Rawen Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) Labsrits!Es veletos palugt mazas tiesibas,kas buutu - xslap - lai slapotu kemperus,ipashus gudrishus kuri nepilda misiju,dzekus kas kapj uz vietam,uz kuram labak nekapt(piemeram - nuke ir daudz daunji,kas lec augsha uz klinti) xslay - lai slajotu TK,dzekus kuriem vel nav pielecis,ka kapt uz jumta ir slikti nu un ja,ar i FF un xkick - lai kaut vai minimali cinitos ar chiteriem un superdaunjiem Un nedaudz par mani - Mani sauc Krists,dzivoju Riga!Esmu 16 gadus vecs un man ir kakjis ir pieredze admineshana(pusgads uz PUB cs.ray.lv(kursh ir nospradzis))! Pirms jus sakat,ka adminu ir parak daudz,saku uzreiz - centishos spelet no ritiem un megjinashu ari adminet naktiis,ka ari dazhreiz gada,ka serveri ir admins,bet negodigus speletajus neievero Edited October 26, 2005 by Rawen Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 vispār jau atbalstu, foršs čells. Bet reāli nedomāju, ka tev spīd kautko dabūt, kur nu vēl xk. Nu bet nejau es esmu noteicējs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 parasti normaali 16 gadus veci zeeni un meitenes no 24:00 - 7:00 gulj un atpuushaas, lai vareetu smelties zinaashanas naakoshaajaa skolas dienaa, takaa nezinu, kaads ir tas laiks, kad tu no riitiem taisies admineet. (riits ir no 4:00 - 9:00 - peec maniem apreetjiniem) normaali 16 gadus veci zeeni un meitenes no 8:00 - 15:00 seez skolas solaa un apguust zinaashanas, lai veelaak vareetu dabuut labu darbu un uztureet savus vecaakus, ja tu taisies bastot skolu deelj cs, lai vareetu admineetu uz seervera, tad es neatbalstu shaadu gaajienu P.S. secinu, ka neesi pilniibaa visu par sevi atklaajis. pielauju domu, kad tev ir loti bagaati vecaaki un tev nav jaamaacas skolaa, vai arii tu tur vari paradiities tikai tad, kad apniik neko nedariit. 2. mana doma ir taada, ka tu esi vampiirs un tu neguli pa naktiim, tapeec no 4:00 riitaa, liidz kaadiem 8:00 (kameer veel ir tumsh) vareesi mieriigi admineet kaa tad iisti ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 xslap -dzekus kas kapj uz vietam,uz kuram labak nekapt(piemeram - nuke ir daudz daunji,kas lec augsha uz klinti) xslay - lai slajotu TK,dzekus kuriem vel nav pielecis,ka kapt uz jumta ir slikti nu un ja,ar i FF Un kursh teica ka uz klints nevar kaapt? Un uz jumta par divreiz uzkaapshanu slay? BTW, nezinaaju ka lec augshaa uz klinti nevis uz klints! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 akey klints un jumtu domaju,ka nukes bugu(pie trepem),kur ar vel1 cilveka palidzibu var uzkljut uz jumta... PS - cik es zinu,tad klints nekad nav bijusi atljauta vieta :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 PS - cik es zinu,tad klints nekad nav bijusi atljauta vieta :/ vienmēr ir bijusi atļauta. lielajos turnīros ir un te nebūs ? d0oh Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 vispaar man vienmeer licies ka rawen taads tiiri sakariigs ģeks ir, domaaju, ka pratiis pareizi apieties ar tiesiibaam, it kaa es par, bet, protams, atkal vecais, labais jautaajums, vai vajag veel vairaak adminus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 raawens ir puishelis uz goda, pie tam vinsh maz eed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 man piem liekas, ka bez bana uz 10000 min , no adminiem tolks mazs, vieigi slay par misijam utml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 parasti normaali 16 gadus veci zeeni un meitenes no 24:00 - 7:00 gulj un atpuushaas, lai vareetu smelties zinaashanas naakoshaajaa skolas dienaa slow hands un ko tad parejie ne 16 gadus vecie cilveki dara !? Vandas pa nakti !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 klau mahmed, tā kā tu esi daunis un tāpat nesaproti - tad šoreiz tavu postu nedzēsīšu un paskaidrošu. Ja tu vēl kaut ko ieliksi tiesību sadaļā, es tevi nobanošu uz kādu mēnesi no foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 Topiks bija jau nogrimis un aizmirsts,velejos atdzivinat un ari veletos palugt pienjemt lemumu Esmu uzvedies labi un nekadus sudus neesmu sastradajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 gan jau ka butu ok ar to acc, ja iedotu ;D sapraatigs jau ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 es nopietni (~2 sec) pardomaju uzlikt kautko sim puisim, bet tad paskatoties vina warnus man tā vēlme pazuda. aij aij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Nu Rawen manupraat ir sakariigs dzeks, kursh vareetu veidot labu admini. Kaut arii kaa slow hands taica, ka tev veel tak jaaskraida pa skolu no riitiem un naktii jaagulj. Iisteniibaa adminjus vajag kas speelee no 4:00 - 8:00, jo ap to laiku ir visvairaak chiiteri un boti, bet ja muusu Rawen speej uznjemties speeleet tik agri, velns paraavis, tad kaapeec nedot vinjam tiesiibas ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 2, 2006 Author Report Share Posted January 2, 2006 EDD es zinu,ka taas varnas man ir daudz,bet es visas tas sapelniju pirmaja diena un es domaju,ka tagad esmu labojies Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Rawen toch reaals vecis, es nemaz nevaru iedomaaties, ka vinam vareetu buut kkaadas vaarnas neesmu maniijis, ka kko nepateemu rakstiitu c'mon EDD, iedod vinam tiesiibinjas, lai paliidz ciiniities ar tiem noladeetajiem chiteriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 rawen vispaar tev nevajadzeeja neko teikt par tiem saviem warniem, es te kaadu citu uzklausiit gribeeju... tu sapratiisi kuru. nu anyway, tu saki ka tu speeleesi no riitiem un naktiis un tas ir ljoti labi. tikai vot man vajag kaadu, kuram var uzticeeties, kursh ir tevi redzeejis spelejam no riita vai naktiis. jo es starp citu to esmu beidzis dariit. shis kaads vareetu buut, piemeeram, allworth. vai pokors (bet par to, ka vinsh te tagad naaks es smagi shaubos). vaardusakot, ja kaads nakts cilveeks, kuram es ticu uz vaarda, apliecinaas, ka tu speej pildiit tavu ceelo apnjemshanos, tad kaapeec ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 rawen vispaar tev nevajadzeeja neko teikt par tiem saviem warniem, es te kaadu citu uzklausiit gribeeju... tu sapratiisi kuru. Vai man ar to ir kaada saistiiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Hmm, manupraat maz redzeets uz servera, bet ja jau labas atsauksmes, uz paarbaudes laiku kaut kaadus kick un slay vareetu iedot, tad jau redz kaa shis uzvedaas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 ar chiteriem vinam cinities nesanaks, jo uzreiz xb liek retos gadijumos. Varetu sakt ar zalajam. Jaiedod cilvekam vara un tad japaskatas kaa vins ar to rikojas. Kludas jau man taa liekas vienreiz. a par warnam? Pinkijam vinas ari ir (tb bija). taa kaa tur ticu, ka cilveks ir labojies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 spelet no 4:00 Lidz ap 8:00 ir pilnīgs sviests, lab man sanāca pašam citreiz ieiet kādos pusseptiņos, bet jā - ja agrāk nespēlēju tur neviens, tad tagad tur spēlē galīgi pohujisti(es atvainojos ) vainu galīgi miegaini, kuri nevar nošaut nevienu, vai arī tādi, kuri tur ir pilnīgi spēles kontrolētāji proti čīteri, kam neinteresē spēle kā tāda, bet gan poga Tab kurā viņš mēnestiņš ir pašā augšā! whatever... Rawen ir forš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 ok. nu tad lai citi tevi pagaidām pieskata. uzliku prasītos kikus, slapus & slayus. +vēl sayu komplektu. use it wisely (for starters, better don't use it at all ) p.s. flashback - tieši tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Ok, lai arii rakstiit tiesiibu sadaljaa nav iipashi manaa dabaa, access jau ir iedots, tomeer paskaidroshu, ka satiekot Rawenu in real life atklaaju ka vinsh ir diezgan sakariigs un domaa ar smadzeneem, ar vinju var normaali kontakteeties, taapeec uzskatiiju, ka driikstu vinjam nonjemt tos warnus ko vinsh te bija sapelniijis savaa 1.dienaa, jeb vairaak nekaa pirms gada Tas laikam arii viss. Enivei - apsveicu ar acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts