Jump to content
GIGN Forum

Kekavas Menti Suka !


Dj_Stay
 Share

Recommended Posts

Kr4 sakot es nezinu ko teikt, bet man ir riktigs fail. Ta, tad man sodien palika saldie 16 un jau nesmu vel nopircis smigu un esmu jau zem mentiem :D Vardu sakot man gadijas sadi ! Ejot uz veikalu pec smigas satiksu 3 personas kuras man vnk sakot ir zb un gribas, lai to4na nospragst ! Un kad saku tur ar viniem strideties + grustities piebrauc menti itka viss OK un prasa kipa datus es pasaki vardu uzvardu personas kodu ! Un vini parbauda Un bled tie kropli pasaka ka man ir 5 dienas veca pase Un sak pist galvu ka jabrauc uz iecirkni jaraksta protokols es saku "Bez sen4iem nefiga !" Pasauc sen4us uzrakstu protokolu un tgd jamaksa sods 25ls ! Vnk sakot OMG psc kur smadzene 5dienas veca pase ! Vnk psc kas notiek ar latvju ? O_O Aceros vel pirms 2 gadiem sedeju dzeru alinus un menti vnk sasveicinajas ! Vnk sakot LATVIA suck pedeja gada laika ! + Kursh izdomaja LAPK 186p. 1.d

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cik nu no tā sūda var saprast, tad tev pasei piecas dienas jau termiņš caur, nu nav ko vainot citus, pats vien esi vainīgs, būtu samainījis pasi laikā, būtu tik jāmaksā 15Ls (par pases maiņu) :lol:

Edited by Gakh..
Link to comment
Share on other sites

Lohs esi tu, kas pasi laikā nevar atjaunot ;)

EDIT:

[23:46:53] Matainais Matīss: tev ir rooteris

[23:46:53] Matainais Matīss: ?

[23:47:27] Maris: ne

[23:47:34] Matainais Matīss: dod savu ip

[23:47:47] Matainais Matīss: a ka tad kaspars portativajam nem netu

[23:47:48] Matainais Matīss: ?

[23:47:56] Maris: caur rooteri

WTF?

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

WoW! Es skatos tev adrenalīna pilns vakars sanāca.

Tu gāji uz veikalu pēc šmigas 16gados ar pasi, tā sanāk? Un tu viens pats piegāji pie 3 džekiem, kas tev besī un sāki grūstīties? Tough Guy huh?

Un kad policija tevi gribēja vest uz iecirkni tu viņiem atcirti "bez seņčiem nefiga !"

Laikam baigas batons esi Ķekavā

Link to comment
Share on other sites

Nu bac ! Kr4 es ejot pec smigas kas bija jau sarunat un noprikta staveja pie viena 4ala ejot tai pakalj satiku 3 daunus kas saka dirst un sakas konflits ! Garam brauca menti un lai parbauditu vardu uzvardu, personas kodu vai ir pareizs viniem pateica, ka man ir beidzies 5 dienas derigum termins un man par to tgd jamaksa ! Es saprastu ja butu ari tads noteikums ka dod kadu nedelju, jo pasi rokas es nebiju nemis ilgu laiku un nezinaju ka tik atri beigsies...

Link to comment
Share on other sites

Ko tur nesaprast ? Es gaju pec alkahola ! Satiku ejot cilvekus kuri ar kuriem man nav labas saskanas, saka man braukt auguma un sakas jau ar kautinu, bet brauca garam menti un redzeja mani panema ciet, tapec ka manai pasei ir 5 dienas vecs termins un par to man tgd jamaksa sods 25ls !

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...