cilveeks Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 gribeetu uzzinaat kaads snjabis ar kaadiem uzdzeramajiem iet kopaa un wispaar ne tikai snabis... es tik zinu ka vaniljas zelta vaarpa+aabolu sula ir vienk r0xorz un baltais snjabis wienalga kaads ar energijas dzeerienu shark vispaar iesaku pameegianat.... 100 uz 100ml jaukt ieteikumi?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 brendijs + cola=palis baltais beritis(tikai ne LB) + citrona sula=arii tiri neko. Jagermeister + cola=klepus zales ar blakus efektiem kr4 ja gribi zinat ko vairak Tev jamekle kada barmenja rokas gramatinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) pec manam domam viss ir jadzer tiirs. Edited January 8, 2006 by kerchs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) nu peec garshas man patiik shnabis "OKEAH" plastamasa pudelees un ka uzdzeramais kalpo litriigais Alus meistars gaishais. veel labi Shnabis ar zaptsuudeni Martini + Spraits = idelajniks Tekila-sieviete-saals-kakls-oliive= Un 40% shnabis kopaa ar Skaabeetu gurkju sulu, galvaa dod bet shnabi vispaar sajust nevar shitais viss driizaak taadiem siinjiem domaats, par taadiem exclusiiviem daudz ko nezinu taadus biezhi nepeerku... Edited January 8, 2006 by fasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
StR Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Spirts + veca aabolu sula garsho kaa shampis Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 riit iepostoshu sava teeta kafejniicas kokteiljus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Ja es nodzeros līdz tādam vispārējās deģenerācijas līmenim, ka atļaujos arī šņabi dzert, tad tikai tīru, ja nevar pavilkt, nav ko blatot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Dazi mani miilakie koteili! Asinnaina Meerija - 1)Degviins 2)tomaatu sula 3)tobasko meerce Dzirkstossais - 1)Bezalkoholiskais ssampaanietis 2)martini 3)daudz ledus 4)Saldeetas zemenes Melnais samts - 1) Vnk melnais balzaams + ledus! Daikiri - 1)Gaissais rums 2)pipermeetru likkieris 3)citronu sula 4)puudercukurs Un mans passa izgudrojums "Vasaras veldze" - 1)Laima sula 2)Sasmalcinats ledus 3)pipermeetru lapas 4)dzeeriens sprite 5)degvins "moscow standart" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Pameigini Snabi ar Zingo citroonu iesaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 mohito - bakardijs, spraits, piparmeetru lapas, piparmeetru siirups, laims. bakardija vietaa var xz kaadu rumu likt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipy^ Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 mohito - bakardijs, spraits, piparmeetru lapas, piparmeetru siirups, laims. Pievienojos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 bruunais zhnjabis ar kolu vai kvasu ir jaucams. Ak jaa ar citronu fantu vel r0x0 sarkanais iet kopaa ar apelsiinu sulu baltais ar apelsiinu sulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 iedzer shnjabi tiirajaa un uzdzer kolu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 es smagi shaubos, vai cilveeks te gribeeja kautkaadus kafejniicu maz-alkoholiskos kokteiljus dzirdeet. cuz they're for sissies anyways. nee, te vajag iistu viiru speeciigos kokteiljus, piemeram: "Zaljaa feja" - 3/5 absints, 2/5 aabolu sula + kaneelis "Zveers" - 2/5 viskijs, 2/5 shnjabis, 1/5 kola "Exotic Mix" - 1/5 shnjabis, 1/5 brendijs, 1/5 likjieris, 1/5 absints, 1/5 kvass "Karstaa riikle" - 4/5 etikja esence, 1/5 spraits u.c. p.s. pinky - mojito nevis mohito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 RED-DRAGON-sarkanais LB, xtc, sarkanais scweps 2 tadi un ataaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 enerģijas dzēriens BURN ar šņabi tīri labi jaucams Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 lol. es stipros dzērienus reti kad dzeru un kokčikus vēl retāk, bet no tiem kurus esmu dzēris - tekila ar hvzkādu energy drinku tik labi iet lejā. Jomajo kā es no šitā vienreiz totālā pārpāli iegāju. Šņabi dzeru tikai tīru. Var uzkost citroniņu - tad feini. Dr. Pain ir lielisks kokteiļu māsters. Kokteilis 1/2 šņabja, kaut kāds kompots, vēl kaut kāds sīrups, vēl kaut kādi pāris šķidrumi kas tika uz vietas atrasti + atlikušais tika aizpildīts ar aliņu un dekorēts ar marinētu gurķīti (diezgan liela glāze) - bija ok. a no kokčikiem visrullīgākais ir long island ice tea jo tur ir 5 šmigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 a no kokčikiem visrullīgākais ir long island ice tea jo tur ir 5 šmigas jaa shis patieshaam ir labs! a taad normaals maajas variants ir sarkans/sarkans t.b lb cranberry ar rusian sweepst! nu kadaa baaraa/klubaa ieteiktu panjem B52, taads tiiri garshiigs, beet ar vinju var labi pielikt punktu vakaram, vismaz tai daljai ko atcereesies nakamajaa dienaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 3/5 martini 1/5 shnjabis 1/5 citronu padzeeriena + 1/5 ledus (recepte, kuru iemaacijos no 1 geja) mana peedeejaa darba pasaakuma recepte: 1. njem kausu 2. 3/5 pielej ar shnjabi 3. 3/5 pielej ar viinogu sulu (kura, par nelaimi beidzas, lieko nodzer un lej veel klaat) 4. veel 1/5 pielej tomaatu sulu (ja nelien, nodzer veel no jau esoshaa kokchika) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted January 9, 2006 Author Report Share Posted January 9, 2006 jaa mana ideja peec buutiibas bija dzirdeet vienkaarhsi dzeerienus kaadus juus dzerat un ar ko meedzat jaukt nevis kautkaadu kafejniicu drinkus... p.s apsweicu visus kasparus un arii sevi vaarda dienaa:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Vienreiz redzeeju, ka shitaadu zveeru dzer.... Nodzer alus pudelei apmeeram pusi un pieliej Sprite - to visu samaisa un dzer laukaa 5minuutees... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Nezinu, principā iet viss kopā tiri čiki briki! Vienīgais ko nebaudīju bet redzēju kā dzer bija šņabijs un pa virsu kefīrs. Nu ne sajaukts bet kā uzdzeramais! Izskatījās ka čaļiem tā štelle patikās. No malas gan tas bija tā visai savādi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 es piektdienu sajaucu vienu taadu drinkinju, kas tajaa briidii likaas tiiri normaals. Taatad mazaa shabja glaaziitee, kuraa uz puseem sajaukts shnjabis (baltais a.k.a. caurspiidiigais a.k.a. dzidrais a.k.a. suuds peedeejais) un shampis (visprastaajais). Man patika. Par to uuberdrinku, ko sajaucu naakamajaa riitaa. Tur bija iekshaa mazliet shnjabis, mazliet fantas, mazliet vinaara (ja nemaldos), mazliet melnaa balzama, mazliet siirupa, mazliet alinjsh. Viss tika sajaukts puslitra kausinjaa un pa virsu uzsprausts gurkjiitis. Bija baigi labais. Iesaku visiem. p.s. Jaasaka kaa ir. Peec taa izdzershanas, otrais riits paartapa otrajaa dienaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted January 9, 2006 Author Report Share Posted January 9, 2006 pein tas pirmais dzeeriens jau snjampis mees taa iesaucaam to!! jaa arii neslikti ... sarkanais LB un vispaar sarkanie ( finlandia un kas veel tur...) ar sarkano shvepsi arii idealnix.. ja kaads nepiemineeja veel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Shampis + snjabis vispaar tiiri labs dzeeriens. vieniigi komau arii labi var sakjert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now