Su1c1deRv2 Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 (edited) first blood visa cina risinas centra un ja iznicina torni nevis kadu hiroju tad ari vine? ps kas tas par update sodien iznaca? pss Su1c1deR @ eu west ja nu kads grib uzspelet Edited September 26, 2011 by Su1c1deRv2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 26, 2011 Author Report Share Posted September 26, 2011 Pirmais posts updeitots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Nav jēgas. Es ar katu jebko nofirstblodošu midā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 Pirmais posts updeitots. tāpat tur neesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 26, 2011 Author Report Share Posted September 26, 2011 tāpat tur neesmu iemācies lasīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted September 26, 2011 Report Share Posted September 26, 2011 (edited) SKAM, kāds nah turnīrs var būt vēl? pieci purni tak ir WEST... Piemēram ja es visus atskaldu tieku finālā un west čels tiek fināla, kā tad mēs ar viņu spēlēsim? Edited September 26, 2011 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 SKAM, kāds nah turnīrs var būt vēl? pieci purni tak ir WEST... Piemēram ja es visus atskaldu tieku finālā un west čels tiek fināla, kā tad mēs ar viņu spēlēsim? acīmredzot turnīrā varēs piedalīties tikai East spēlētāji, jo tur to ir vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Ko domājat par trundle? Tagat itkā krāju viņam un domāju, ka viņš varbūt ir labs priekš dominion, jo viņa passive kad pretinieks nomirst viņš uzhilojas, tākā dominion vislaik kāds mirst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Tad jau labāk pērc rammusu. Viņš ir vispār op tajā mapē, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Ta nē man jau ar tiem visiem zbal borings. Gribas kautko jaunu! Trundle vēl nēsmu ne redzējis un spēlējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Free transfer vai tad ir ciet? Anyway, tad tikai spēlēs east Bet pagaidām viss ir galvā. Sākšu rakstīt visu, kas un kā brīvdienās. Vajag vel man izstestēt cik vidēji iet viena spēle un laikusVel vajag zubrīt, kā darbojas own3d.tv (ieraksti/skaņa/bilde) Tad meiģināšu atrast kādu palīgu, kurš varētu izskatīt visus noteikumus un pārskatīt priekš uzlabojumiem un idejām. Šis ir mans first šāda veida projekts un viens pats es to nevarēšu padarīt par izdevušos, jo šādi tipa projekti sabrūk, jo organizators parasti nav pieejams un pārāk daudz uzņemas. Un ceru, kad dabūšu uz to nedēļu modu, lai atvieglotu uz kādiem 70% turnīru update Bet, es gribu to izdarīt, like Varu pateikt, ka piedalīties tie, kuri būs virs tā lvl, kur ir pieejams jau flash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 Ir free transfer vaļā, bet to var izmantot tikai vienu reizi. Nākamās reizes ir jāmaksā. Varu ar noteikumiem palīdzēt. Esmu skatījies daudzus 1v1 tournamentus, apjēga par noteikumiem un notikumiem ir. Level cap gan vajadzētu nu vismaz 25 likt. Lvl 12 čalis NEKO pret lvl30 nevarēs izdarīt. Ap 25o levelu jau kaut kāda sajēga par spēli ir parādījusies. Pietam esmu drošs, ka te lielākā daļa jau ir pāri 25 sen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 lol what? Es pa vasaru mainijos no west uz east un no east uz west, kā zeķes. Vienu dienu, kad bija lielais domina patch, es kādas 20reizes no viena uz otru pārgāju, jo skatījos download speed Anyway, manu pamatdomu no galvas vajag uzdrukāt. Punktus, kurus man jaizpilda, es uzrakstīšu jau rīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deRv2 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Ir free transfer vaļā, bet to var izmantot tikai vienu reizi. Nākamās reizes ir jāmaksā. Varu ar noteikumiem palīdzēt. Esmu skatījies daudzus 1v1 tournamentus, apjēga par noteikumiem un notikumiem ir. Level cap gan vajadzētu nu vismaz 25 likt. Lvl 12 čalis NEKO pret lvl30 nevarēs izdarīt. Ap 25o levelu jau kaut kāda sajēga par spēli ir parādījusies. Pietam esmu drošs, ka te lielākā daļa jau ir pāri 25 sen. ja tu jav esi spelejis kautko lidizgu tad tev sajega jav pie 5lvl bus taka manuprat tu tos lvl parak bargi verte Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 27, 2011 Author Report Share Posted September 27, 2011 Suicider, es nemaz neiedziļināšos tajā Latbriežu valodā. SkaM, nevar vairāk tā darīt. Tagad pirmais switch ir par brīvu, pārējie - 2600 rp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 (edited) Nu jā, vajag kaut kādu limitu uzlikt, jo pieredzes nav nekādas.. Rūnes arī nav drošvien daudziem. Bet nu varētu tā, ka sākumā nūbi pret nūbiem spēlē un mid/pro vs mid/pro spēlē. Bet nu fināla būs noobs pret normālu geimeri. Edited September 27, 2011 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 (edited) Nevajag man simts spēlēs Būs 8spēlētāji un 7 spēlēs, ja nesavāksies 8 spēlētāji, kuri ir no gign(Nevajag man: Es redzu, ka trūkst spēlētāji, tāpēc mans draugs Saša var pieteikties), tad turnīru nerīkošu un vajadzēs taisīt only lvl1 citu tipa, kas man ir padomā. Turnīrs for phun un nav man vēlme uzņemties ar 16spēlētāju vai grupu stage. Man vajag pieredzi, lai es zinātu, kādas kļūdas nepieļaut next try°am, ja turnīrs bez maz vai būs noticis. Pēc kā var noteikt mid/low? Edited September 27, 2011 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Sāk jau besīt, ka dominion solo met visādus lo*us, kas nesargā un nejieņem tikai sēž mātes mežā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 28, 2011 Author Report Share Posted September 28, 2011 Sāk jau besīt, ka dominion solo met visādus lo*us, kas nesargā un nejieņem tikai sēž mātes mežā. Visi nevar būt tādi profesionāļi kā tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Liekas, ka wukongs ir taisīts priekš manis ar viņu es slikti nevaru paspēlēt jau pirmajā reizē. Max 1 death and minimum 11kills in Summoners rift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Liekas, ka wukongs ir taisīts priekš manis ar viņu es slikti nevaru paspēlēt jau pirmajā reizē. Max 1 death and minimum 11kills in Summoners rift. jo spēlē pret nūbiem. gribu dzirdēt tavu buildu, tādu universālo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 jo spēlē pret nūbiem. gribu dzirdēt tavu buildu, tādu universālo. Slinkums rakstīt pēc garas dienas ar policiju tapēc īsi un konkrēti. Magic resistance un Attack power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 (edited) Slinkums rakstīt pēc garas dienas ar policiju tapēc īsi un konkrēti. Magic resistance un Attack power. nu un, ja pretiniekos nav tādu čaru dēļ kuriem taisīt mr? anyways, iesaku izmēģināt warmogs+ atmas, labākais builds, ko esmu pamanījis līdz šim. Edited September 29, 2011 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Rūnas uz mr un arm + armor pen uz wukong. Pārējais pēc situācijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExplosivE Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Ko sakat ? Kurš labāks Renekton vai Vayne ? Vayne baigi maz hp tas man būs liels šķērslis, bet gribējās ranged. Viņu var tā iemācīties spēlēt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now