Jump to content
GIGN Forum

RJUURIKS RUPONS

Mirstīgais
  • Posts

    271
  • Joined

  • Last visited

About RJUURIKS RUPONS

  • Birthday 07/17/1985

Profile Information

  • Location
    Rīga/Mežciems
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

RJUURIKS RUPONS's Achievements

Taiperis >.<

Taiperis >.< (9/23)

5

Reputation

  1. Šeit - http://store.steampowered.com/app/10/CounterStrike/
  2. Man vienmēr ir patikušas šīš(tāda veida) grupas, it īpaši, kad tikko esi nopircis/sācis spēlēt spēli un galvenie grupas lietotāji ir tik ignoranti, ka nekad nespēlē ar "newbie" un, kad paprasi padomu latviešu valodā, tad tevi aisūta uz jūtūbi skatīties pamācības. Latviešiem tagad modē ir Discord'ā vākties, ķip, LV H1Z1, LV Overwatch grupas.
  3. Tava izeja? Satversmes tiesa - konstitucionālā sūdzība, ka tiek pārkāptas tavas iedzīvotāja pamattiesības. Ja baidies iet uz tiesu, značit, ir paranoja, ja negribi iet dēļ tā ar ko nodarbojies, tad iesaku izbeigt, jo izskatās, ka pa daudz uz sevis esi paņēmis un pats nesaproti kā tikt laukā.
  4. Nesmēķētājiem ir tiesības uz svaigu gaisu, smēķētājiem ir tiesības smēķēt(sasniedzot 18 gadu vecumu. *apburtais aplis* deal with it. Pietiks jau ar to "aizliegumu "uz papīra"" smēķēt uz sava balkona/lodžijas, jo, kur tad paliek manas tiesības uz īpašumu, ja attiecīgo īpašumu speciāli pirku ar balkonu/lodžiju, lai uz tās papīpēt varētu. P.S. Tas bija piemērs, jo manā pašreizējā dzīvesvietā nav balkons/lodžija, tāpēc es "pīpēju, kur sēžu" un es sēžu visur.
  5. Es arī pēc update turējot glūbal, tad sākās kkāds loosing strike, it kā derabk nedeva, bet apnika tryhardot un sākām speciāli rank spēles,nu, ne kā griefing, lai banu nenorautu, bet piņemsim speciāli fõrsojam skautus utt., tgd abi esam līdz LEM nokritušu, domājam nokristies līdz GN rankiem un tad atkal iet ceļu augšup, zinu, ka daudzi domā, ka stulbi tā darīt, bet, nu, pēc 2 gadiem ir apnicis to visu uztvert sīrius, pat ja vēl pagrutīnās rank-up, kādi 5 skrīnšoti ar glūbal ir un CS:GO "izgājis" esmu, haha.
  6. http://www.world66.com/myworld66/visitedEurope/countrymap?visited=ENESFILELIRUSCSEWA
  7. Vai tad no 1k bruto neizveidojas tie 700padsmit euro, kas ir maksimums priekš mikro uzņ.?
  8. Tak vsp īzī tgd MM spēlēt, visi tik tos revolverus ņem, tik liela daļa nesaprot, ja nemācēji vsmz dmg'ot ar dīglu, tad šis R8 arī nepadarīs tevi labāku, vieni vienīgi lucky šoti... Tas būtu vai būs kkāds OP, ja šī ieroča dēļ mouse sport varētu pēkšņi 10 reizēs no 10 BO3 fnatic, pašlaik ar viņu var piedurties, bet, lai primāri vilktu viņu ārā, atstājot aiz muguras AWP/AK47, jēgu neredzu.
  9. Please, just let it go. He's probably a person who does't give shit about karma.
  10. Pamēģini viņam uzrakstīt vārdus, kur "s" burta vietā liec "c" vai "z" un otrādi. Pačekosim kā sanāks iztulkot.
×
×
  • Create New...