robbins Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Iesakat kādu lielisku 3rd person action spēli ar nepārāk lielām prasībām pret kompi. Tādu kā Prince Of Persia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 kas ir 3rd persson? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 kas ir 3rd persson? ka skats no aizmugures ne ka csaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Paspelee mario! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 kas ir 3rd persson? bez komentiem... iespeejams, ka tas vareetu buut skats no 3. personas, bet iespeejams es kluudos (1. persona esmu es, 2. persona esi tu, bet 3. persona ir koks, maaja, upe...). GTA normaals actions ir, bet veel ir viens taads forsh geims kaa Korsaari. laikam 3. dalja tagad jau ir iznaakusi, esmu speleejis 2. dalu. tu esi kuģa kapteinis un tev jaapilda dažādi uzdevumi, varētu pat teikt misijas. paarbraucienu laikaa pa okeaaniem var sastapties ar piraatiem, gan taadiem kas uzbruuk tev, gan taadiem, kas jau meegina nogremdeet citu kuģi un tad tu vari izlemt, ja tavs kuģons ir ātrs var mēģināt aizbēgt, vari arī izvēlēties cīnīties pret tiem pidiņiem (nereti viņi ir vairāk par vienu, nu tie pirātu kuģi). ja nogremdē pirātus vari savākt visu kas paliek pāri no viņu kuģa. vari mēģināt nobombartēt pirātus vai arī taisīt abordāžu (vai kaa to fiģņu sauc), tad tavējie metās uz pretinieku kuģa un notiem cīņa ar zobeniem, pistolēm, protams tu pats arī cīnies. var braukt uz visādām salām, ložņāt pa kapēnēm utt. nav pārākais action, bet spēlīte ir interesanta liekas, ka angliskais nosaukums bija Sea Dogs, moška arī nebija... krieviskais ir Korsāri... P.S. kādas tur tās prasības es pat nezinu, bet 2. man gāja bez problēmām, mans pc ir diezgan pašvaks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) Es agraak aizraavos ar silent hill blood, takš S burts. nu S burts! Edited January 5, 2006 by sulik Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 Skats ir no aizmugures. Tā kā drusku no augšas. Kā spēlēs Splinter Cell utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Hitman 1/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 indiana jones the emperor's tomb state of emergency (shitas vareni labs gabals. tikai grafons suudiigs) crime life gang wars (reali rulz) metal gear solid 1/2 substance (mega labs. paliks manaa sirdii uz muuzu muziem) silent hill 2/3/4 (speeleeeju nez kaadas 8h dienaa agraak ) enclave (ar shito aizraavos pat loti. bija teicama grafika prieksh taa laika) max payne 1/2 (megahits vienoziiiigi) legacy of kain legacy of kain: defiance The Lord of the Rings : fellowship of the ring (sry par pareizrakstiibu) The Lord of the rings : the return of the king Pirates Of Caribian 1/2 (speele apniik tikai tad kad tev ir kaudze zelta un pats labaakis kugis) enter the matrix matrix : path of the neo tomb raider : the angel of darkness Chaos Legion x-men 2 : wolverine's revenge slinkums taalaak rakstiit manam disku plauktam a.k.a. atvilknei ir ari robezas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 indiana jones the emperor's tomb state of emergency (shitas vareni labs gabals. tikai grafons suudiigs) crime life gang wars (reali rulz) metal gear solid 1/2 substance (mega labs. paliks manaa sirdii uz muuzu muziem) silent hill 2/3/4 (speeleeeju nez kaadas 8h dienaa agraak ) enclave (ar shito aizraavos pat loti. bija teicama grafika prieksh taa laika) max payne 1/2 (megahits vienoziiiigi) legacy of kain legacy of kain: defiance The Lord of the Rings : fellowship of the ring (sry par pareizrakstiibu) The Lord of the rings : the return of the king Pirates Of Caribian 1/2 (speele apniik tikai tad kad tev ir kaudze zelta un pats labaakis kugis) enter the matrix matrix : path of the neo tomb raider : the angel of darkness Chaos Legion x-men 2 : wolverine's revenge slinkums taalaak rakstiit manam disku plauktam a.k.a. atvilknei ir ari robezas Tev prasija labu. Ja tā ir tad Oki. Tikai tagad robbinam grūta izēle no tāda saraksta. Un piekrītu slow hands interesants geims tik es no otro daļu esmu spēlējis un ne pirmo neatceros vairs kādu bet sen spēlēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) Tev prasija labu. Ja tā ir tad Oki. Tikai tagad robbinam grūta izēle no tāda saraksta. Un piekrītu slow hands interesants geims tik es no otro daļu esmu spēlējis un ne pirmo neatceros vairs kādu bet sen spēlēju. a man visas patiik es nevaru pateikt kura laba..... vinsh jau var pa googli padzenaat screenus un izveerteet kura labaaka Edited January 5, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 x-men 2 : wolverine's revenge shitas vareetu buut kkas kruts atceros, ka biju uz x-men ķinītī un man vislabāk patika valvorīns ar saviem asmeņiem rokās vēl kruts bija magneto, kad filmas sākumā vēl pusaudzis būdams (laikam viņu izšķīra no vecākiem, moška tas bija kkāda kara laikā) ar savu magnetisko skatienu sāka locīt vārtus pa kuriem aizveda viņa vecākus, iespaidīgs skats. takā x-menus tok noaldē Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) shitas vareetu buut kkas kruts atceros, ka biju uz x-men ķinītī un man vislabāk patika valvorīns ar saviem asmeņiem rokās vēl kruts bija magneto, kad filmas sākumā vēl pusaudzis būdams (laikam viņu izšķīra no vecākiem, moška tas bija kkāda kara laikā) ar savu magnetisko skatienu sāka locīt vārtus pa kuriem aizveda viņa vecākus, iespaidīgs skats. takā x-menus tok noaldē nu agraak speleeeju taa nekas likaas.(sry par spam 2x) P.S. Children Of Bodom rulz 4 ever (saskanaa ar slow hands avataaru un signu) an piem liekas indiana jones laba. grafons norm. ir prince of perversia elementi(utt. un taa joprojaam) bet tomeer vislaabaakaaa ir metal gear solid. tur visaadi lavies lai tevi neierauga. noteemee uz dzeku un saki hands up(2 dalja) karoch reali rulz abas MGS daljas Edited January 5, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Blade of Darkness (shitaa labaa) nu var arii Hitmanus Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 aaa, bija veel taada Blood Raven (laikam taa saucaas), ja nemaldos, tad tai spēlītei ir arī 2. daļā iznākusi. nu tur ar tādu sievieti - vampīru vajag slaktēt nacistus (vismaz 1. daļā tā bija). tur var izmantot ieročus un ja nemaldos, tad arī varēja uzlekt cilvēkam un... nu, nē, nejau to, kaut tā sieviete bija tāda diezgan pievilcīga es domāju izsūkt asinis, lai atjaunotu health, diezgan ērti ne? spēle likās ciešama, nu vari pamēgināt kkādu demo novilkt, moška iepatīkas... P.S. Children Of Bodom rulz 4 ever (saskanaa ar slow hands avataaru un signu) sakarā ar darker postu - Oh Yeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Blade of Darkness (shitaa labaa) nu var arii Hitmanus ja blade of darkness vispaar idiaala. no saakuma katkaadaaa cietuma atopies..... nesapratu kas tur jaadara atradu ka sienu var izgaazt. piekaavu guljoshu sarglu ar kreeslu ja tu panem vairogu tu vari atblokeet sitienus. un kad vairoga izsturiiba beidzas tas saskiist atseviskos koka gabalos. prieksh taa laika shii speele bija vispar extasy. sasit maala kruuku taa vienmeeriigi saskiist pa maziem gabaliniem katreiz savaadaak(taatad taa ir fizika nevis script) taisi visaadus combo ruboties ar pretinieku utt. bet es domaaju ka grafika ir daduz novecojusi prieksh muusdienaam...... bet tomeer man patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 nav jau nemaz tik novecojusi! bet nu vinja bija super! vieniig gruuta afigenna! vinja jaiet ar strategy guidiem ta nekas nesanaks, bet ta bija 4ista laba! un nav jau tikai vairogi darker! ir jau 4 chari! iisti pro, ka es ir izgajushi ar visiem 4! katram jau sava specializacija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 uiii lord of the rings: 3dala ir ideals geims Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 labaakais 3rd person action ko esmu spelejis ir prince of persia warrior within. ja buutu laiks, tagad izietu veelreiz, un iespeejams, kaadu dienu sanaaks to izdariit. grafika baudaama, liimenji maakslinieciski un sarezhgjiiti, ciinjas un panjeemieni vienkaarshi kruti, adrenaliins garanteets lielos daudzumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxo- Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Pirms kadiem 8 gadiem speleju baigi labo speeli saucas HERAKLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 neaizmirsīsim arī šo te meitenīti: American Mc Gee's Alice Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 Paldies, palīdzējāt. Ja nemaldos un tā ir tā pati spēle, kuru es domāju, tad ir blood rayne nevis bloodrawen vai kā tur... Hitmani, max peini ir tādi....Protams abi ir daudz spēlēti, bet mani vairāk pievelk tās pusnereālās spēles ar visādiem swordiem, kur var mahāt kombinācijas Par silent hill neesmu neko dzirdējis. Būs jāpaprovē. EDD prince of persia viennozīmīgi pagaidām ir mans superhīts. Otrā daļa itsevišķi laba. Bija diezgan grūta un mīzīgi bij vietām spēlēt. A trešā daļa jau tāda... Ubisoft paslinkojuši. Pāris dienās varēja iziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 mhm, two thrones bija pasūdīga, lai gan vismaz normāls nobeigums storijam bija. bet skriešanu par dark prince, lai nebeigtos smiltis ne tuvu nevar saliidzinaat ar beegshanu no dahakas; taadu spriedzi un besi, kad tevi nosit es nevienaa citaa spele neesmu izjutis (pat ne CS OMGLOL!!!1~!1). to bloodraynu arii izgaaju, bet nu tas taads... grafika jau tiiri smuka, bet man ir aizdoma ka otraa dalja, kas nesen iznaaca, nebuus tik laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now