Jump to content
GIGN Forum

Pavēste no policijas


joks
 Share

Recommended Posts

Nu davai, 2dien gaidu bildes ar asiņainu boringu, vai tev bans forumā uz nedēļu, par lieku diršanos ;)

Nāksies vēl stipri pacensties, tā kā iespējamas bildes ar asiņainu bendi, ja šis tomēr uzrodas...

PS: Kā topiks par pīpēšanu neesot pilngadīgam tika līdz Meet in real life? :D

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Long story šort!

pienākusi pēcpusdiena, dodos mājās pēc skolas. paēdu pirmsvakariņu pusdienas un noskatos 4 sērijas sava favorītseriāla par pasaulslaveno beisbola spēlētāju-leģendu KENIJU PAUERSU.

paskatos pulkstēnī jau 19:36, uzauju kājās ātri apavus un eju uz autobusu.

Izkāpju ģertrūdes ielas pieturā un dodos 59 numura meklējumos, izrādās jauka maza mājiņa, kurai pirmajā stāvā kādreiz ir bijis veikals. sapratu nu šeit jau noteikti neviens nedzīvo.

Apgāju apkārt mājiņai no otras puses, tur bija 3 brūnas krāsas durvis ne zvaniņs ne kas tikai pastkaste pilna ar reklāmas bukletiem.

paraustu visas durvis slēgts (SAD) b0r1ng tu dzīvo vidējās durvīs, virs kurām ir numuriņi 2-3?

būtu iedevis man pmā savu numuru es jau būtu uzvanījis, bet nu tu teici no code no nothing...

logs itkā bija vaļā, bet nu negribējās kā daunim pa visu ielu bļaut "b0r1ng tu te dzīvo?"

so no pussy out no shit, just discomunication

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

nu redz pateikt vienkārši ģertrūdes 59 un viss tomēr nav tas, ko tu biji domājis ja ir pēc tam jāmaldās pa pagalmu aiz kaut kādām mājām.

es iegāju pagalmā bet nu nekādi nevarēju zināt, ka man ir jāiet kaut kur vēl iekšā un tur vēl jāmeklē.

Link to comment
Share on other sites

Nu sāksim ar to, ka es biju brīvdienās Kapteiņa Morgana un janākā palīga Jāgermeistara ietekmē. Bet neskatoties uz to, nav sevis cienīga rīcība ņemt vārdus atpakaļ, tādēļ ja kāds man grib sadot pa bieti manu aizvainojumu dēļ, tad savā ziņā cilvēkus var saprast. Un man nekad nav bijis tā, ka es slēpu savu identitāti. Gribi atnākt ciemos - laipni lūdzu.

Link to comment
Share on other sites

Un nav jau arii taa, ka tie lielie naceji kadreiz ari atnaktu, simtiem reizu sitie interneta karatisti maniti interneta, tik lieta taada, ka absoluti ne reizi nav redzets, lasits, ka kads interneta karatists piepilditu draudus. Principaa automaataa var neteikt adresi un laut pajolinam izcelties, ka adresi nedod, jo nomiza, bet katrs pie sevis realitate tacu saprot, ka nu nenaks neviens, bet ar informaciju par sevi nav gudri metaties apkart, kaa ari laut tam, dziivi pazaudejusajam, pamulkim turpinat interneta ciinjas :)

Kas attiecas uz to chali, kas tur sist gribeja boringu, es protams to gribetu redzet, bet nu okej, pienemsim, ka taada ir ideja :D tas ko te vins uzrakstija, kur garantija par taisnibu? Nu jaa, chalis varbut netalu dziivo un par braucienu autobusa ir piepuskots. Varbut ari naav, bet varbut piepuskots ir tas, ka vins izmisigi mekleja, tiiri aizbrauca nochekot teritoriju, lai pec tam butu interneta ko iedirst un liktu visiem saprast, ka tiesam tur bijis un bija gatavs ciinjai. Protams man ir gruti iedomaties kaa tas viss aizsaktos, borings atver durvis, talak? Eu tu esi tas, kas dirsa man interneta... Normals cilveks saprot pec kada idiota vins taja bridi izskatas, principa to jau apjaus lidz ko saruna sak verpties ap tiksanos dziivee. Kaut kada sudaina lapa sen, sen ari bija interneta ciinjas, ka nu tik tiksies pie origo un rubisies, neatceros kaa viss beidzas, domajams kaa parasti - ar neko. Bet nu pafantazejot par to origo situacija - jaa, cirks butu labs :D

Katra zinja paldies par pozitivu smieklu devu, sie interneta karatisti ir izsmiesanas verti, tiesam paldies :)

Edited by Epix
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...