Jump to content
GIGN Forum

Kaads Varbuut Var Ar Mateni Paliidzeet?


StreeT
 Share

Recommended Posts

naaks laiks un uchene pati jums dos tos uzdevumus risinaat smile.gif ko tu vari izdariit, ja tev ir tik kritiska situaacija matenee? sastaadiit plaanu peec kura maciities, respektiivi, 50% no maciibaam veltiit tieshi matenei. mazaak speelee cs, vairaak risini uzdevumus. nez, saac skatiit visu cauri saakot no kaadas 6-7 klases. paprasi muchai vai pats nopeerc kaut kaadu gramateli ar uzdevumiem kaa sagatavoties eksaamenam. saac kaut ko dariit, negaidi, kad tavaa vietaa viss pats no sevis ieliidiis galvaa. privatuchuku vari panemt, pa briivdienaam smile.gif (lol, tas sako, bet ja nav citas izejas...). nee nu es jau te tagad baigi gudri runaaju, kaa iists skolotaajs, kad pasham vajadzeeja maciities, tad rukaaju speeles smile.gif veel latenes exis ir taads pretiigs, pareejie ir veeeesi (atkaartoju - veesi).

maciishanas plaans:

1. 15:00 esi maajaas no skolas

2. 15:00 - 15:30 pusdienas

3. 15:30 - 17:30 cs + internets

4. 17:30 - 19:00 maajasdargbi

pati jautriiba saakas tikai tagad!

5. 19:00 - 20:00 1h cs

6. 20:00 - 22:00 vai 22:30 matene, tikai un vieniigi matene!!!

7. 23:00 guleet, lai riit no riita buutu svaigs kaa agurechiks smile.gif

pa vidu veel kaut kur uzeed vakarinas.

P.S. maza piebilde: nezinu cilveeku, kas buutu ieveerojis liidziigu reziimu, jo visiem ir nosplauties uz maciibaam, visi tapat izbrauc sveikaa cauri ar exaameniem un kontroldarbiem, pielauju domu, ka nemaacoties tu arii izbrauksi smile.gif tikai nelolo paraak lielas ceriibas. 9. kl manupraat nav nekas fataals, lai to kaut kaa nepaardziivotu, galvenais nokaartot paarcelshanas ekshus skolaa (ja jums taadi ir), ai, vai moska tu gribi iet uz citu skolu? whatever, veelu veiksmi, bet liidz tam veel taalu, takaa nepaardziivo mazo viirinj, kontrai veel atliks laiks liku likaam smile.gif

Link to comment
Share on other sites

man viens paziistams dzeks 2x peec kaartas nespeeja nokaartot 9.kl eksaamenus (gan matenee, gan latenee, pareejos priekshmetos kaut kaa izbrauca uz 4). dzeks maaciijaas 9. vakarenee, nu tajaa, kas uz ceesu ielas smile.gif peec taas 2 neveiksmiigaas reizes meta pie malas maaciibas, 10.kl pat netika, pox aizgaja pie brachkas rukaat par apsargu (musiishi bija, iemanjas galvu daudziishanaa arii bija, karoche darbs piemeerots). tagad hvz, neesmu ilgi ticies, bet cilveeks nav pazudis. dziivee piedavaa daudz un dazaadus risinaajums - redz, .em^ nemaz nebeedaa smile.gif

Set, yeah right, taa arii te kaads tev ticees, max points, pff... smile.gif

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

d00h, tas eksaamens ir uberviegls. Atceros, ka mums deva reekjinaat pagaajusho gadu darbus, un tur peedeejais uzdevums vienmeer bija par 3-stuuru liidziibu, no kuras es njihuja nejeedzu pinch.gif Tad man vienmeer par tiem eksaameniem bija 8-nieki. A iistajaa eksaamenaa peedeejais uzdevums bija lazha un izpildiiju ka njehuj 4.gif Rezultaataa 10-nieks un chau uz vidusskolu prom.

Par paareejiem eksaameniem runaajot - veesturee 6, itkaa vareeju dabuut vairaak, bet nu laikam nebija iistaa diena, latvieshu valodaa 6 - izbraucu uz gramatiku laikam, par literatuuras dalju pieljauju, ka neko dizhu nedabuuju smile.gif , dabasziniibas 9, tas vispaar bija r0x0rz, kad uchene man pateica, ka man no visaam 9.klaseem visvairaak punktu XD.gif (nu veel dazhaam zubriiteem bija tikpat cik man, bet tas shobriid nav svariigi). Hmm, kas tur veel bija... Aa anglju valodaa 9, nu nez, kam anglju valoda padodas, tam tas eksaamens liksies viegls. Un sportaa laikam 8, visu nofufeleeju uz 1600m skreejienu, bet nu ko lai dara - taads tizls es nu esmu sad.gif

P.S. Dr. Pain nemiiz - pastaasti es gribu apseesties.

Link to comment
Share on other sites

matemātika vispār ir ūberzinātne. kas zin mateni, tie vispār ir afigenna gudrie cilvēki. apmēram tāpat, kā ir ar grāmatvežiem - tie parasti uzņēmumos ir tie gudrākie. pains, protams, ir krietni krutāks par mani ar saviem sasniegumiem starptautiskajos matenes konkursos, bet ne krutāks par manu prijaķeļu elviju, kurš jau pagājušogad bija vienu lvl augstāk uzkačājis savu SKLLu.

kas attiecas uz ekšiem, īpaši jau matenes, īpaši jau 9. klases, tie visi ir ūberviegli. es atceros, ka pirmo daļu izpildīju pirms vēl oficiāli vajadzēja sākties pašam eksim. manuprāt pat tāds, kas neko nesaprot varētu labi uzrakstīt, ja normāli iezubra visu (viss šinī gadījumā ir ļoti mazs daudzums jeb lim(viss) -> 0 - tas tāds jociņš spociņš matemātiķiem, man tādu azote pilna)

Link to comment
Share on other sites

nu c'mon Pain, pastaasti kaut ko vairaak, tauta veelaas dzirdeet smile.gif kad tu atklaaji savu matemaatikas talantu, vai tu intensiivi kachaaji to skillu, vai tev vienkaarshi viss viegli iet galvaa, tb laba redzes atmina vai veel sazin kaada fiicha? ja tev ir taads talants, tad ko tu te veel cs spelee? smile.gif moska tu esi emulators?

slimniicaa:

veca tante: "Juus esiet aarsts?"

Dr.Pain: "Shodien esmu!" smile.gif

P.S. man nav nekaads talants, ja nu vieniigi daudz maz laba intuiicija cs un basiitii labi parredzu laukumu smile.gif

Link to comment
Share on other sites

to EDD: es vienmeer varu aizbildinaaties ar to, ka vidusskolaa saaku arvien vairaak un vairaak kost sad.gif, taapeec arii nesanaacu skillu uzkachaat vairaak

to slow: es neatceros, kaa tieshi tas viss saakaas, bet atceros, ka reiz kaukaadaa 2ajaa klasee, no skolas ejot maajaas (< 5min), nebija ko dariit. Tad nu izdomaaju, ka vajadzeetu tiiri taa galvaa izreekjinaat 256x256. Un to arii izdariiju cool2.gif. tajaa briidii gan veel neizpratu, cik tas ir noziimiigs skaitlis. 65536 (vienmeer atcereeshos sho skaitli) jeb 2 pakaapee 16... Katraa zinjaa shaadas izpriecas laikam jau mazliet attiistiija domaashanu... Emulators neesu, bet ticu, ka vareetu paveikt daudz (jaa esu uzpuutiigs, iedomiigs maita, bet ar manaam smadzeneem var atljauties XD.gif)

Link to comment
Share on other sites

haha varu iedomāties cik grūti painam ir noslēpt savus sasniegumus matemātikā, kad te par to runa sākas. Andžāna čoms kā nekā happy.gif

a 9 klases eksāmenus neatceros. Man bija galvenais tikt no tās skolas prom, ko arī izdarīju, un tas eksāmens bija pilnīgs fufelis. Tieši devītās klases beigās es biju megagudrs - zināju visas formulas no galvas - patīkama sajūta smile.gif

Street - 9 klasē nav daudz jāzin - dabū uzdevumus un rēķini. Ja tevi uztrauc vienkārši tikšana uz 10o klasi, tad vispār nekas nav jādara - tie uzdevumi nav grūti - ja gribi tikt kādā citā skolā, tad gan parēķini šo to.

Link to comment
Share on other sites

camoon, tas ka tev ir gudra galva veel neko nenoziimee, pats galvenais ir maacities! es pienjemsim visu pamatskolu un vidusskolu izbraucu cauri ( un nejau vienkaarshi izbraucu, bet skaisti izbraucu, respektiivi, ar labaam atzimeeem) vispaar maajaas nemaacoties, pa visiem gadiem pat neuzrakstiiju nevienu referaatu, vienmeer izdevaas kaut kaa izlociities! un tas mani smagi iegaaza un veel joprojaam turpina iegaazt, jo es parveertos par slinku maitu (tas ir attiecinaams uz maaciishanos) ja visu dziivi neesi maacijies, un tad tev peekshnji tas ir jaadara, tas ir sasodiiti gruuuti, nokaveeti referaati, projekti utt, kaa rezultaataa man tagad ir akadeemiskais, protams dalju vainas vareetu novelt uz darbu, bet patiesais iemesls ir mans hroniskais slinkums !

vislabaakais piemeer protams ir mans bijushais klases biedris, skolaa saaka iet piecu gadu vecumaa, bernudaarza jau citiem prieksha lasiija graamatas, vienvaard sakot gjeeniijs! bet nu vinjsh bija tik pat slinks maita kaa es, paraadiijas intresantaakas lietas par maaciishanos: sievietes, iedzershana utt! cilveeks bija ar taadu naakoti (noteikti buutu paciiniijies ar painu matemaatikas divciinjaas ) galarezultaataa, neko iespaidiigu taa arii nesasniedza! kaut gan es ticu, ka driizuma vinjsh kljuus pa miljonaaru! Veel viens fakts, kas pieraada ka vinjs ir sasodiiti gudrs pidinjsh - dzheks panjeem akadeemisko augstskolaa aizbrauca pastraadat uz UK, 3 meeneshus pastraadaaja par melnstraadnieku lielaakaja angliijas floristikas firmaa, peec 3 meeneshiem pie vinja pienaaks priekshnieks un saka - varbuut tu gribeetu pie mums pastraadaat par menedzheri! nabaga anglji, viens otris tur par meelnstraadnieku raujas jau 20 gadi!

staasta moraale bija taada - maacies, maacies un velreiz maacies!

Edited by uyinaators
Link to comment
Share on other sites

that's exactly my point. man tagad būtu jāraksta portfeļa darbs ekanomikai, kuru vajadzēja nodot pirms 2 nedēļām, bet es visu laiku nāvīgi slinkoju, neko nedarīju un tagad sarunāju ar BB, ka nodošu šodien, bet vēljoprojām neko īpaši daudz neesmu uzdrukājis un arī diez vai uzrakstīšu to šitu. bet te nu es esmu, rakstu to visu forumā... es tagad reāli smagi sāku izjust to, cik slinks esmu palicis vien tā dēļ, ka visu saprotu un parastās lietas un uzdevumi skolā ir par vieglu, un neko neesmu darījis skolā pēdējos entos gadus.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...