enfuego777 Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Mēs visi pērkam un meklējam savu ideālo telefonu, tehnoloģija attīstās, un mums tie telefoni ātri apnīk, sākumā bij krāsas cilvēki vāāūūūv kruta, tad bij mp3 cilvēki vāāūūv kruta, un tā tālāk, tagad touch screen cilvēki panikā jēē kruta, kāds tad ir īsti ideālais telefons kurš nemainīgi būtu noturīgs gan savā raksturā, gan savā tirgū, kurš būtu piemērots mūsu laikmetam?? Man pērsonīgi visu laiku ira paticis SAMSUNG S3550! Samsung kvalitātes ziņā sit visus konkurentus, NOKIA ir tikai jauniešu bums kas aizmālē acis ar savu lielo klāstu, un iespējām. NOKIA N modeļi sākumā pilnīgi izgāzās, baterijas ziņā, iebāza visādus navarotus ko pats telefons rēāli nespēj izspildīt. Nu no NOKIA modeļiem izskatās ka tas jaunais N8 ir labais. Touch screen man patiktu ja ļoti ātri spētu izspildīt pirksta funkcijas! Nu tā kā man patīk izbīdāmie tad šeit būs sony ericsson c905, vispār liekas ka sony ir viens riktīgs grāvējs! Tā gaidu populāros kritiķus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 (edited) A kurš tevi iecēla par profesoru, kura šajā viedoklī būtu vērts ieklausīties par to, kas tiešām ir labāks un kas ir sūds? Nav tāda modeļa "labākais telefons" katram ir kas labāks un kas sliktāks, bezjēdzīgi par to spriest. Edited December 26, 2010 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 (edited) Ļoti elementāri neredz, ka gribu zināt jūsu viedokļus, es vispār ja kautko rakstu tad rakstu lai dalītos domās. A te arī iecļe par kautkādiem profesoriem? ko tu te lej ir labi telefoni, vnk daudzi to nezin! Labi tādā ziņā, kas neapnīk tik ātri. Edited December 26, 2010 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Tu esi stulbs. Nē, patiešām. NOKIA ir tikai jauniešu bums Šis vispār ir izcili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 (edited) Mans viedoklis - ja darbam - komunikators Blueberry stilā... ja ikdienai - monobloks Nokia viss pārējais - liekie vijeboni.... IMHO! So ! Edited December 26, 2010 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Nu NOKIA ira skaisti lūžņi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 katram savs... nevajag uz citiem telefoniem dzīt te ragavas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 (edited) nu ar ī fakts, gribas vnk man nopirkt tādu telefonu-->> kas nebūtu jāmaina tuvākos 5 gadus kas būtu ar jaunmodīgām funkcijām kas derētu netīram darbam Kam būtu liels ekrāns un slaideris Un protams ne dārgs:D skatījos 150Ls kā minimums! Un protams foto kamera lai ātri un kvalitatīvi varētu nofočēt! Es to Samsung S3550 ilgi nemainīju man patika maziņš, slaideris un kvalitatīvs baterija arī turēja ilgi, man patīk SAMSUNGS, bet viņš slaiderus tagad ražo tikai touch screen man touch nepatīk! Edited December 26, 2010 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Esmu pircis nokias - katra uz dieviem gadiem... tur ideali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 E klase un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Samsung ir visneizturīgākais telefons kāds man ir bijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Jā, man kad bija s5230 samsung viņš ļoti izturīgs bija! Vispār visi telefoni kas man ir bijuši ir ļoti izturīgi.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 izsturīga domāšana:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 pamato šo tizlo frāzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 oho, nezināju, ka sirocco modeļi ir tendēti uz jauniešiem. Interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Tuvākās nedēļas laikā nevarēs. Man apnika lasīt viņa debīlības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 aii, vai cik žēl. Da jebkurš telefons ir normāls, ja tu viņu neslīcini, nemētā pret zemi un nenodarbojas ar citiem sūdiem Pricipā pats esmu nokias lietotājs no laika gala, visas nokias kuras bijušas normāli kalpoja divus gadus plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Trollol, http://www.gsmarena.com/stats.php3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 LG, Iphone, parejie vairak nepatik, liekas baiga aizvesture. AA nee, HTC vel labi, ekrana kvalitate ir vienkarsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Man ir HTC Wildfire un esmu apmierināts Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Troļļu tops: 1. Radiators (jupis)- bez komentāriem. Augstākā troļļošanas pilotāža, spēj novest izmisumā jaunos prātus, kas vēl nav sapratuši, kas ir kas. Nedaudz atgādina Raini, tikai ar vēl lielākām novirzēm. 2. Haivucis- pazūd un parādās ar mēnešreižu regularitāti. Brīžiem seksīgi kaitinoši jēdzīgs, brīžiem vienkāršs lauku trulais debīlisms. Neizprotams trollis. 3. Čikijs- jaunais talants. Jā, tieši tā- talants. Cik nu daba devusi, tik arī ir un ar to arī ir jāsadzīvo.. 4. enfuego777- lētākais foruma trollis. Parādījies šeit no tvnet un delfu komentāru sadaļas, kad tās vide kļuva par skarbu šim indivīdam. Pārtiek no mazbudžeta topikiem un sliktas gramatikas. P.S. Topik gavno, avtor troll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 (edited) Cirvju tops: 1. Boring 2. Breetz Edited December 27, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 (edited) 1. Boring 2. Breetz Touchй ak, es piemirsu pateikt, trоs vвrdi - samsung iks simts. var mest, var darоt sыdu, viss funkcionз. Edited December 27, 2010 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 (edited) Man NOKIA telefoni jau ir kādus 8 gadus, sākot ar 3310 kluci. Visi funkcionējuši godam. Pēdējais 5310 vienīgais, kurš pēc gada lietošanas sāka gļukot un atteicās pogas, bet tas laikam tas debīlisms, ka telefons stāv kabatā, to ziemu pašancējos pa savu mežu, zāķis pa gaisu, sviedri pa gaisu, domāju, ka sasvīda un tāpēc arī shēma nojuka... bet nu pa 15Ls sataisīja, nekādu problēmu. Edited December 27, 2010 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 1. Apple produkti 2. Htc produkti 3. NOkia produkti Parejas firmas ir zeme metamas. Samsungi , sony, lg lai turpina taisit sadzives tehniku un nelien ieksa mobilo telefonu tirgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now