Jump to content
GIGN Forum

Kekavas Menti Suka !


Dj_Stay
 Share

Recommended Posts

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pase ir obligāta no 15 gadu vecuma, un ikvienai personai, kura šķērso Latvijas robežu.

Ja pase personai ir bijusi izsniegta, tad, iesniedzot dokumentus jaunas pases izsniegšanai, iepriekšējā pase ir jāiesniedz. Ja pase netiek iesniegta, tad tā ir zudusi un par pases pazaudēšanu personai (vai šajā gadījumā personas vecākam) sastāda administratīvā pārkāpuma protokolu un sods var būt līdz 25 latiem.

Pasu nodaļas vecākā referente Drosma Ose

pag, pag, tad pēc tava paraksta var saprast, ka tu esi Drosma Ose? nudie, mentiem galīgi nav cieņas, pat pasu nodaļas vecākai referentei uzliek sodu!

Link to comment
Share on other sites

Es tikai nesaprotu par ko tev lika samaksāt sodu? Tu tak pasi nebiji pazaudējis.

"un par pases pazaudēšanu personai (vai šajā gadījumā personas vecākam) sastāda administratīvā pārkāpuma protokolu un sods var būt līdz 25 latiem."

Link to comment
Share on other sites

nu jau pietiks nabaga jaunietim smadzenes čakarēt.

p.s. sods ir nevis par pases nozaudēšanu, bet par to, ka nav derīga:

186.pants. Dzīvošana bez pases vai bez deklarētas dzīvesvietas

Par dzīvošanu bez derīgas pases vai to aizstājoša dokumenta -

uzliek naudas sodu personām, kurām jābūt pasei, līdz divdesmit pieciem latiem.

Link to comment
Share on other sites

Negribās visu no sākuma lasīt, bet cik sapratu šī visa, tad Tu dzīvo istabā, kura atrodas tuvu robežai. Naktī Tu biji pārģērbies par pasu nodaļas vecāko referenti - Drosmi Osi, bruņojies ar 3 vai 4 aliem, vēlējies šķērsot Latvijas republikas robežu, cik noprotams nelegāli, jo pasi Tu biji pazaudējis. Tālāk Tu sastapi 3 baltus čigānus, kas vēlāk izrādijās maskēti policijas darbinieki, tālāk darbība norisinājās tavā istabā, kur tev ar policijas darbiniekiem izcēlās konflikts un tā rezultātā tika izārdīta tava istaba. Beigās tev sastādija protokolu par pazaudētu pasi.

Nu vai zini, izklausās diezgan neticami, man liekas Tu k-kādas pasakas te stāsti. Tā tik tiešām notika?

Link to comment
Share on other sites

Paga, viņš robežu šķērsoja ar 5 dienas vecu pasi, tā viņam nebija pazaudēta. Vienkārši, kad viņam pie robežas (kas viņam laikam ir istabā) prasīja pasi, viņš izārdīja istabu viņu meklējot. Vai arī to izdarīja policisti, es īsti nesapratu.

Link to comment
Share on other sites

Labprāt redzētu to, kā jūs braucat virsū mentiem, kad viņi reiz jums palīdzēs. Varoņi atradušies.. Turklāt, ja paši pārkāpj noteikumus, tad tas ir tikai normāli, ja kāds par to soda. Kaut vai par smēķēšanu neatļautā vietā, ceļa [brauktuves] šķērsošanu neatļautā vietā, jo vienu sodīs, vairāki aizdomāsies, un šādu problēmu nebūtu. Vispār, vari būt priecīgs, ka neuzlika sodu par sīko huligānismu, līdz ar to menti bija daudz maz saprotoši un labvēlīgi noskaņoti. Sods Tev varēja būt krietni lielāks, ja vēl uzliktu arī to. Tā ka nevaino citus, ka pašam urīns galvā cirkulē.

"Par sīko huligānismu, tas ir, lamāšanos ar necenzētiem vārdiem sabiedriskās vietās, apvainojošu uzmākšanos un citām tamlīdzīgām darbībām, kas traucē sabiedrisko mieru un kārtību, uzliek naudas sodu no 25 līdz 50 latiem vai piemēro administratīvo arestu uz laiku līdz 15 diennaktīm."

Edited by Lumpy
Link to comment
Share on other sites

menti bija daudz maz saprotoši un labvēlīgi noskaņoti. Sods Tev varēja būt krietni lielāks, ja vēl uzliktu arī to. Tā ka nevaino citus, ka pašam urīns galvā cirkulē.

"Par sīko huligānismu, tas ir, lamāšanos ar necenzētiem vārdiem sabiedriskās vietās, apvainojošu uzmākšanos un citām tamlīdzīgām darbībām, kas traucē sabiedrisko mieru un kārtību, uzliek naudas sodu no 25 līdz 50 latiem vai piemēro administratīvo arestu uz laiku līdz 15 diennaktīm."

Lumpy tu esi tērēts ? Ko viņi mums palīdzēs? Operatīvais dienests Latvijā (tieši Policija) ir vājā līmenī , es saprotu algas netiek maksātās normālas un visi kliedz , kad viņu algas ir niecīgas salīdzinot ar EU savienības vecajām valstīm. Ceļu policijā maksā 400ls cieto vismaz , ja ne vairāk , un vēl joprojām tie zaļie pidari ņem kukuļus. Vakar tas prasīja Spalvam pusminūti , lai samaksātu kukuli. Par pašvaldības policiju es jau izteicos ! Pazudušos cilvēkus un smagos noziegumus , atrisināt mūsu Policijai ir grūti , vienmēr var atrunāties , kad mums nav resursu un mēs tāpat jau operatīvi strādājam pie tā , viņi sēž savos kantoros un kasa pautus. Lumpy pirms tu ver savu muti vaļā , piedomā par muļķībām , kas nāks kopā ar tavu tekstu.

:sparta:

P.S. To smailiju vajag , ar latvijas karogu un this is latvia. (banana kingdom)

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Taapat tev agri vai veelu buutu jaamaksaa tas sods, jo pasei termiņš ir beidzie un tu laidziigi neesi apmainiijis pasi... Pasaki paldies, ka policija tev to pamaniija/atgaadinaaja, citaadi gadiitos, ka veelies, kur braukt, bet nevareetu, jo pasei terminjš beidzies un visu buutu jaatliek... ;)

Link to comment
Share on other sites

starp citu, par to brauktuves šķērsošanu:

22 Gājējiem brauktuve jāšķērso pa gājēju pārejām (pa pazemes vai virszemes), bet, ja to nav, - krustojumos pa ietvju vai nomaļu iedomāto turpinājumu. Ja redzamības zonā gājēju pārejas vai krustojuma nav, brauktuvi atļauts šķērsot taisnā leņķī attiecībā pret brauktuves malu vietās, kur ceļš labi pārredzams uz abām pusēm.

27 Gājējiem aizliegts:

27.1. šķērsot brauktuvi ārpus gājēju pārejas, ja ceļam ir sadalošā josla, vai vietās, kur uzstādīti nožogojumi gājējiem vai ceļu nožogojumi;

27.2. šķērsot brauktuvi ārpus gājēju pārejas, ja ceļam, kur ceļu satiksme notiek divos virzienos, ir četras vai vairākas braukšanas joslas;

p.s. http://csdd.lv/documents/normativiedokumen...kumi/mk/csn.pdf

Edited by anfisa
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...