Jump to content
GIGN Forum

Sveiciens No Kriša !


Kriss S.
 Share

Recommended Posts

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

drauga mazais brālis, protams kriš te nav tā pieņemts, ka raksta kautkādu čau topiku or smthn.. Te visi ir ĶIP izauguši no tā vecuma un visi ir lieli džeki, bet tieši tie, kas te kautko gudri iedirš ir tie kuriem vaidzētu turēt muti ciet! tas nav atiecināms uz visiem, bet uz lielāko daļu. Piemēram puse, kas ta stāsta kā smejās un vel kautko, paskataties kā viņš raksta un kā jūs? ja viņš neteiktu cik vecs ir un nebūtu uzrakstījis šādu murgu tad nemaz nenojaustu ka viņš ir tik jauns.

es uzskatu, kad šādu šitu vispar nevaig nevienā komunā, kāda tolka? nav draugu, ka te jāstāsta visiem kas tu esi, cik gara pēda un pārējais?

EDIT: HyperBoy kas tieši tu esi? tu dzen joku, vai arī ko tu tagad mēģini panākt?

Edited by anti jesuz
Link to comment
Share on other sites

kas ir nepieņemams vecums un kā tu zini ka šeit administrācijā cilvēkiem ir pieņemams vecums?

Priekš administratoriem manuprāt var tikai 15+ ! Aptuveni 10 - 13 gadu vecumam priekš tādiem amatiem nav domāti. Tiem diezgan daudz sakāpj, tādejādi to komūnu padarot par apsmieklu ! Ir arī daži gadījumi, kad 10 - 13 gadu vecumam saprasa daždažādus amatus, un beigās netiek galā - rezultāts nav no tiem labākajiem.

Tikai domāju, ka šeit ir laba administrācija !

Domino un Banāna Telefons, jā, es esmu soniC-.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc tu diskriminē 14 gadīgos un neieliki viņus nevienā kategorijā? Vai arī tu domā, ka 14 gadi ir tas vecums, kad tu apdomā dzīvi, nodarbojies ar sevis meklēšanu un tad tikai 15 gados vari būt gatavs būt par pilnvērtīgu adminu?

Sakāpj? Kas sakāpj? Asinsspiediens? To pēdējo teikumu es arī ne visai sapratu.

Link to comment
Share on other sites

Sakarīgs admins var sanākt pat no 12gadīga čaļa, viss jau ir atkarīgs no tā, cik normāli tava vafele ir spējīga domāt saprātīgi, vecums jau nav šķērslis, es zinu vismaz pāris čaļus, kas ap tiem pašiem 12 gadiem ir sākuši adminēt un to darījuši ļoti adekvāti...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...