novijas Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Šodien uzraku foršu kāršu triku, skatīt šeit. Mana kārts pazuda divas reizes pēc kārtas un gribējās jautāt, vai esmu tāds vienīgais? Cik skatos, pēc komentāriem, dažiem, šķiet, neiznāca, kā ar jums ir? Jāpaskatās vēl kāds.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 (edited) 3/3... WTF?????? Es laikam par stulbu, lai šito izkostu. edīte: Nē, neesmu tik stulbs laikam. Pavērojam mastu maiņas pirms un pēc maiņas ^^ Edited October 25, 2010 by bReeTz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 (edited) ahahahah nomainītas tiek visas kārtis. EDIT : jūs laikam jokojat? Edited October 25, 2010 by Fake^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 25, 2010 Author Report Share Posted October 25, 2010 (edited) Jā, man arī jau trešo reizi, nereāli. Man pat nav nojausmas kā tas iespējams! Edited October 25, 2010 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Pff. Easy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 25, 2010 Author Report Share Posted October 25, 2010 Skaidrs. its fake if u concentrate he removes all the cards and swithches them with another bunch of cards that are the same but diffrent spade heart etc so watch all the cards and for eg the king of spades is now the king of hearts Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Shis nelikas nekas iipash, man te vien chaliitis maacaas visaadus trikus un katru reizi kad vinjsh iemaacaas tad naak pie manis un raada vinjus un ~50% gadiijumos knifi ir vienaadi! Shis gan man likaas iespaidiigi, forshi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Paneemu vienigo sarkano karali un velaak skatos, ka paradijaas cits sarkans karalis =D Un, lol, tu teici, ka lasiji komentaarus, bet tur ceturtais komentaars pasaka, kaa tur notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Jā, iemācīties tos trikus var jebkurš, īstais skills ir pasniegšanā publikai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 25, 2010 Author Report Share Posted October 25, 2010 Tā sanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 jonathan video patikās Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 (edited) lol, easijs es tā čakarējis esmu dažu labu! puse kārtis kurās ir bildītes paņem parāda un tad parāda otru pusi nebūs neviena no iedomātajām kārtim. 100 % kads jau to uzrakstija, bet nu nelasiju parejos postus. Edit; WTFFFFFFFFFF? skataties un dara kā viņš saka, mana kārts tā arī bija kas atvērās, lol es sapratu, laikam kā tas iespejams, bet nu vnk nice. Edited October 25, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 anti_jesuz, tas triks gan ir vienkārši bērnišķīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 nebūs neviena no iedomātajām kārtim. 100 % kads jau to uzrakstija, bet nu nelasiju parejos postus. Edit; WTFFFFFFFFFF? skataties un dara kā viņš saka, mana kārts tā arī bija kas atvērās, lol es sapratu, laikam kā tas iespejams, bet nu vnk nice. nē nu tiešām, redzēts, zināms, nav aizraujošs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Speciālas kārtis priekš iluzionistiem , nekā tur tāda īpaša nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Es nelasiju ko visi te rakstija,tas ir vnk acu mans. Tur ir visas royal kaartis,bet pec ta ka vins iznem karti,viss ir tapat tikai masts savadaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 viss bija ok, bet pašās beigās es tieši neizvēlējēs laimīgo smaidiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake^ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 tas nav matemātiski iespējams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Kas nav iespējams? Tas triks ir tik elementārs - bāc Veicot triku galvenais ir tas, cik soļus jāveic - a.k.a. pāra vai nepāra darbības! piemēram: 123 456 789 šis ir tas režģis - un pieņemam, ka sākums ir 2 .. tātad .. ja jāveic 7 soļus .. tad viennozīmīgi varu teikt, ka neatradīsies ne uz 2,4,6,8 lauciņiem, jo lai arī cik darbības tu veiktu uz tiem varēs atrasties tikai veicot pāra skaita darbības.. tālāk neskaidrošu - pārāk elementāri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 tas pat nav triks..slight of hand vinekārši...nomaina visas kātis un viss.... ja gribat redzēt pasaules labākos trikus šeit ir visi 50! http://www.youtube.com/watch?v=_TIGwTxyHpA tas čalis salīdzinot ar šiem neko nejēdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Sen atpakaļ bija joku programmiņa ar šo "triku". Skaisti sarakstīts, ka nolasīs Tavu acu lenķi un izņems noskatīto kārti ārā (vidusmēra amerikānis varētu arī noticēt) un protams turpinājumu jau mēs zinām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 es domāju ka šajā topikā būs kaut kas interesants, kaut vai triks interesants. Triks bija sūds (EU JŪS REDZĒJĀT KĀ TĀ KĀRTS BEIGĀS PĀRVĒRTĀS PAR NOKIA KONEKTORU??? OMG) un tas maksa video bija vēl lielāks sūds, jo tur ar pareģošanu nav absolūti nekāda sakara, parasta matemātika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Vispaar paregosana nepastaav Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 (edited) looool/ Edited October 26, 2010 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now