LAVRx Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Paņem geineri, man diezgan ātri no tā brīnuma pienāca svars klāt, bet jāēd šā vai tā. Man sanāk kārtīgas 4x dienā paēsti un ar to pat vel skaitās par maz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Labāk tievs, bet izteikti muskuļots, nekā masīvs tauku blāķis, kurš pat nav spējīgs pieliekties un normāli kustēties. Ja vēl neesi tāds, tad ar visiem šitiem sūdiem uz kaut ko tādu tiecies... Smieklīgi. Paies pāris gadi, nedod dievs vēl kādu traumu dabūs un neaizies pāris mēnešus uz zāli, čau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted September 24, 2012 Report Share Posted September 24, 2012 Hollowam - galvenais ir aprīt konkrēto kaloriju daudzumu dienā. Aizmirsti par "brāl, jāēd 8x dienā, ja ne pizģec". Un geineris, no kura tev bija fantastiskie pirdieni tev neko nedos, ja tas būs vienīgais, ar ko aizpildīsi kuņģi. Tās vienkārši ir viegli lejā dabūjamas kalorijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 ja gribi svaru ēd auzu pārslas grauzdētas ar cukuru un jogurtu no rīta un pašā vakarā. pārējā laikā rīsu ar vistu. no pārslām tev pienāks ļoti daudz kalorijas. es 5kg šitā uzaugu 2 nedēļās ēdot tikai tās divas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Pikaso uzaugti par mega tauku blāķi (lasi kačoku) lai rastos Tevis minētās problēmas nav tik viegli izdarāms. Katrā ziņā nav neviens no man pazīstamajiem bifeļiem bez steroīdiem uzaudzējis sevi līdz +- normāla bifeļa statusam. Katrā ziņā dzerot proteīnu un regulāri ejot uz zāli un ja pa starpai tu vēl aizej patusēt tas ir praktiski neiespējams. Sākumā diezgan strauji sāc augti, pēc tam vienā momentā viss nostabilizējās un kaut kas klāt nāk ļoti lēni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Kam tas ir vajadzīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Kam tas ir vajadzīgs? Tie kam tas ir vajadzīgs potējās un mauc visādus draņķus, bet 90% ir parasti svaru zāles apmeklētāji, kas trenējās sev nevis lai kļūtu par ūbermegakuili. Vismaz manā gadījumā tā ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Man sencis bērnībā, kad kačājās ēda kaut kādas bērnu putriņas, un tagad ir normāls bifelis bez steroīdiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Janci, pilnīgi un galīgi garām. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Puikas vnk ēdat normālu barību un svars pats nāk virsū. Man pat ir jākontrolē ko riju savādāk jau svērtu 130kg. i būs jums masa ko pārstrādāt svaru zālē, i tauki par ko satraukties. Nevajag tos mēslus vsp rīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Same shit here. Nekad neesmu ēdis kaut kādus tur steroīdus, proteīnus vai kas tur vēl ir. Vienkārši sāku vairāk ēst, iznāca laikam kādas 5 reizes normālās pārtikas. Bet arī nepārforsējot un ēst tā, lai ir sajūta, ka esi paēdis, nevis tāds, ka tā pārēdies, ka paiet nevari. Pirmo 2-2.5mēnešu laikā, kad sāku iet uz zāli, pieņēmos svarā par 25kg. Tālāk svars +/- vairs nemainījās, bet spēks gan vēl auga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 Forši kā cilvēki proteīnu liek vienā plauktā ar steroīdiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted September 25, 2012 Report Share Posted September 25, 2012 (edited) Ja runa ir par mani, tad neko nelieku vienā plauktā. Vienkārši, tā kā nav nekad bijusi pat doma ko tādu lietot, tad arī esmu dezinformēts par to, kas tās pa vielām, un ko tur viņas dod. +/- zinu tikai par proteīniem. Edited September 25, 2012 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 (edited) Same shit here. Nekad neesmu ēdis kaut kādus tur steroīdus, proteīnus vai kas tur vēl ir. Vienkārši sāku vairāk ēst, iznāca laikam kādas 5 reizes normālās pārtikas. Bet arī nepārforsējot un ēst tā, lai ir sajūta, ka esi paēdis, nevis tāds, ka tā pārēdies, ka paiet nevari. Pirmo 2-2.5mēnešu laikā, kad sāku iet uz zāli, pieņēmos svarā par 25kg. Tālāk svars +/- vairs nemainījās, bet spēks gan vēl auga. IIsteniibaa nevajadzeetu baigi lieliities, ka 2 meeneshu laikaa paliki resns Edited September 26, 2012 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 IIsteniibaa nevajadzeetu baigi lieliities, ka 2 meeneshu laikaa paliki resns Piekrītu. Mahmed katram organisms ir savādāks. Citi var pareizi ēst, dzert geinerus, bet pusgada laikā pieņemās svarā par 2 kilogramiem. Citi var normāli noēsties weekendā pie ōmes un pirmdien jau atnākti ar +4 KG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Es varu ēst tonnām, bet uzņemt svaru nesanāk nekādīgi... Tādēļ ēdu ar mēru jau tagad, lai vecumdienās nebūtu problēmas ar lieko svaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Uz tārpiem pārbaudies. Pilnīgi nopietni. Vai arī superātra vielmaiņa. Tādā gadījumā ļoti svarīgi šo "tonnu" pareizi sastādīt. Bet tārpi ir ļoti ticams variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Pārbaudīts esmu. Laikam tā vielmaiņa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 immortl, ja tu nekad nebutu edis proteinu, es pielauju, ka butu sen atlicis kaatus. nav garumzimes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 bullet, lohs esi, es esmu dzirdējis, ka dēļ protajejīniem daudziem nestāvot, un protajīni palielina iekšējos orgānus, un protajīnu iespaidā tava šnicele saraujas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 (edited) immortl, ja tu nekad nebutu edis proteinu, es pielauju, ka butu sen atlicis kaatus. nav garumzimes.. bullet, tas nebija jāsaprot, ka uzturā nelietoju proteīnu saturošas vielas, bet gan, ka nelietoju tos pulverīšus. Padomāt ar pauri par ko iet runa arī mazliet ir noderīgi, nevis tikai censties piekasīties pie vārdiem. IIsteniibaa nevajadzeetu baigi lieliities, ka 2 meeneshu laikaa paliki resns Īstenībā, nemaz nebiju palicis resns. Bet gan no kaulu kambara, kuram varēja visas ribas izskaitīt paliku platāks plecos un ar muskuļiem bagātāks. Pieņemšanās svarā ne vienmēr nozīmē aptaukošanos. Priekš mana auguma, tas tikai bija normāli, ka sāku pieņemties svarā Edited September 26, 2012 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Vienā tabā skatos GIGN 2012 bilžukus, otrā lasu šo topiku. Kaut kas te neštirmē.. Jokoju, ja kas. Nav prātīgāk aiziet pie dietaloga un miers? Izmaksās pārus latus, bet vismaz nebūs jālasa šitie palagi ar pārgudru nez no kādas pakaļas izrautu informāciju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 25kg 2 mēnešos un tu vēl centies kādu pārliecināt ? Uldiņam: DietOlogs ir lieka naudas izmešana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 25kg 2 mēnešos un tu vēl centies kādu pārliecināt ? Uldiņam: DietOlogs ir lieka naudas izmešana. Ok, Kaspar. I will take your word for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now