Noyd Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 rokām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Var būt arī asinsspiediena rezultātā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 lai ir +/- tā kā slapjai vāverītei. tupaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Ieiktu apmeklēt veterinār ārstu, jo izklausās nopietni! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted February 2, 2013 Author Report Share Posted February 2, 2013 Es esmu uztaisijis tik labu topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 1. Nākamreiz, kad nejūtaties veseli jebkādā izpausmē, meklējiet atbildi gaming forumā! Varbūt arī jums izdosies izveidot labu topiku. 2. Ame, tev paveicies, pašreizējais gadalaiks nodrošina to, ka, izejot ārā un savācot pietiekami daudz baltās vielas, ūdens radīsies, balto vielu ienesot siltumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 1. nahuj, šis topiks ir sūds un autors ir mudaks. Bļeģ, rodas sajūta, ka tu pirmo reizi mūžā esi piecēlies no gultas un sareibst galva. (LAI SLAVĒTS DIEVS TU PIECĒLIES). Tagad reāli gaidu, kad tev parādīsies draudzene un tu jautāsi kurā caurumā ir jābaksta. Nē, vēl labāk, jautāsi vai tāda supersperma pastāv, jo tava draudzene ir 4 mēnesī, bet tiekaties tikai 2, bet viņa apgalvo, ka tava sperma ir tik auglīga, ka bērns aug ātrāk. 2. pūce, kaimiņi ir jau samierinājušies, ka mazgājos viņu peļķēs pie mājas, viss ir čotka. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 es gribeeju ierakstiit ka topiks ir suuds un autors mudaks bet ame ir pasteidzies :X spoksx pretendee uz dabas briinumu statusu , noteikti auga kopaa ar wL-meDia Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Nelasīju visus iepriekšējos postus, tikai pirmo. Darbā vinam vīrelim bija arī tāpat. Teica ka tirpst lūpas.. Sākumā pasmējāmies un neko. Pēc 3 minūtēm braucām mājās. Es viņu vedu mājās. Tad viņam sāka tirpt roka un mute jau bija notirpusi ka riktīgi sāka švepstēt, nevarēja sakarīgi parunāt. Roka arī bija notirpusi ka nevarēja neko normāli satvert. Aizvedu viņu mājās, kur viņu sagaidīja viņa draudzene. Pēc tam uzzināju, ka viņu aizveda uz slimnīcu kur viņš dažas nedēļas nogulēja. Noskaidrojās, ka viņam vasarā bija iekodusi ērce un tagad ērces inde iedarbojusies. Tā esot, ka pēc, apmēram, pusgada var parādīties sekas. Ja viņš nebūtu bijis nogādāts slimnīcā tad būtu čau viņam. Iespējams, ka tev nav tas gadījums, jo tu vel biji spejīgs šo visu ierakstīt gignā, bet nu ieteiktu aiziet pie ārsta un pārbaudīties, jo ar to nevajadzētu jokot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 (edited) smird pēc cukura diabēta, šitās ir itkā pirmās pazīmes. Edited February 2, 2013 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Ame, es tevi nepazīstu. Tu nopirki par izmēru mazākas brilles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 What? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 What? Saspiesta galva, slidenas palodzes, ugunsgrēki dīvānos? Kas ar tevi ir noticis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 (edited) Saspiesta galva, slidenas palodzes, ugunsgrēki dīvānos? Kas ar tevi ir noticis? viņš, atkarībā no tevīm, spēj kvalitatīvi troļļot! Edited February 2, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Es atveru GIGN forumu - huiņa, huiņa, huiņa - un šeit vislielākā huiņa. Vairs nav ko lasīt. Vai nu spama topikā visi dzer un mērās ar krāniņiem cik daudz mammas naudu iztērējuši, citur troļļi troļļo. Vairs nav normāla topika nekur. Pat džeina pērk ieročus internetā un kaut kādas mistiskās tabletes. Tāpēc, lai neatšķirtos cenšos "blend in". Bet laikam nesanāk, ja tu pamani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 viņš, atkarībā no tevīm, spēj kvalitatīvi troļļot! Iztulko cilvēku valodā lūdzu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted February 2, 2013 Author Report Share Posted February 2, 2013 Jūs tak esat nožēlojami, es skatos tik un rēcu Ko jūs cepaties, man pietika jau ar aphrodytes postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Tak sleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddzzzzzzzzzzzzzz ciet shito gemoroju,ar topika atveershanu jau to vajadzeeja dariit.! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Tak sleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddddddzzzzzzzzzzzzzz ciet shito gemoroju,ar topika atveershanu jau to vajadzeeja dariit.! Ja šo aizvērs, tad man nāksies vērt topiku par saviem hemoroīdiem un suicidālām tieksmēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 man ir tads chujs, ka pats worms, macho vai kas tur vel vadiibaa sez aiz siem pamulku akauntiem, tak nevar but taa, ka vienu nobano un uzreiz nakamais klaat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 "atkarībā no tevis" - labi teikts, deģenerāt, labi teikts ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 "atkarībā no tevis" - labi teikts, deģenerāt, labi teikts ! uzvelc brilles un slīdi tālāk vadus lodēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 uzvelc brilles un slīdi tālāk vadus lodēt. Vecais, tava rohla lādējas? Kāpēc netaisi 190% procentus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Teletūbij, tas, ka tu esi pamatīgs daunis visiem ir skaidrs no taviem foruma postiem. Ieraugot tavu jebaļņiku facebookā mani traumēja līdz pēdējam. Debīls + neizskatīgs + debīls, taču tev gan šķiet, ka ar tevi viss ir kārtībā, pareizi ? Mēs visi pārējie šeit esam tizli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Teletūbij, tas, ka tu esi pamatīgs daunis visiem ir skaidrs no taviem foruma postiem. Ieraugot tavu jebaļņiku facebookā mani traumēja līdz pēdējam. Debīls + neizskatīgs + debīls, taču tev gan šķiet, ka ar tevi viss ir kārtībā, pareizi ? Mēs visi pārējie šeit esam tizli. Nav jāiespringst uz tādiem, cilvēkam uzmanības trūkums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts