~ jeyna ~ Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 (edited) Šis ir topiks par GIGN spēlētāju piedzīvojumiem iekš League of Legends (turpmāk LoL). LoL ir MOBA žanra spēle. MOBA žanrs aizsākās ar DotA spēles izveidi. Nerakstīšu palagu par spēli pašu (to var atrast gan šajā topikā, gan oficiālajā mājaslapā). Spēle ir Free-To-Play un tiek updeitota iknedēļu. Zemāk GIGN spēlētāju nikneimi iekš LoL. EU-West serveris: minOrity/~ jeyna ~: Ghostwritten m3rsy: ETHECA Su1c1deRv2: Su1c1deR rusty: evanny ARCHEBALDS: ARCHEBALDS amniijs : Fat Drummer hwan: hwanlv kesh: KESHATRON / Sekaiichi / Lady_Gragas boom: uubers direktors: Proctologist SkaM: SkaMzy b0r1ng/Katarinas speciālists: bOr1ng Fake^/šī topika jokdaris : I do tops Dievs : Dievs1337 lasters : lasters MManuvietuienjemaregjistretais : MVIR cash^ : naudinja Godfoot : GodFoot bOoTabEne : BotaBene Renegaats : mp5navy kaaamis : Khaamis 665 : krispats Stifijs : cilvetksD LikeThemApples : Stackerrr Tenchy : Awkid EU-Nordic-East serveris: Rawen: whitepony89 yoyed: Sorave bullet: Get dat beat UP Outlawz: SirWhat. Pirats ar 1 aci : Pirats ar 1 aci kay27: kay27 ExplosivE: Ritinsh Snjiftuzijs: Snjiftuzijs Oddish : Odinsh ANALGINS : kachmando fr0zen : thafr0zen Jimbuga : LatBats Banāna Telefons : Prawnlord jancho: Rukijs kjiselis : zrns SHARp^ : KristapsM1337 puisiitis : Spaikijs Nightmares: EdzhuaNM LazyLac1s : lac1s Mike : Krichukz Stifijs : stiflers from cs Makc : HuXyRCe6e LikeThemApples : stackerrr deziiblis : LVDeziblis Topošie spēlētāji - lūdzu spiežam šeit vai rakstam privāti pie manis, ja vēlaties ielūgumu uz spēli. Jaunie spēlētāji - izlasiet topiku pirms uzdodiet jautājumus. Vecie spēlētāji, kuri iepostēja niku topikā, bet tas nav šajā listē - PM man ar niku. Topiku updeitoju ar nikiem vienreiz nedēļā. Tāpēc, ja savu niku tur vēl neredzi un nav pagājusi vēl nedēļa, lūdzu neraksti. Ja ir pagājusi, met PM un saki, lai neslinkoju. EDIT: Nesūtiet man vairāk sūdu par šo topiku. Niki vairāk netiks postēti, visiem pohuj tāpat. Ja kaut ko vajag, rakstiet Fakeyu, viņš ir šī topika jokdaris. Priekš Katarinas pro tipiem, griežieties pie b0r1ng. p.s. - tie ģēniji, kuri domā, ka esmu gaišreģis, nepievienojot serveri, iečeko vai ir ielikti pareizajā listē. Ja nav, tad PM man. Edited December 7, 2012 by ~ jeyna ~ pievienoju sevi un vēl divus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 (edited) Pats spēlēju jau 3-4 mēnešus LoL'u esmu apmierināts, tagad serveris tiek pārcelts uz jaunu kasti, jo pēdējās 2 nedēļas nebīja iespējam spēlēt dēļ ddos attackiem, visu laiku serveri karināja. More info here - http://eu.leagueoflegends.com/news/prepare-eu-west-and-eu-eastnordic Un kas ir FOTM? Edited June 29, 2011 by hwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 (edited) Nāc gan spēlēt, būs jautri. Pievieno skype - krisys. FOTM jāskatās, ko tev patīk darīt. Iesaku spēlēt ar lētajiem čempiem, kas ir spēcīgi un NAV (bļe piemirsu šito svarīgo vārdu pievienot lol) grūti viņus apgūt (ashe, ryze, etc.,). Ryze it īpaši ir labs faceroll čempions, pat ja sākums sanāk sūdīgs, līdz spēles beigām jau meltosi sejas. For general tips iesaku apskatīties leaguecraft mājaslapu http://leaguecraft.com Tur ir tieši strategy sadaļa utt. Ieteiktu arī paskatīties kāda pro spēlētāja streamus iekš own3d.tv anyway spēlē arī vari pievienot - whitepony89 Edited June 29, 2011 by Rawen Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 es ar drotoju jau labu laiku, mēs ar mersy ik pa laikam uzspēlējam kopā un viss notiek, tiek spēlēti arī rankedi. skype laikam jau tu man esi, ja kas tad vari rakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Spēlēju ;d kādus mēnešus 6-7 , niks spēlē Sorave , īstenība tur vissi championi ir op , ja māki spēlēt un ir runes normāli saliktas Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Craden - Eu serveris. maucu jau kādus mēnešus 8 laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 Šodien izskatās, ka tomēr nesanāks spēlēt. Varbūt tikai ļoti vēlu. Kad būšu spēlē, uzmetīšu visiem ziņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Jūs laikam baigie veiksminieki, ka tiekat iekšā Man visu laiku busy sakarā ar eiropas sķelšanos or smth Ingame niks SkaMzy Esu divus vai trīs no gign izņēmis no friend lista, jo es tīriju friend boxu un visus angliskos nepazīstamos noņēmu Edited June 30, 2011 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Man tu esi točna pazudis Skam, Mercy can vēl ir, bet netieku iekša... Biju ielogojies, bet tad nojobnījās viss... Tagad gaidu kamēr busy pāries (kādas 15 min jāpagaida ar atvērtu klientu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyed Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Nū nekas ka busy, viņi tač atprikās ar 550 rp Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Ar to būs pa maz... Es tur iegrūdu jau kādus 50 eiro, un tāds face-roll serviss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 Cik tur daudz naudas reāli jāliek iekšā ir? Par brīvu nekādi netikšu cauri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Es zinu daudzus kuri neliek ne kapeikas iekša un viss ir ok.. nauda reāli vajadzīga tikai lai pirkt skinus (prikols vēl ir tāds, ka var pikt arī čempionus par naudu, bet es to nedaru, nopirku sev 7 rūnu lapaspuses.) Bet tā - pilnīgi visu var nopirkt par ingame valūtu (īsta nauda tevi nepadara stiprāku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Par naudu tu vari pirkt RP ( par RP tu vari pirkt championus, skinus, xp/ip boostus uz dienam/uzvarām) bet visu pārējo tu vari ingame sasniegt bez naudas, tas ir chempioni/rūnas, izņemot champion skinus. Bez naudas tev vienkārši ilgāk jakačājas un nevajag līdz 30lvl pirkt championus pa labi, pa kreisi. Labāk sataupi vienam konkrēti, ar kuru gribēsi ownot un sakombinē rūnas tieši priekš tā. Jo, ka es nodingoju 30lvl, man nebija ip lai pirktu rūnas un vajadzēja grindot, līdz varētu pieklājīgi rādīties ranked. Es domāju, tev sākumam pietiktu ar master yi championu. easy to learn un labs sakumā, jo daudz noobi un maksā arī lēti (3uzvaras vai 6zaudējumi un ir tavs) ai bor1ng pasteidzās Anyway, tagad šausmīgi lagi ar serveri, jo tagad notiek pārmaiņas sakarā ar ddos attack vai arī cilvēku daudzumu(tā ari nesapratu red post at lol.com/forum) tāpēc jāpaciešas. Kā jau pieminēja, par naudu tu neesi ne par % stiprāks, visu izsaka teamplay un savs skills atri reaģet ar pareiziem skilliem pret pretinieku. Galvenais sākumā ir last hitot minionus, lai ātri dabūtu gold un dabūtu priekšroku itemos Edited June 30, 2011 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Vispār iedālā varinatā - vajag lai uz 30 levelu būtu 1. 3 čempioni, kas tev patīk - Tanks, AD Carry\Ad Assasin, AP Carry\AP Assasin 2. 3 rūnu komplekti (apmēram 50k RP) Armor Penetration + Attack Speed, Magic Penetration + Ability Power, Tanku rūnas (Dodge\Armor\Magic Resist\Health) Un tikai pēc tam - pirkt čempus kas patīk, piepirkt viņiem rūnas, un kad tev ir sakomplektēti kādi 6 varoņi - tiaki tad dtoši vari līst rankedos pēc 30ā Edited June 30, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Nu, katru otradienu nāk klāt 10 hero pa brīvu un tur vienmēr ir izvēle starp carry/ability power/support/tank un tad viņi pēc nedēļas nomainās uz citiem desmit (low lvl supportu neviens neņem) Edited June 30, 2011 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) low level nevien junglu neņem, tankus neņem, par supportiem kuri supporto es noklusēšu Eu , Skam, tu iekšā tiki? man rāda Calculating jau kādu pus stundu... Edited June 30, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 aproximate wait time 16min pēc 2min jau 18minūtes tagad ir 19minūtes Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Man jau 3 stundas rakstās "SERVER BUSY" Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 (edited) Man jau 3 stundas rakstās "SERVER BUSY" tu klientu turi ieslēgtu? vai pēc laika ieslēdz un slēdz atkal? Edited June 30, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 pēc laika ieslēdz un slēdz atkal? yup, šodien vispār neizdevās uzspēlet Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 A vajag turēt ieslēgtu... Un tas busy pats nomainīsies uz Online Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 A vajag turēt ieslēgtu... Un tas busy pats nomainīsies uz Online da ir , aizgāja jau.. tagad queue 15 minūtes gaidu, ceru, ka nebūs PVP.NET CLIENT ERROR Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Man pēc divu stundu gaidīšanas aizgāja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Izspēlēju vienu matču un rakstās, ka esmu vēl spēlē.. kā jau vienmēr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now