overmind Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 DELFI, Streams Drausmīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 tikko twitterī redzēju, psc. sad face Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Vismaz beidzot kaut kas interesants pasaulē notiek. Man patīk, ka ir live streams Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Bļa, live strīms uz cunami. Got to love the interweb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 citiem nelaime citiem lielie prieki un kaut kas interesants Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 bļe, vot besī visi šitie pīkstētāji. Tev tur kādi radinieki vai draugi dzīvo ? ļoti šaubos. Tu tagad pārdzīvo par to zemestrīci un mājās raudi zem segas ? Man godīgi sakot ir galīgi pohuj par kaut kādiem japāņiem, kuri tāpat ir 500x vairāk nekā latvieši. Vienkārši interesanti apskatīties video youtubē. That's all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 bļe, vot besī visi šitie pīkstētāji. Tev tur kādi radinieki vai draugi dzīvo ? ļoti šaubos. Tu tagad pārdzīvo par to zemestrīci un mājās raudi zem segas ? Man godīgi sakot ir galīgi pohuj par kaut kādiem japāņiem, kuri tāpat ir 500x vairāk nekā latvieši. Vienkārši interesanti apskatīties video youtubē. That's all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 japāņi nav 500x vairāk :] tāpat diezgan muļķīgi priecāties Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Man godīgi sakot ir galīgi pohuj par kaut kādiem japāņiem, kuri tāpat ir 500x vairāk nekā latvieši. Vienkārši interesanti apskatīties video youtubē. That's all. You go, girl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Es neteicu, ka par to priecājos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 miljardiem beigtu zivju izskalotas pie krastiem, masveidā miruši putni un dzīvnieki. Pirms 4 dienām tieši pie Japānas masveidā gāja bojā delfīni. Pasaule sāk lēnām mirt. Nav ko saspringt............kļūs vēl sliktāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Gaidām cunami Baltijas jūrā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Gaidām cunami Baltijas jūrā! nee, mums vasara diez vai un lielais blaaast bushot decembrii, bet mums jau pedejos gadus liicis normali aizsalst 50 cenju penju biezumaa, chill ;D Edited March 11, 2011 by cash^ cuz I lol'd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 bļe, vot besī visi šitie pīkstētāji. Tev tur kādi radinieki vai draugi dzīvo ? ļoti šaubos. Tu tagad pārdzīvo par to zemestrīci un mājās raudi zem segas ? Man godīgi sakot ir galīgi pohuj par kaut kādiem japāņiem, kuri tāpat ir 500x vairāk nekā latvieši. Vienkārši interesanti apskatīties video youtubē. That's all. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 bļe, vot besī visi šitie pīkstētāji. Tev tur kādi radinieki vai draugi dzīvo ? ļoti šaubos. Tu tagad pārdzīvo par to zemestrīci un mājās raudi zem segas ? Man godīgi sakot ir galīgi pohuj par kaut kādiem japāņiem, kuri tāpat ir 500x vairāk nekā latvieši. Vienkārši interesanti apskatīties video youtubē. That's all. Tu vienkārši es zemisks idiņš Nekad neko tamlīdzīgu negribētu piedzīvot Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 http://mango.delfi.lv/zinas/divainibas/pasaule/zinatnieki-19-marta-gaidama-katastrofa.m?id=37296687 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Tu vienkārši es zemisks idiņš Nav tik traki. Man piem. arī ir spēcīgs pohujs uz visiem šķibacaianjiem, krieviem, etc. "lohiem", ar kuriem man nav nekādas darīšanas, kalt gan tajā pašā brīdī ar dziļu domu aizdomājos, kas būtu, ja kkas tāds notiktos ar manīm. Bet nu, cik cilvēku - tik viedokļu Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Tu vienkārši es zemisks idiņš Nekad neko tamlīdzīgu negribētu piedzīvot Dumjā padauza, es esmu idiņš tikai tāpēc, ka man pohuj par japāņiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Dumjā padauza, es esmu idiņš tikai tāpēc, ka man pohuj par japāņiem ? Nē,Tu esi stulbs tāpēc,ka Tu nehuja nesaproti,kas ir kas,jo ne jau tikai "mazie dzeltenie " iet uz citiem medību laukiem,bet visa "eko" sistēma tiek nenormāli čakarēta ar visiem šitiem vijiboniem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Mazaak iespringsim,labaak guleesim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Patiesībā, diezgan skumja traģēdija. No vienas puses, kā cilvēki šajos gados izturas pret zemi, ir tikai loģiski, ka šādas dabas parādības ir tikai pašsaprotamas. Miljoni palikuši bez mājām, miljoniem vairs nav darba vietu, nemaz nerunājot par bojā gājušajiem. Es nesaprotu, kā pret šādām lietām var attiekties tik vienaldzīgi? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Gribēju noziedot, bet neņēma pretī karti. Mjā trakums viņiem tur Edited March 11, 2011 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Miljoni palikuši bez mājām, miljoniem vairs nav darba vietu, nemaz nerunājot par bojā gājušajiem. Es nesaprotu, kā pret šādām lietām var attiekties tik vienaldzīgi? :/ Japāņi jau pieraduši. Ne velti ziņo, ka Tokijas ielās miers valda, savukārt krogos japāņi sēž, met un vēro ziņas. Laikam jau šāda šamo reakcija uz tādu trīcēšanu ir visai saprotama.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Runa jau nav par japāņu attieksmi pret notiekošo, bet gan tava pieeja traģiskām lietām. Pat nevar piekrist šim apgalvojumam, jo domāju ka šobrīd sēro visa Japāna. Ja ar tevi vai taviem tuviniekiem notiktu kaut kas patiešām ļoti slikts, es gribētu redzēt redzēt, kā tu nosēdētu mierīgi, ja Tu par to visu žēlotos draugam, bet viņš pateiktu: "Man pofig, viņš(-a) to bija pelnījis(-usi).". Tieši tāda ir tava nostāja šajā situācijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) No rīta bojā gājušo skaits bija 34, bet tie ir tikai tie kuri tika atrasti, vel noteikti lērums pa vilni mauc tālāk Nav jau runa tikai par cilvēkiem, bet arī par dzivniekiem Edited March 11, 2011 by griffin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now