Jump to content
GIGN Forum

yoyed

Mirstīgais
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by yoyed

  1. Čiu riu gign! Man vajadzētu palīdzību ,pildu labratorijas darbu par osciloskopu ,man vajadzētu aprakstiņu - kur ,kā viņu izmanto,nelielu aprakstu (wiki jau ir palasīta , +/- ir izkopēts). Shemu u.t.t es atradu ,bet nesapratīšu kā izskaidrot īsi ar saviem vārdiem. Mums bija tikai kādas 5-6 pāri par to zvēru. (Tāpēc jūtos ,ka esmu dir**). Būšu pateicīgs par jebkādu informāciju!
  2. Nē ,tīriju ar otiņām ,salvetēm un ausu bakstāmajiem. Jā saspraudu ,tur jau tikai vienu vajadzēja iespraust. Slotā ieliku normāli ,diemžēl nav divi pci-e ir viens pcie x16 un PCI ,biosā nebiju līdis (pamēģināšu) ,ramu biju resetojis ,biosu nē. Editošu ,kad pēdējās lietas izdarīšu ! Edit : izņemu bios bateriju ,ieliku atpakaļ ,still nekas. Biosā nevarēju neko līdzīgu atrast. Edit nr2 : Kā pieslēdzu pie videokartes tā monitors raksta - No signal detected!
  3. Čau ,gign lietotāji. Problēma ir sekojoša : Vakar nolēmu iztīrīt datoru ,izņēmu GPU ,CPU ,PSU ,pašu mātesplati neņēmu ārā (jo nu nemāku īsti salikt tos vadus n shit) ,itkā iztīrīju viss ok. Pašu video karti neskrūvēju vaļā vienkārši iztīrīju kur tiku klāt. Visu saliku kā vajag ,pieslēdzu monitoru pie videokartes un monitors raksta ,ka nav signāla (bet pati videokarte strādā (i mean ventilātors strādā)). Tad izņēmu monitoru no GPU un ieliktu integrētajā ,un viss parādās ,ekrāns strādā. Vienkārši gribu zināt ,vai man rokas no dir*** aug vai arī kaut kāda cita problēma ir ? Videokarte : nvidia gt 550 ti viņai ir divi DVI-A konektori un viens mini HDMI. Paldies ,ja kāds atbildēs ar savu viedokli ,kas un kā varētu būt !
  4. yoyed

    Iesakam Mūziku

    https://www.youtube.com/watch?v=-NjnyPzPNlU https://www.youtube.com/watch?v=tebaBK2dvBY
  5. Čiu riu. Gribēju te pajautāt zinošākajiem telefona jomā. Vai ir iespējams kaut kā lejuplādēt Pokemon GO uz Iphone 4 ? Ir mēģināts ,kaut kādi greizie varianti ,bet nesanāk. Lieta tāda ,ka 4 iphone uztur tikai 7.1.2 iOS ,bet aplikācijai vajag 8.0 un augstāk. Ir kādi ieteikumi vai padomi ?
  6. Apgaismo mani lūdzu ,bet kur tas ir ?
  7. Bet windowsu ir jāpārinstalē vai arī nē ?
  8. Labdien ,šodien nopirku h1z1 un ļoti nofeiloju ,jo nepaskatījos parametrus , jābūt 64bit ,bet man ir 32bit. vopšem ,kāds nezin vai var kaut kādā veidā spēlēt to spēli uz 32bitiem ?
  9. Tātad labvakar ,man ir neliela problēma. Vopšem man ir divi monitori viss ir labi ,bet kad gribu piemēram spēlēt CSGO uz fullscreen ,tad man uzreiz visas ikonas ,browsveri aizlido uz otro monitoru un tā visu laiku ,lai sapratstu par ko iet runa rekur bilde : http://failiem.lv/g/...aa/Untitled.png vopšem viss pārlec uz otro monitoru un tā katru reizi ,kad cenšos palaist CSGO uz fullscreena. Gribētos zināt kā to var izlabot ,lai pirmajā monitorā ietu spēle uz fullscreena un ikonas nelektu uz otro monitoru ,bet paliktu pirmajā.
  10. http://www.bildites.lv/images/3z6dr0b96uooq5tmjmd4.jpg Man ir divi tādi konektori ,nezinu kā viņi saucās un viens HDMI ports.
  11. msi 550 ti Nu man tur ir divi VGA porti un viens kaut kāds plāns laikam HDMI.
  12. Labdien ,tātad es nesen nopirku otro monitoru "Samsung syncmaster 710T" , un viņš man jau trešajā dienā sāka niķoties. Viss ir apmēram tā ,ka es ieslēdzu datoru ,paspēlēju spēles vai kaut ko padaru un tad bums un vienkārši uzmetās melns ekrāns un uzraksts "Not Optimum Mode Recommended Mode 1680x1050 60Hz" , un tad ir jāpārinstalē video kartes draiveri ,tas man jau reāli apnika. Itkā lasīju ,ka tieši šis modelis niķojas ar VGA protu tāpēc arī uzmetās errors vai tā varētu patiesība ? Un kā varētu izdarīt to lai vairāk nerādītos tas nolādētais errors ?
  13. yoyed

    Nakts Riita Spams

    Visiem priecīgus ziemassvētkus gign tauta !
  14. Labvakar ,es vairs nevaru ,tāpēc vēršos pie gign gudrajiem cilvēkiem. Lieta ir tāda ,ka es spēlēju cs go man vienkārši reizēm viņš uzkarās un raksta Csgo has stopped working , un tad jāspiež close un tad jāiet no jauna , un tā kad spēlēju mm reizes 2-3 obligāti tam ir jānotiek.. Tāpēc vēršos pēc palīdzības varbūt kāds zin kā to salabot ?
  15. C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike
  16. yoyed

    Smite

    The referral code that you entered is invalid, expired or has already reached its cap (for uses).
  17. yoyed

    Smite

    Pats gribētu uzspēlēt ,jo skatijos viens keks spēlēja streama ,par Kali ,un izskatās diezgan kārdinoši ja kādam ir keys un nav žēl uzrakstat man pm'a.
  18. yoyed

    Shirt ?

    Paldies,vismaz viens kaut ko pateica
  19. yoyed

    Shirt ?

    Labrīt , vai kāds nezin ,vai Latvijā var nopirkt šitāda veida t-kreklu ,kā čalim pa labi ,es nedomāju pēc zīmējuma,bet pēc dizaina. http://www.bildites.lv/images/lnwshi5wymolxeut8mts.jpg
  20. Liels paldies , atķeksēju un var iet rambāt. Velreiz paldies
  21. Tātad labvakar. Es nezinu kaut kas tāds man ir pirmo reizi. Bet nu problēma ir tāda , es ieeju cs'a , un viņš vienkārši iestrēgst , nu piemēram ( eju serverī , jāizvēlas komanda , un vienkārši neko nevar izdarīt iestrēgst) , varbūt ir kādam tā bijis ? Un kā to var labot.. Pārinstalējis jau esmu.. Nepalīdz.
  22. yoyed

    Sony Vegas 8!

    Viņš visu skaidri un gaiši uzrakstija , NEMĀKI ZAGT - PĒRC,kas tev grūti atvērt kaut kādu piratbeju vai nezinu jebkuru trakeri un atrast ?
  23. yoyed

    Help

    Liels , liels ,liels paldies ! Tiešām!
  24. yoyed

    Help

    Labdien , varbūt kāds šeit zinās dziesmas nosaukumu ? http://dra.lv/gHh3yK kādas divas stundas meklēju.. nevaru atrast neko.. nu jā zinu esmu tāds... lēēns cilvēks.
×
×
  • Create New...