Jump to content
GIGN Forum

Nevermind

Mirstīgais
  • Posts

    231
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Nevermind last won the day on December 25 2011

Nevermind had the most liked content!

About Nevermind

  • Birthday October 27

Profile Information

  • Location
    Riga
  • Interests
    Tu
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Yahoo
    nau
  • AIM
    nau
  • Jabber
    nau
  • MSN
    nau
  • Website URL
    http://nau
  • ICQ
    nau

Recent Profile Visitors

4045 profile views

Nevermind's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

-41

Reputation

  1. Meklēju laptopu priekš spēlēm, filmām utt. Varētu ieteikt labāko līdz aomeram 800eiro. Un vai tās jaunās Intel integrētās video kartes ir ok? Skatijos http://www.futuremark.com/hardware/gpu/Intel+HD+Graphics+4600/review šito un itkā testā daudz pārāka par GeForce GT 740M un citām, bet vai tas tiešām tā ir? Rekur man daži varianti, daud no kompjiem nesaprotu, varetunieteikt kurš labāks. a) http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/lenovo_thinkpad_edge_e540_20c6003xcx http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/hp_probook_450_g1_haswell_i7_w81 c) http://www.1a.lv/datortehnika/portativiedatori/acer_aspire_v3772_nxm74el002
  2. Es tur labāk nerādīšos, no Igora bail. Ja nu paintbols padodas tik labi, ka css tad man visp. būtu beigas. Igors varēs izlamāties, to gan dzīvē gribētu dzirdēt
  3. Connect 188.40.66.150:27015 raksti čatā : !mortal - makes you killable !milestone - use this one to get the weapon unlock but not the other archivements !medic - use this once to get "Chief of Staff" and "Intern" !scout - use this once to get "Batter up", "Year to remember" and "Race for he Pannant" !pyro - use this once to get the "Pyromancer" !sniper - use this once to get "Kill everyone" !spy - use this once to get "Sap Auteur" and "Spymaster" !demoman - use this once to get "Tartan Spartan" !engineer - use this once to get some of the high count engineer archivements !doc - use this multiple times to get Team Doctor !kill - kill yourself !givemeall - use this multiple times to get most archivements !aa - prints !aa commands info !aa get heavy all - gives you all heavy archivements (type multiple times) !aa get medic all - gives you all medic archivements (type multiple times) !aa get pyro all - gives you all pyro archivements (type multiple times) !aa get scout all - gives you all scout archivements (type multiple times) !aa get sniper all - gives you all sniper archivements (type multiple times) !aa get spy all - gives you all spy archivements (type multiple times) !aa get demoman all - gives you all demoman archivements (type multiple times) !aa get soldier all - gives you all soldier archivements (type multiple times) !aa get engineer all - gives you all engineer archivements (type multiple times) vai arī prosta !milestones Raksti vairākas reizes un pa starpai aizej nomirsti, tad sanāks.
  4. Admins sakarīgs un nav nekādu pretenziju, bet tu esi ļoti neaktīvs. Piemēram šonedēļ esi nospēlējis tikai 2h. Pa kuru laiku tu tad mainīsi mapes, ja dienā vidēji sanāk nospēlēt 25 min..
  5. Es pa šito nobalsoju : http://www.designbyhumans.com/vote/detail/95273 ^^,
  6. Nevermind

    Cs Go

    Valve officiāli lielāko daļu cs go beta keys izdala šajā saitā http://blog.counter-strike.net/index.php/2012/02/survey/ Tur jāaizpilda aptauja, un varbūt tavā steam account ieripos cs:go Bēt par officiālo izlaišanas datumu Chets no Valves teica, ka spēle tiks izlaista, kad tā būs pabeigta, lai nav bugi un citas lietas, kas spēlētājiem nepatiktu. Viņi ilgi strādās pie katra sīkuma, lai viss būtu perfekti un tad varēs nopirkt spēli. Es domāju tuvāko 2 mēnešu laikā vajadzētu būt!
  7. miiUNzee ir mans ''mīļākais'' admins. Pats labākais, ka manu topiku aiznaglo bez paskaidrojumiem. Sorry par spamu, es te vnk iepostoju, lai atbalstītu Spaiku.
  8. 90% niku kam klāt ir tags [666]. Dažādi savienojumi ar melkijs. Frost savienojumi. Tie ir tikai daži no tiem daudzajem kurus neatceros. Parasti ar vienu niku nespēlēju ilgāk kā vienu dienu. Būtībā visu to, laiku, kad Nexons bija tukš vai, kad tas izputēja es pavadīju gignā. Kāpēc tāda interese? Tas ka agrāk nikus mainiju tik bieži kā zeķes ietekmē manas niecīgās izredzes tikt pie acc ?
  9. Uz kuru tavu jautājumu es neatbildēju? P.S. Interesanti, ka keeksa pieteikumā neviens nespamo, ka adminu ir par daudz, bet man un spaikijam gan, daži iespamoja.
  10. Te nekas nebūs, varat taisīt ciet. Paldies atbalstītājiem.
  11. Tātad Anti, jo man bija 2 nepatiesi bani par kuriem es dabūju unban. Igor man un drake nav nekas kopīgs Gaidu citu dminu viedokli, jo Niknais serverī, jau sen ir teicis, ka mani ienīst, tāpēc par viņa anti es nebrīnos. Es taisīju un izmēģinju skinus un filmēju demo a skinotu css un tagad tu esi dusmīgs, jo domā, ka es esmu spelejis ar šiem skiniem css serverī? Tas ir smieklīgi. Es tevi kādreiz serverī dominēju, ka tu tagad esi uzēdies uz mani? Postam ir 2 nedēļas laika un tikai 2 admini ir devuši rec vai anti.
×
×
  • Create New...