Jump to content
GIGN Forum

Laulības ārzemēs


Semorka
 Share

Recommended Posts

Da beidziet troļļot, es strādāju, bet gribās piepelnīties, aprecies, viņa saņem atļauju dzīvot UK, un es saņemu par to 1000Euro un braucu atpakaļ uz mājām, ko jūs tur murgojat! Lab vis skaidrs te nav neviens kas zin par to, jāiziet pie jurista!!

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

Kamēr citi TV kanāli taisa dokomentālās par fiktīvajām, silti iesaka cilvēkiem, lai tā nedara, tikmēr tik un tā atrodās dolbajobi, kas tic tām babaju pasaciņām, ka ātri un viegli varēs nopelnīt lielo piķi.

Link to comment
Share on other sites

vinam nav 17, ir pari 20 :)

semorka, klausies uzmanigi, ir tris izejas varianti : a) tu apprecies un sanem mutiski norunato naudas summu(TĀ SUMMA IR FAKING MAZA,tevi mēģinā piečakarēt, lai pareizina vismaz ar 5) b ) tu nonac tiesas priekšā c) tu apprecies un naudas vietā saņem neko, paliec loha lomā d) tu saproti, ka sis bija mulkigs biznesa plans un ej sturi nokauneties.

Speciali vel pasvītroju, lai tev vieglāk uztver galveno domu.

Edited by Epix
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa pa pa, kur palika variants, ka viņu lidostā sagaida 5 līgaviņas džigiti, savažo, atņem naudu, pasi, piekauj, ieslēdz kaut kādā dzīvoklī, beigās aizved uz plantāciju un tur kā vergu, pa vidam kaut kādā veidā izprecinot?

Es patiešām brīnos, pilns internets ar latvju zeltenīšu stāstiem par aizjūru melnajiem bruņiniekiem, kuri sola sazin kādas bagātības, bet beigās tik klapē un bērnus taisa. Domā, šiem dāmas sliktākas?

Link to comment
Share on other sites

Par to ka piekaus, atņems naudu, par to es nesatrauktos, jo brālis visu organizē, proti viņš nav precējies, vienīgais par ko es uzstraucos, ka tā sieva pēc tam, nepaņem tur kredītus uz mana vārda un man sataisa sūdus, protams visi kas aizbrauca un aprecējās, teica ka bez vīra piekrišanas viņa to nevar izdarīt. Tas process notiek nedēļu, tā kā atvaļinājumā es varētu, aizbraukt.

Edited by Semorka
Link to comment
Share on other sites

Tas viss notiek līdz vienai reizei. Un variants par to ka tev iedod pa seju , atņem pasi un jākļūst visu mūžu par vergu ir visai reāls. Kad atgriezīsies redzēsim cik tu bagātāks būsi kļuvis, un varēsi sākt nožēlot to visu savu atlikušo dzīvi. Tādi kā tu jau ir appisti neskaitāmas reizes.

Edited by slyer66
Link to comment
Share on other sites

Man 1dien atnāca sms ar tekstu, ka esmu laimējis 2.000.000.00$ IM RICH !!!

Tu neesi vienīgais, kas miljonus no kaut kāda angļu nummura ir laimējis. Shit just got real!

Par tēmu - precies, pelni reālo piķi, jo tas tak ir tik elementāri, ka katrs otrais, ja pat ne katrs latvietis to reizi mūžā ir izmēģinājis. Neesi pusijs, brauc un preci pakistānietes.

Link to comment
Share on other sites

Es varu saderēt, ka es aizsūtīju ātrāk. Ja uz nākošo gign tusu es atbraucu ar jaunu bentliju, tad tu zini, kas tev nocēla lielo piķi :D

Ja ar pliku dirsu žigulī un semorku pie ruļiem tad tu zini kur palika viņa piķis...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Cerams, ka Semorka vismaz dos šeit pat ziņu, kā viņam ir gājis un cik naudiņas ir izsitis. Varbūt tiešām paliks stāvus bagāts, varētu arī pārējiem nabaga latviešiem atrast pa siltai, spalvainai un naudīgai pakistāniešu azotei.

Semorka, tu esi mūsu tilts uz peļņu un labāku dzīvi! :(

Vēl arī būtu labi, ja viņš uztaisītu live stream par saviem piedzīvojumiem, vai arī vismaz vlogu, lai var ikdienas sekot līdzi. Saradīsies apmeklētāji, arī piķis tecēs kontā!

Link to comment
Share on other sites

Procrastinatores posta vadīts metīšu savu kažoku uz otru pusi, un pazemīgi lūgšu tevi, semorka, palīdzi man atrast deviņas pakistāniešu jaunavas ar kurām dzīvot kvēlā laulībā, neskatoties uz faktu, ka mūs šķirs tikai pāris tūkstoši kilometri.

Savus 9 tūkstošus tīrās peļņas es godīgi sadalīšu savu pakistāņu dēlu starpā, bet meitas brutāli noslepkavošu. Tādejādi veikšu milzu ieguldījumu savā nākotnē - nodrošināšu vecumdienas, jo man tak būs vairāki (cerams) dēli, kuri par mani rūpēsies.

Tagad pārdomājot teikto - meitas tomēr atstāšu dzīvas, lai citi godīgie foruma apmeklētāji varētu pelnīt.

Padomājot tā nopietnāk rodas ideja, ka mēs ar Cashu varētu kļūt par miljonāriem precot un drāžot pakistānietes, un tālāk precot un drāžot viņu meitas. Tā 1k eiro pa 1k eiro, līdz pēdējai erekcijai.

P.S. Paldies, ka iztērēji minūti lasot manu sūdu, un 5 minūtes lasot visu topiku kopumā.

Edited by Ziediņš
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...