Jump to content
GIGN Forum

PAPINSH

Mirstīgais
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

PAPINSH last won the day on September 19 2014

PAPINSH had the most liked content!

PAPINSH's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

7

Reputation

  1. Zinu, ka tēma veca, bet varbūt kāds var informēt par to kā šo personāžu sauc, lai viņa patieso vārdu un uzvārdu varētu iemest netā par to, ka viņš ir krāpnieks un izklāstīt informāciju precīzāk. Domāju, ka ja viņš kādreiz meklētu darbu, tad darba devējs noteikti pameklē par cilvēku informāciju un varētu redzēt, ka ar konkrēto personu nedrīkst iestāties nekādās darba attiecībās. Tā būtu tā kā tāda laba mācība, respektīvi, viņi būtu kviti. Izpalīdzēšu čalim, ja viņš vēl lasa šo tēmu. Vismaz kaut kā var iegriezt nahalam.
  2. Ko tu gribi lai kāds tur izdomā? Tas, ka cilvēki rada bērnus labi zinādami, ka viņiem nebūs ko mutē likt ir nožēlojami. Acīmredzot viņi uzskata, ka tas ir pareizi, mums tur jaukties nevajag. Latvijā, kā arī citviet Eiropā ir trūcīgi bērni un ja par kādu mums būtu jāpadomā tad tie būtu viņi.
  3. PAPINSH

    Nakts Riita Spams

    uzņemt potencionālos noziedzniekus (ņemot citu valstu pieredzi) ir ētisiki pret Latvijas iedzīvotājiem? Zviedrija tagad vispār ir izvarošanas galvaspilsēta, AK tika izvaroti vismaz 1500 bērni utt.
  4. PAPINSH

    Nakts Riita Spams

    Šeit nav pat vērts kaut ko komentēt un argumentēt. rhrds tu piedzimi kā muļķis un izskatās, ka tāds arī nomirsi. Tikai viens jautājums, kādu tu vēlies redzēt Latviju?
  5. PAPINSH

    Banku Augstskola

    Visu cieņu cilvēkam, kurš ir gatavs palīdzēt saviem līdzcilvēkiem.
  6. PAPINSH

    Nakts Riita Spams

    Šitas tips jau pēc rakstības stila ir deģenerāts vai 14 gadus vecs tīnis, saskatījies Sairusas dirsas kratīšanas videoklipus un grib šo "kultūru" redzēt Latvijā kā pamatvērtību. Pirmstam jau to gribēju vaicāt vecumu, bet negribēju pazemot cilvēku. Turklāt, šī persona atbalsta nelegālo imigrantu uzņemšanu un uzskata sevi par kaut kādu patriotu vai ko?
  7. PAPINSH

    Nakts Riita Spams

    Par to arī ir runa un tas attiecas arī uz pārējo Eiropu.
  8. PAPINSH

    Nakts Riita Spams

    Dienaszaglim piekrītu par to, ka viņi tiek uzspiesti ar varu. Man šķita, ka dzīvojam demokrātiskā valstī un demokrātiskā savienībā, bet diemžēl izskatās, ka tā nav patiesība. Tautai pat nav tiesības izvēlēties, ko uzņemt savā valstī, to nosaka ES, līdzīgi kā PSRS. Vēl apbrīnojami ir, ka ES (demokrātijas citadelē) valstī Zviedrijā cilvēki tiek krimināli sodīti par to ja izsaka domas, kritizē par valsts galvu imigrācijas politiku (Zviedrija katru gadu uzņem ap 100k "bēgļu"). Man šķita, ka demokrātijas viena no pamatvērtībām ir vārda brīvība, bet redzams, ka tā nav patiesība, demokrātija ir tikai sauklis ES galvām, lai panāktu viņiem labvēlīgus lēmumus. Imigrantu pateicība zviedriem par to, ka uzņēma viņus no kara darbībā skartām zonām: https://www.youtube.com/watch?v=2IDBxPLp3i0
  9. PAPINSH

    Nakts Riita Spams

    Apvienotā Karaliste, Francija, Vācija u.c. nenodrošina?
  10. PAPINSH

    Nakts Riita Spams

    Nu vienīgais variants, ka nedot naudu kamēr nestrādā, bet tā ir leiputrija, jo viņi būs uz sitiena prom. Protams, nav jau runa tikai par strādāšanu un nestrādāšanu, bet arī par latviešu un mūsu pieņemto normu pastāvēšanu - tas ir, ka nevaram uzņemt vairāk par noteiktu skaitu bēgļu. https://www.youtube....h?v=2IDBxPLp3i0 P.S. Cik var pieminēt, ka citi eiropieši brauc uz citām EIROPAS valstīm strādāt, mums ir līdzīga mentalitāte un mēs braucam STRĀDĀT nevis sēdēt uz pabalstiem. Mēs nebraucam uz UK sēdēt uz pabalstiem un uzspiest savu ticību, likumus.
  11. PAPINSH

    Nakts Riita Spams

    Amerika ir multikultūrala tādēļ grūti atbildēt par kādiem amerikāņiem tu runā. Bet ja par pamatnāciju jeb vairākumu, tad viņiem jau ir līdzīga mentalitāte, arī ticība lielākoties. Turklāt viņi ir no mums līdzīgas sabiedrības - tātad ļoti līdzīgi cilvēki mums, kuri integrēsies un problēmas pamatnācijai neradīs.
  12. PAPINSH

    Nakts Riita Spams

    Pēc kā tu spried, ka viņi ir izbēguši no nāves - visticamāk lauvas tiesa no viņiem ir ekonomiskie bēgļi, kuri devušies labākas dzīves meklējumos, t.i. sēdēt uz pabalstiem Eiropā jeb vienkāršāk sakot, sēdēt uz kakla pamatiedzīvotājiem, kuri maksā nodokļus. Ir kāds raksts par 10 bēgļiem, lasīju par 20k (sadalot uz ES dalībvalstīm skatoties pēc noteiktiem kritērijiem) divu gadu laikā, bet vēl kaut kur piefiksēju, ka īstais skaits nav zināms, jo laikam būšot vairāk. Kur tev ir garantija, ka pēc tiem 2 gadiem nav 10k vai 100k jāuzņem? Tavi tikko izbēgušie nabadziņi ir arī tādi, kuri atbraucot neēdīs doto pārtiku, jo tā viņus neapmierina un pieprasa lai izmitina vismaz 4* viesnīcās. Vai šādi uzvedas cilvēki, kuri ir pateicīgi par sniegto atbalstu? https://www.youtube....h?v=FI2l9QnEni0 Rekur melnādaino afrikāņu noziegumi pret baltādainajiem afrikāņiem (Dienvidāfrikā) - vari garantēt, ka neuzņemam baru ar tādiem, kuriem šis ir pieņemami?
  13. PAPINSH

    Nakts Riita Spams

    Kas draud tām sievietēm un bērniem, arī vīriešiem, kuri šeit maksā nodokļus? Kāpēc viņiem ir jājūtas apdraudētiem savās mājās, valstī kuru paši un viņu senči ir uzbūvējuši? Pēc tavas teorijas sanāk, ka mums ir jāuzņem bezmazvai visa Āfrika?
  14. PAPINSH

    Nakts Riita Spams

    Nevajag salīdzināt pim*i ar pirkstu, tiem bēgļiem ir pavisam cita kultūra un mērķi lai ierastos šeit - tupēt uz pabalstiem. Tādās pilsētās kā Stokholmā dēļ viņiem noziedzības līmenis ir debesīs, Zviedrija pēc izvarošanām pēc statistikas bija 3. vietā pasaulē. Tagad tu stāstīsi, ka mums viņi ir jāuzņem? Lai ES pirmkārt padomā par savu cilvēku drošību nevis paņem imigrantus, kurus mums nāksies uzturēt ar saviem nodokļiem, kuri vēl veicinās noziedzību un kačās savas musulmaņu tiesības. Ar šo imigrantu politiku ES veic genocīdu pret eiropiešiem un balto rasi kā tādu. Genocīda definīcija - Genocīds ir darbība, kas vērsta, lai pilnībā vai daļēji iznīcinātu kādu nacionālu, etnisku, rases vai reliģiskās piederības grupu kā tādu: nogalinot šīs grupas locekļus, fiziski sakropļojot vai garīgi traumējot tos, apzināti radot šādai grupai tādus dzīves apstākļus, kur paredzēta tās pilnīga vai daļēja iznīcība, apzināti ierobežojot dzimstību šajā grupā, ar varu pārvietojot vienas grupas bērnus dzīvošanai citā grupā. P.S. Grūti arī noticēt, ka sabiedrības neaizsargātākā daļa, sievietes un bērni uz tiem kuģiem ar lupu ir jāmeklē.
×
×
  • Create New...