 eur - pieradi man, ka tu aizskatiji - un 100 eur tavi un vel 100 sitajam mazajam kroplim. Beefs 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 29, 2014 Author Report Share Posted November 29, 2014 Nu labi labi neaizsutiju 70, bet 30 eur. Labak kluva uzzinot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 beigu beigās,pazvanīji pa ziedojumu tālruni un noziedoji 1,42 eiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAPINSH Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Nu labi labi neaizsutiju 70, bet 30 eur. Labak kluva uzzinot ? A tev palika labāk melojot internetā, krāns palika garāks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 da bļaģ, superrembo tu točna esi pilnigs atmarozaks, d!rst par to cik noziedoji? ... nu nav briinums ka sieva tevi pameta , mudaks.. biif -respekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 29, 2014 Author Report Share Posted November 29, 2014 A tev palika labāk melojot internetā, krāns palika garāks? Man parasti nepatik tiesos skaitlus noradit. Vienmer nedaudz piepuskoju balstoties uz sakotnejas bazes. Respektivi melots nav, bet nav ari galigi patiess. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 A tev palika labāk melojot internetā, krāns palika garāks? Galvenais kad viņš aizsūtīja un palīdzēja ļoti smagam pacientam, ko cepjās?galvenais ir palīdzēt,kaut uzzvanot pa talruni un nobalsojot 1euro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 balso par mani mani sauc dāvis ņem telefon rokās un bliez pa pogām Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Man parasti nepatik tiesos skaitlus noradit. Vienmer nedaudz piepuskoju balstoties uz sakotnejas bazes. Respektivi melots nav, bet nav ari galigi patiess. Nu-nu, cik tad tas rolex maksāja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted November 29, 2014 Author Report Share Posted November 29, 2014 Hvz, kad tikšu pie tā bildēsanas iemetīšu, kas vēlēsies pm bildi, tad i varēsiet teikt legit vai ne legit. Jo pats neiegādājos, cik dāvana no vecākiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Nu labi labi neaizsutiju 70, bet 30 eur. Labak kluva uzzinot ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Saziedojat man arī 300k es braukšu Dāvim līdzi. Būšu pateicīgs un vairāk mani jūs neredzēsiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 respektivi SR ir bomaars bez naudas un interneta megina kompenset savu nabadzibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 dirsējs augstākajā pakāpē Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 (edited) cerams ka shitie dirseji nenonaks reiz situaciju kad bus jaludz ziedot... kaut vai tas pashas asinis. Edited November 30, 2014 by piedirsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Sieva pameta Ha sēdi vairāk gign forumos un netā un zadroto PC, un visas tevi pametīs. Ziedotājs, pasaules glābējs, davai saziedosim Latvijas ekonomikai Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 (edited) cerams ka shitie dirseji nenonaks reiz situaciju kad bus jaludz ziedot... kaut vai tas pashas asinis. Nevaru nepiekrist, umņiks ar pilnu atdevi, forumā postu daudz, no diršanas neraustās, arī izteikt par cilvēku kam tiešām ir nopietna slimība pat ar "joka" atdevi nav kauns ko tādu pateikt, čau! P.S Šeit runa par Mahmedu . Edited November 30, 2014 by MaR'z Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Informācija jau tika sniegta pa TV un tika saziedots un būs saziedots. caur ziedot.lv vari ziedot cik vien vēlies un lūgt lai tev ziedo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAPINSH Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Nu nu, nevienam nevar tādu nelaimi novēlēt! Bet par superrembo runājot, vienkārši ir skaidrs, ka viss ko šis indivīds raksta vai saka ir meli, respektīvi, viņam nevar ticēt. Zinu arī dzīvē šādus cilvēkus, kuri hroniski par visu dirš... laikam kaut kāda slimība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Nu nu, nevienam nevar tādu nelaimi novēlēt! Bet par superrembo runājot, vienkārši ir skaidrs, ka viss ko šis indivīds raksta vai saka ir meli, respektīvi, viņam nevar ticēt. Zinu arī dzīvē šādus cilvēkus, kuri hroniski par visu dirš... laikam kaut kāda slimība. ar zinu 2 hroniskos dirsējus .... vnk tik pretīgi nevar normāli cilvēcīgi ar viņiem parunāt .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Yup, yup. Ir tādi. Es tāds miermīlīgs cilvēks, bet vienreiz vienam tādam uzdirsu par to virsū. Šis tipa: "Nu jā, ir tāda problēma". Un nākamajā dienā atkal sāk laizt. Šādi cilvēki laikam ir nelabojami. Bet, SuperRembo, nemīz, Tu joprojām esi mans idol's. Viss cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumshot Posted November 30, 2014 Report Share Posted November 30, 2014 Yup, yup. Ir tādi. Es tāds miermīlīgs cilvēks, bet vienreiz vienam tādam uzdirsu par to virsū. Šis tipa: "Nu jā, ir tāda problēma". Un nākamajā dienā atkal sāk laizt. Šādi cilvēki laikam ir nelabojami. Bet, SuperRembo, nemīz, Tu joprojām esi mans idol's. Viss cool. Latvian "idol' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now