dziparzz Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Sheit postojat kaadu farshu Slipknot bildi un vnk raxtat kautko par slipknot!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 nevelos jau naidoties or smthng like that,bet man skiet,ka Slipknot klausas 10-14 gadus siichi kuriem izpratne par labu muziku vel nemaz nav attistijusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 man arī pāris slipknot dziesmas tīri labi patīk jau kādus 4 gadus redzēju pat viņus dzīvajā kad viņi iesildīja metallicu - no tiem 9iem keksiem kādi 3 regulāri neko nedarīja. Protams regulāri tika "padročīts" mikrofons un vislaik bezsakarīga pārvietošanās pa skatuvi. Eyeless, pat tīri labi patika. Protams nagla bija, kad vokālists teica "I WANNA SEE YOUR MIDDLE FINGERS" un valodnieki poļi pacēla dūres un nobļāvās WAAAAAAAAAAAAAAAAA. (bij gan daži, kas patiešām parādīja fakuci, bet daži...) p.s. vēl joprojām ar smaidu atceros momentu, kad klasē vienam frīkainam čalim prasīju kādas grupas viņam patīk. Šis saka Slipknot. Es ooo, kura dziesma ta tev patīk. Un viņš pateica Wait and bleed. Bāc es sāku ķērkt. Nav jau nekas smieklīgs (īstenībā ir) bet nu tas tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 nu es laikam esmu dzimis hip-hopam jau no muuza sakuma, dazreiz varbut kads 80's oldijs bet slipknot nav manejais.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) nu slipknot man vienmeer ir asiciaajies ar kko ljoti tumshu un naidiigu. taas maskas iedvesh taadu nosleepumainiibu un vienlaciigi bailiigumu nu nez, cik esmu klausiijies man patiik kaa tas dzeks riibina bungas, kad vinsh ar kaaju to bassu dod, nu hvz, kaa tik aatri var pakustinaat peedas lociitavu pameeginiet zem galda tagad pakustinaat, pat atraa tempaa 30sec neiztureesiet mana miilaakaa slipknot dziesma ir vermilion pt2 un veel 1na bija kruta, kur tipaa taa aatri mochii, veeel taada rupjaa bals dzied un tad piedziedaajumaa, taada kruta bals paraadaas (nav rupja) moska kaads zin kaa saucaas? P.S. a, atceros, to dziesmu sauca My Plague Edited November 28, 2005 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) macho kad bija tas metallica koncis? Edited November 28, 2005 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Njaa, ir dazhas Slipknot dziesmas, kas man tiiri labi patiik - kaut Vermilion un Vermilion II, tad tur veel dazhas bija taadas mieriigaakas, taas kautkaa vairaak piesaista Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 macho kad bija tas metallica koncis? pagāšgad jūnija sākumā Polijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 man kaut kad sen atpakaļ patika slipknot gabals, kas saucās left behind. neko vairāk neatceros. ā, lol, nē, viņiem bija arī viens tāds riktīgi salds gabals, bet arī smagi sen atpakaļ, bet toties es par to respektabli ierēcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) AA slipknot rulzzz rowen tev nepareizs viedoklis par slipknot faniem. Man ir 19 gadi un friidis no veejbraaljiem arii klausaas slipknot . Man favoriitaas dziesmas: WAit and Bleed Split it out Liberate Left behaind The heratic anthem everything ends My plague people=shit ( vienkaarshi rocks ) Veel biju pagaashgad saldus rajona popielas finaalaa tikaam ar "The heratic anthem" ( es biju solists ) un tur mees dabuujaam kaadu piekto vietu. Peec koncerta gan aviizee "Saldus zeme" bija forsh raksts par mums kuree itkaa mees esam reklameejushi vardarbiibu un narkotikas, ok vardarbiibu mums pieshuva taapeec ka dziesmas beigaas visi kaavaamies, bet prichom tur narkotikas nezinu , laikam domaaja ka esam ko salietojushies , protams taa nebija tikai biki iedzeerushi shnjabi bijaam. Pa laimi muus neviens neatpazina jo nenovilkaam maskas un arii visi kombinzonos bijaam, vieniigi kaadas 3 maskas sanaaca drankjiigas . Veel baigi labie ir tie konchi slipknotam vienoziimiigi solista miiljaakais vaards ir motherfucker vinjsh to piemin vienaa laidaa. Vispaar konchi kaadreiz bija daudz tagad nav , vienaa koncii bija tur paaris SIMTS TUUKSTOSHI cilveeku, reaals skats uz puuli Vispaar der redzeet vinjus. AA un ja juus gribat redzeet slipknot bez maskaam tad ieksh forshajiem dc++ nokachajat "Sourstone" grupas kaadu dziesmu, iesaku "bother" un "get inside". Tur var redzeet 5 novinjiem solistu var atpaziit uzreiz peec gredzeniem bet par paareejiem neviens nezin kursh ir zem kuras maskas aa un veel basgjitaarists ir kreilis ieksh slipknot un sourstone viens gjitaarists ir kreilis. P.S. aapskatiijos ko cilveeki raksta skatos ka patiik taadas mieriigaakas, tad noklausieties people=shit taa sirdi plosa un sollist kjeerc kaa roku lauztu leenaam Edited November 28, 2005 by Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 no "slipknot" man vien dziesmas, nu baa, "duality"?! kkas tamliidziigs tas taads normals gabalinsh... bet taa kopuma vairaak vecaas dziesmas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 nu man ar patik left behind, spit it out, biki ari daulity, tas laikam ari viss vienigi man vinji nepatika, kad nesen palasiju albuma iekshinju 2002. gadaa iznakushajai Johnya Casha izlasei, kas tika izdota uz vinja 70. dzimshanas dienu un tad tur visadas slavenibas ierakstija kadu apsveikumu vinjam un ari kadi 3 geki no slipknot tur bija, vienam mosh vel kaut cik tads sakarigs bija, parejiem tads zema limenja ar nevajadzigam rupjibam! tas man baigi nepatika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 AA slipknot rulzzz rowen tev nepareizs viedoklis par slipknot faniem. Nu diemžēl lielākā daļa uz ielas redzamo Slipknot "fanu" ir tieši tāda. Pāris dziesmas ir OK, piemēram, People = Shit, bet pārējais neskan gluži man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Pārsvarā Hip-Hops mani piesaista, bet nu viena dziesma kas patīk ir duality. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 slipknot ar veel paris bandam kopaa, dziesma - switch... smuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) vēl joprojām ar smaidu atceros momentu, kad klasē vienam frīkainam čalim prasīju kādas grupas viņam patīk. Šis saka Slipknot. Es ooo, kura dziesma ta tev patīk. Un viņš pateica Wait and bleed. Bāc es sāku ķērkt. Nav jau nekas smieklīgs (īstenībā ir) bet nu tas tā. Mjā, es arī esmu pamanījis, ka liela daļa slidenā mezgla piekritēju ir frīki. PS Tas ir novērojums, nevis apvainojums. Es neapgalvoju, ka visi šeit esošie šīs grupas fani ir frīki. Edited November 29, 2005 by TradeMAAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 nu tas jau fakts. Vienīgais vairāk tā nav, jo tagad viņi (slipknot) nav tik kruti - tagad ir citas REĀLĀS grupas par kurām fanot. un trademaak - joks bija tāds ar to frīkaino čali, ka esmu diezgan (99%) pārliecināts, ka viņš slipknot nu galīgi neklausījās - bija vienkārši dzirdējis kaut kur to wait and bleed, kas visur skanēja, un tad gribēja izklausīties kruts manās acīs. Diemžēl ticamības momenta trūkuma dēļ es vienkārši palaidu savu parasto zviedzienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Launis Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 (edited) Man sausmig besii tas ka vinji mixeee ar plateeem . . . . tajos LIVE klipos dazreiz var noreekties kaa vins pie taam plateem krataaaas . . . . P.S. Klauns no SLipknot vispaar nekam neder P.s.s iesaku labaak paklausieties tadu Grupu kaa Avenged sevenfold . . . Daudz labaaka par slipknot .. . 1 dziesma no jaunaa albuma bija pat NFS : MW spēlē Edited November 29, 2005 by Launis Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 dazas dziesmas patiik. tomeer esmu vairak piesaistijies hiphopam(neklauos nekaadus eminemus, 50c etc. dodu priekshroku mazpaziistamiem undergraund hiphopperiem. taadiem kurus tu nekad nedzirdeesi pa mtv, pa nevienu radio utt. vienkaarshi visiem eminemiem un plashi paziistamiem hiphopperiem zuud dziesmu kvalitaate un vini saak dziesmas taisiit taadas lai tikai dabuutu vairaak naudu ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 dazas dziesmas patiik. tomeer esmu vairak piesaistijies hiphopam(neklauos nekaadus eminemus, 50c etc. dodu priekshroku mazpaziistamiem undergraund hiphopperiem. taadiem kurus tu nekad nedzirdeesi pa mtv, pa nevienu radio utt. vienkaarshi visiem eminemiem un plashi paziistamiem hiphopperiem zuud dziesmu kvalitaate un vini saak dziesmas taisiit taadas lai tikai dabuutu vairaak naudu ) nu, nu... varbuut arii kaadu nosauksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 nu, nu... varbuut arii kaadu nosauksi? varbūt tie ir tik nepazīstami, ka viņš pats tos nezin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziparzz Posted December 1, 2005 Author Report Share Posted December 1, 2005 Underground hip-hops ir gangsta reps....grupas ir wu-tang clan u.t.t tjip visslabaakais reps kas iespeejams.....bet man vairaak shalle patiik bet vissvairaak slipknot-duality left behind before i forget u.t.t bleee vasaraaa noskatiijos disasterpieces konci Londonaaa nu vnk reaaals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Underground hip-hops ir gangsta reps....grupas ir wu-tang clan u.t.t 1kaart, starp vaardu hip-hop un rap nevar likt vienaadiibas ziimi (hip-hops ir muuzikas stils, bet raps ir "dziedaashanas" (varbuut deklameeshanas) veids) 2kaart, es neuzskatu, ka underground ir piesaistaams tikai gangsta un otraadaak. apluukosim kaut vai taadus maaksliniekus kaa Dr. Dre, Snoop, tie jau arii tie pashi gangsta vien ir (vai varbuut bija?), bet tas veel nenoziimee, ka shie ir underground lai gan, iespeejams, ka liidz galam neizprotu vaardu underground hip-hop... taada sajuuta, ka kaads ir iedomaajies, ka tas ir viss raps, kas nav topos Link to comment Share on other sites More sharing options...
aToss Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 sorry veči, bet SLIPKNOT SMIRD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now