Traffic Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Ir kādam atsauksmes par rtu kojām lilijas ielā 4 vai indriķa 8 ? kr4 vajag dzīvesvietu ķīpsalā atrast. par meža ielas kojām cik dzirdēju, tad tur prusaki un peles skraidot, tad paldies, nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Haha - agrāk Meža ielas kojās noķertās pelītes ar nagliņu piesita pie dēlīša virtuvē un veidoja kolekciju Viņas gan arī tāpat ir pabriesmīgas. Iesaku iet uz Lilijas (ja tiec) - nedaudz labākā stāvoklī, komandante nav no sliktākajām, meičuku tā pavairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Ej uz Meža ielas kojām. Netālu kačalka un Miestiņa alus veikals. A, skuķus tāpat kaut kur atradīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 dzivoju blakus iļģuciemu kojām nu pec tam skaņām kas no turienes nāk izklausās ka tur diez gan jautri ;d pa logiem TV lido arā u.t.t. ka ari tur tagad diez gan melnie savākušies ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 dzivoju blakus iļģuciemu kojām nu pec tam skaņām kas no turienes nāk izklausās ka tur diez gan jautri ;d pa logiem TV lido arā u.t.t. ka ari tur tagad diez gan melnie savākušies ir atvinojos, ka jautāju, bet ko tu domāji ar melnajiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 Man tāds pats jautājums radās. kr4, tagad koju jautājums ir atlikts, jo jāštuko, vai vispār tikšu skolā. Sūdi tādi, ka man pase tiek tikai mainīta un nebūs līdz vajadzīgajam datumam, bet rtu pie iestāšanās vajag pasi. Šaubos vai ar šo tikšu cauri, jo tā vien šķiet, ka mani vienkārši nevarēs ievadīt pieteikumu sistēmā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Samaksā, lai pasi izgatavo pāris dienas ātrāk, kur ir problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 ātrākais ir divās dienās, cik skatījos un man tas vairs neder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 atvinojos, ka jautāju, bet ko tu domāji ar melnajiem? Melnādainajiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Piedod, bet tu esi muļķis. Pases problēmu vajadzēja risināt laicīgi. Sava tupuma pēc pazaudēsi iespeju studēt. Jauki veiksmi tev tālāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Ja galīgi nekļūdos, tad vismaz iekš LU bija iespēja pieteikties studijām arī bez pases, bet ar kaudzi citām izziņām. Uzzvani uz attiecīgo RTU departamentu un noskaidro visu, nevis meklē palīdzību FAKING GAMING FORUMĀ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Traffic, kur domā stāties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Melnādainajiem... aa, pretīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Man ar jautajums par ezermalas ielu kojam, mosk kads zin kada stavokli tas? Ka ar dusam un atejam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Kas slikts ka kads prasa palidzibu gaming foruma ? Sis jau nav nekads parastais gaming forums, bet GIGN. Nebus parsteigums, ja te jautatu par visu ko vien var un nevar izdomat dzive =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 Piedod, bet tu esi muļķis. Pases problēmu vajadzēja risināt laicīgi. Sava tupuma pēc pazaudēsi iespeju studēt. Jauki veiksmi tev tālāk Tak es zinu, ka tas ir tupi. Domāju, ka tur varēs iziet ar autovadītāja apliecību... Ja galīgi nekļūdos, tad vismaz iekš LU bija iespēja pieteikties studijām arī bez pases, bet ar kaudzi citām izziņām. Uzzvani uz attiecīgo RTU departamentu un noskaidro visu, nevis meklē palīdzību FAKING GAMING FORUMĀ. Nu, es nemaz necerēju te atrast risinājumu, bet ja nu tomēr kādam būtu bijusi līdzīga problēma.... Zvanīt ta zvanītu uz rtu, bet jāgaida pirmdiena. Traffic, kur domā stāties? RTU IT Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 RTU IT Brauc uz pirmīšu nometni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 RTU IT es te nedaudz offtopic, bet kāpēc tieši par labu RTU? Vnk pašlaik aktīvi meklējos, meklējos, nevaru saprast LU/RTU vai neviens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 aa, pretīgi. Tā jau it ka normali, nevienam nepiesienās un neviens viņiem nepiesienās. Tik kad iet kkads futbols vai hz kas tad šie tur bļaustās hz kādā valodā taka mērkaķi ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 15, 2012 Author Report Share Posted July 15, 2012 Brauc uz pirmīšu nometni! Jā, ja es varēšu iestāties Kad viņa ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Tā jau it ka normali, nevienam nepiesienās un neviens viņiem nepiesienās. Tik kad iet kkads futbols vai hz kas tad šie tur bļaustās hz kādā valodā taka mērkaķi ;d Kas tad cits viņi ir? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Jā, ja es varēšu iestāties Kad viņa ir? http://ditfsp.rtu.lv/2012/noraujies-no-kedes-2012/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Toch kojaas ir katru dienu sex ar citu meichu? Taa tak nenotiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 nē vajag atrast tās pāris kas dod visiem pēc kārtas un pie tām var regulāri pēc tam piestaigāt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now