Nevermind Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Tātad esmu sev nokomplektējis datoru. Bet pirms kaut ko pasūtu, prasīšu jūsu viedokli. Links uz kompi ---> Šeit Ko sakat? Kaut ko mainīt? Labāk ņemt vienu labu video karti vai divas normālas? Plāns ņemt datoru ko kādus 5 gadus nevajadzētu apgreidot. Tādu, lai iet Battlefield 3 / Metro 2033 ietu uz ultra settingiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 lol no ebay ? veiksmi santimpiseejs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Varu tev droši apgalvot, kad ņemot šo preci no ēbaja tavi zaudējumi varētu būt ap 300 paundiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted November 24, 2011 Author Report Share Posted November 24, 2011 Varu tev droši apgalvot, kad ņemot šo preci no ēbaja tavi zaudējumi varētu būt ap 300 paundiem. Kapēc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pish? Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Ak dievs nesūti no ebay , kļūda vecīt tu par to naudu tepat sakomplektēsi normālu kasti , + ar garantijām un kvalitāti , nevis mazi mērkaķi aiz ekrāna ar netīriem pirkstiem saliks tavu kompi , kuršvari cerēt ka atnāks vsp tāds kādu gaidīji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 tu vienk iemeti ebay linku vai kā? Shipping to: United States + ja tu ar viņu pierunātu sūtīt uz lv, te nodokļos nolocīsi labu ciparu.. tb pāris simtus. + lv dator cenas ir ļoti pat ok. nav vērts pisties. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Ja domā tādu te pat LV pirkt, tad droši, bet ja no Ebay, tad tu izmetīsi vēja labu piķīti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Pateikshu, ka pa shipingu samaksaasi labu pikji Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Neklausi viņus! Sūti droši, nebūs problēmu Es skatos, ka monitoru arī pie reizes paķēri. Viņiem visiem skauž!!! Droši sūti tagad jau, pirms prece vairs nav pieejama ebay ir labākā vieta, kur pirkt ko tādu, tāpēc nevilcinies 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Cena kosmoss, shippings+pvn, laiks. Pilnīgi garām. Marš uz kādu no interneta bodēm un pasaki cik ir $$ ko gribi un tev saliks. Neklausi viņus! Sūti droši, nebūs problēmu Es skatos, ka monitoru arī pie reizes paķēri. Viņiem visiem skauž!!! Droši sūti tagad jau, pirms prece vairs nav pieejama ebay ir labākā vieta, kur pirkt ko tādu, tāpēc nevilcinies niks atbilstošs 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 es nesaprotu ko jus tur muldat calji...! es no ebay sutu loti daudz lietas visados izmeros un svaros! varu pateikt tikai to, ka sutisana neizmaksas vairak par 50$ un nekadi nodokli nebus jamaksa, ja uzrakstisi sutitajam. no ebay viss nak ka davana vai noirada loti zemu cenu! par pasa datora cenam neko nesaku, taja laucinja vispar neorentejos! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Runājot par kompi, ja neesi kaut kāds overklokeris, tad i5 2500K Tev nahuj nav vajadzīgs, lieki izmetīsi naudu, skaties parasto i5 2500, vai i5 2400. Video 9500GT? hahahaha pa ~600 lvl maksāt par tādu sūdu... Tu te vienkārši iemeti, lai pablatotu mums ar to ka esi spējīgs tik daudz naudas samaksāt par slikti sakomplektētu kompi? + Liekot tepat pie mums to kompi, tādā summā droši varēsi piebāzt klāt kaut kādu SSD disku sistēmai. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 (edited) Runājot par kompi, ja neesi kaut kāds overklokeris, tad i5 2500K Tev nahuj nav vajadzīgs, lieki izmetīsi naudu, skaties parasto i5 2500, vai i5 2400. Video 9500GT? hahahaha pa ~600 lvl maksāt par tādu sūdu... Tu te vienkārši iemeti, lai pablatotu mums ar to ka esi spējīgs tik daudz naudas samaksāt par slikti sakomplektētu kompi? + Liekot tepat pie mums to kompi, tādā summā droši varēsi piebāzt klāt kaut kādu SSD disku sistēmai. lol, so true. ja čista negribi Latvijā pirkt kompi, tad http://www.pixmania.lv/lv/uk/home.html ir īstā vieta, tik vajag noķert momentus atlaidēm. Edited November 24, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted November 24, 2011 Author Report Share Posted November 24, 2011 Paklau, es netaisos pirkt ebay. Es runāju par detaļām. Sakiet, kas ir slikti un pret ko vajadzētu mainīt. Neesmu profesionālis, bet gribu datoru ko ILGI nevajadzēs apgreidot. To ebay lapu izmantojat, lai komplektetu datoru. Saliekat visu kopa spiezat create un iemetat man linku. Orientējaties ap 650ls. Un man nevajag 10 postos stāstīt, ka nevajag pirkt ebay. Tas links ir ebay, jo tur var erti visu sakomplektet un paradit savu komplektu man un es pieņemšu lemumu. Velak visas tās pašas detaļas meklēšu lv interneta veikalos. Da leca? Jūtu mims te ir eksperti tāpēc izpaužaties! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 (edited) ar monitoru, ja jā , cik collas. Galīgs ļurba esi. Cerams, ka mammai buču iedosi Edited November 24, 2011 by Kaupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pish? Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Tātad esmu sev nokomplektējis datoru. Bet pirms kaut ko pasūtu, prasīšu jūsu viedokli. Links uz kompi ---> Šeit Pēc šiem 2 punktiem ir ļoti viegli nprast ka biji domājis sūtīt no ebaya , tādēļ arī visi tā noprata, tādēļ nedusmo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevermind Posted November 24, 2011 Author Report Share Posted November 24, 2011 Pēc šiem 2 punktiem ir ļoti viegli nprast ka biji domājis sūtīt no ebaya , tādēļ arī visi tā noprata, tādēļ nedusmo! Ok, beidz meklēt neprecizitātes tektā, bet palīdzi. - EKSPERT 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Ok, beidz meklēt neprecizitātes tektā, bet palīdzi. - EKSPERT Piedod, bet nespējam beigt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Ko Tu gribi dzirdēt? Uz ātro sametu grozu: http://www.dateks.lv/grozs?content=q1ZKL8qvKlayqlYyNTS0NAcxirMTM0uAQoa1OkqmJuamBlgEjQzRBY1MjQwtMVQamZmaYQpamhpjCBqbmaEJ1tYCAA%3D%3D Tur nav tikai cietais, jo tie šobrīd ir nežēlīgi dārgi, tāpēc pagaidām ieteiktu izmantot kādu esošu vai dabūt kaut kur lietotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 (edited) Paklau, es netaisos pirkt ebay. Es runāju par detaļām. Sakiet, kas ir slikti un pret ko vajadzētu mainīt. Neesmu profesionālis, bet gribu datoru ko ILGI nevajadzēs apgreidot. To ebay lapu izmantojat, lai komplektetu datoru. Saliekat visu kopa spiezat create un iemetat man linku. Orientējaties ap 650ls. Un man nevajag 10 postos stāstīt, ka nevajag pirkt ebay. Tas links ir ebay, jo tur var erti visu sakomplektet un paradit savu komplektu man un es pieņemšu lemumu. Velak visas tās pašas detaļas meklēšu lv interneta veikalos. Da leca? Jūtu mims te ir eksperti tāpēc izpaužaties! Cilvēk, kurš ir apvēltīts ir īpašām domāšanas spējām. Internets ir pilns ar atsauksmēm par katru detaļu, palasi un saproti. Topikus par šādām tēmām - telefons, dators, uttt... veido tikai slinki idioti, kuri nemāk palasīt atsauksmes. Palasīsi atsauksmes un šaubīsies. Palasīsi gign atsauksmes un šaubīsies. Pagūglē un visu vajadzīgo atradīsi. Kaupo - pazūdi liekais kustoni, ar saviem liekajiem komentāriem. Edited November 24, 2011 by uN-Natural. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 [Daudz teksta] Tu esi pārstājis dzert? Tavi posti ir bez uzbraucieniem un diezgan sakarīgi uzrakstīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 kādēļ meitenes kaujās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 i5 2500 + gtx560 + 6 gigi rama + ssd cietais sistēmai + cietais failiem + mātene normāla, kāda gigabyte un barošanas bloks coolermaster, zalman vai kas tik pat labs uz 650 watiem. Skaties procesorus ar BOX versijām, jo ar stock kūleri tev viss būs okay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In-da-mix Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Es ebay pasūtīju sudraba gredzenus, kuri izrādījās alumīnijs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Šis, manurpāt, ir jāķer ciet: Viss smuki salikts iekš case. Darbojas klusi un vēsi. Praktiski visas spēles spēj pavilkt @ Full HD rezolūcijas uz High/Ultra setingiem @ stock (ar ĻOTI retu izņēmumu). Tātad, kam vēlēšanās krāmēties ar OC, ir vēl rezerve. Runājot par 480 GTX jaudu, tā pārspēj nvidia 570 GTX un atpaliek no 580 GTX.Vienā no lētākajiem/populārākajiem ineta veikaliem +- šāda komplektācija izmaksā 800+ Ls. Es gribu 600 Ls. Case - Chieftec Giga Series (DF-01B-OP). Melns, ideālā stāvoklī, labi ventilēts. MB - Gigabyte GA-P67A-D3-B3 (rev 1.0) . S1155, SATA 3, USB 3.0, PCIE 2.0, sound, lan. Teicamā stāvoklī. Laba plate, 2600K tur uz 4,5+ Ghz bez problēmām. LV garantija, mazlietota. CPU - Intel® Core™ i7-2600K Processor. LV garantija, mazlietots. VGA - Palit GTX 480 ar aftermarket dzesi (tāda, kā bildē). 1,5 Gb, GDDR5, PCI-E 2.0, salīdzinoši klusa. LV garantija nav. Mazlietota. PSU - Chieftec 1000W (APS-1000C). Kluss 14cm fan, stabils, ar modulāriem vadiem. LV garantijs. SSD - Crucial M225 64 Gb (CT64M225). Health 95%, TRIM atbalsts. Labs sistēmas disks. Ražotāja garantija. HDD - Seagate Barracuda 1 Tb(ST31000340AS). Ražotāja garantija. RAM - Corsair XMS3 8Gb (CMX4GX3M1A1600C9). PC12800, 4Gb x 2, DDR3 1600 @ CL9, XMP profils. Darbojas 1333 @ CL7 bez problēmām. LV garantija, mazlietots. ODD - Lite-On DVD-RW (IHAS124-19 . Melns, SATA. LV garantija, mazlietots. CPU cooler - Prolimatech Megahalem. Ideālā stāvoklī, Hi-End cooler. Atradu EOZā, pardod useris herc0gs. Starpcitu pats savējo ņēmu lietotu no herc0gs, viss iet čikeniekā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now