0xDEAD BEEF Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Karoče! Normāls tusiņš sestdienas vakarā. Pāris aliņi. Tad mazliet paklausījos regeju. Tad vel pāris aliņi. Tad palika riktīgi sūdīgi un mazliet kārtīgi pakorķēju. Mazliet pamocījos (3h) un devos čučāt (~4 no rīta). Bļā - un tad pamostos, pieeju pie spoguļa un pizģec - acis pilnas ar asīnīm tā, it kā būtu pa purnu dabūjis! Un šodien ir vel nesmukāk kā vakar! OMG WTF ko man darī??!?! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Aiziet pie ārsta. Varbūt kkāda veida smadzeņu trauma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 varbūt kkāda uuber toxicācija. alerģija no alus XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 pink eye? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Nezinu vai no četriem aliņiem kas tāds varētu atgadīties, bet kas tie bija par aliņiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 (edited) Uzvelc saulesbrilles un tad ej pie ārsta, savādāk nobaidīsi mazus bērnus Edited July 19, 2010 by ausainis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 (edited) Droši vien asinsvads acī plīsis, iesaku doties pie ārsta, acs paliks balta ne ātrāk kā pa nedēļu.. Edit. Ja negribi vilkties pie ārsta, iesaku aiziet līdz aptiekai un apjautāties, iedos mož kkādus pilienus, kkad pats arī ņēmu, pa 30 sant. maza pudelīte, dienas laikā jāizlieto.. Edited July 19, 2010 by ap1n1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 Svarīgi ir - kāds tas bija regejs? -Bobs Marlejs, protams. BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 varbut aizmirsi pateikt, ka arii kaadu kaasi esi uzvilcis? alus + regejs bez zaales un ar sarkanaam acoiim kkaa neiet kopaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 + arī neticās, ka no pāris aliņiem var tā mocīties korķējot, kā tur ar to zāli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Beef stāstu studijā! Man kaut kas līdzīgs bija, kad pamatīgi pielēju mūli un uzpīpēju - rezultātā vēmu 2h un izskaloju sev cauri 7 litrus minerālūdens. Pohmelis nākamajā dienā bija vissūdīgākais kādu vien atceros un acis bija pamatīgi aizpampušas + vēl sarkanas... Pīpēji, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 Bet es jau saku, ka pipeju! Vienigi, man nevis ir "sarkanas" acis, bet reali izpludusas asinis acis! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 BEefs tapec drosak klausities ziggy marley Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palaidnis Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Vienigi, man nevis ir "sarkanas" acis, bet reali izpludusas asinis acis! Beefs Kad vēmi, tad kkur nekriti ar seju pa priekšu? Parasti tik izteiktas sarkanas acis ir tad, kad trāpa ar kko spēcīgu pa acīm, kulaks, pudeļu korķīts, etc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Forši, ka tā vietā, lai aizietu pie ārsta, Tu atbildi un palīdzību meklē, ar medicīnu nesaistītā, forumā. Tā turpini un kādreiz Tavi radinieki pēc nedēļas varēs braukt uz bulijonu un pīrādziņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Tā turpini un kādreiz Tavi radinieki pēc nedēļas varēs braukt uz bulijonu un pīrādziņiem. Man baigi garšo buljons ar pīrādziņiem. Tas ir vienīgais pluss bērēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Vienigi, man nevis ir "sarkanas" acis, bet reali izpludusas asinis acis! Beefs asinsspiediens liels bija tatad. noteikti sazinies ar kadu zinoshaku cilveku(arstu), jo sitas var but nopietni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 pics or it didn't happen Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 vovo, es ar gribētu redzēt, kādas tur tās ačteles ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Normāls tusiņš sestdienas vakarā. Pāris aliņi. Tad mazliet paklausījos regeju. Tad vel pāris aliņi. Tad palika riktīgi sūdīgi un mazliet kārtīgi pakorķēju. Mazliet pamocījos (3h) un devos čučāt (~4 no rīta). Bļā - un tad pamostos, pieeju pie spoguļa un pizģec - acis pilnas ar asīnīm tā, it kā būtu pa purnu dabūjis! Un šodien ir vel nesmukāk kā vakar! OMG WTF ko man darī??!?! Beefs Izguli un būs labi. Asinsspiediens parādīja, ka viņam ir garāks nekā Tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOOzzY :P Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 gadījumā nepūti piparu gāzi acīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 to gan var atcerēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Mož tik stipri vēma, ka gandrīz acis izsprāga, kas, pagaidām, visloģiskākais izskaidrojums no dotajiem faktiem Ir spēcīgs saspringums, kura rezultātā var plīst asinsvadi dažādās vietās, atkarīgs no organisma, citiem var plīst acīs, degunā, citiem var neplīst vispār Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnowY^ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Gadījumā Tu neturēji galvu ļoti zemu? Nesen dzirdēju ,ka vemjot labak nemēģināt galvu liekt parāk zemu savadāk var sanākt šitais atgadījums kas Tev... ķipa saiet galvā daudz asiņu un uzreiz rodas spiediens, plus vel sasprindzinājums, slodze uz asins vadiem kas ir kad Tu vem... Edited July 20, 2010 by SnowY^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Sosudi lopnuli , obi4no shipit 3-4 dnja a potom prohodit. Obratisj k vra4u 4tob proverili izza 4ego , vpolne vozmozhno ti sebje zarabotal novuju boleznj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now