Jump to content
GIGN Forum

Lucid Dreams


snoopfrog
 Share

Recommended Posts

LOL,LOL,LOL,ne?Par vecumu tu esi nošāvis greizi un par kādu atstumto iet runa?

p.s Awww, es esmu tik atstumts,man notecēja asariņa.Tiešām kas tu esi, kad ņemies par manīm šādi spriest?

p.s2!!!! Jau jūtams,kā šis topiks pieplūst ar sūdu smaku. :(

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

p.s Awww, es esmu tik atstumts,man notecēja asariņa.Tiešām kas tu esi, kad ņemies par manīm šādi spriest?

p.s2!!!! Jau jūtams,kā šis topiks pieplūst ar sūdu smaku. :(

tu vēl raudi par to ka biji tik stulbs, ka ļāvi "stulbajam" liztikam iesēt savā pc RAT`u?

Link to comment
Share on other sites

es zinu to, ka tev ir problēmas ar domāšanu (respektīvi smadzeņu pielietošanu). Izlasi šo savu iepriekšējo postu vēlreiz.

un vēlreiz.

un vēlreiz, to otro teikumu tā īpaši.

un tagad apskaties šo linku.

visbezsakarīgākais uzbrauciens ever. Vai tik tev pašam nav 16 un neesi izstumtais, jo tādu sūdu ko tu no dirsas izvilki par Natiju, var izvilkt tikai cilvēks, kam pašam ir nopietnas problēmas.

Link to comment
Share on other sites

pēdējā laikā esmu aizrāvies ar meditēšanu. meditēju pa divām reizēm dienā, bet nebiju iedomājies, ka ar meditācijas palīdzību var manipulēt ar sapņiem. būs, laikam, kādreiz jāpamēģina.

Link to comment
Share on other sites

snoopfrog, cik saprotu, tu esi lietpratējs šajā lietā. Kā tu domā, man vajadzētu jau sākt mēģināt tikt LD? Patlaban esmu tikai trenējies sapņus atcerēties t.i. rakstu sapņu žurnālu no rīta un pirms gulētiešanas mēģinu sev atkārtot, ka iešu gulēt, redzēšu sapņus un no rīta atcerēšos, bet vienmēr uz kko citu novirzās domas un liekas, ka nekad nesanāk ieslīgt miegā tieši atkārtojot pie sevis tos vārdus. Un līdz šim nav sanācis atcerēties pilnīgi visu sapni. Parasti tikai atceros detaļas no kādiem 3-5 sapņiem, ko esmu sapņojis, dažus pat tikai vairākas stundas pēc piecelšanās atceros. Nez, tas ir pietiekami, lai sāktu ķerties klāt pie LD īstenošanas?

Es pagāšnakt dzēru kopā tēju ar zilu-avatarveidīgu elfu, tikai augumā kā no Harija Potera, bet tad viņu savāca policisti, kas viņu uzlika uz augsta netīra skapja kāpņutelpā un es centos viņu atrast. Pat LD nevajadzēj lai kkas tāds sanāktu :D

Link to comment
Share on other sites

Es pagāšnakt dzēru kopā tēju ar zilu-avatarveidīgu elfu, tikai augumā kā no Harija Potera, bet tad viņu savāca policisti, kas viņu uzlika uz augsta netīra skapja kāpņutelpā un es centos viņu atrast. Pat LD nevajadzēj lai kkas tāds sanāktu :D

Man vispār ir tā,es neko pirms gulētiešanas nedomāju,un varu kontrolēt sapņus.

Link to comment
Share on other sites

Traffic, Tu vai sākt mēģināt kad gribi.Mēģini, kamēr sanāks.Galvenā štelle, lai Tu atkostu tos LD ir :tadaa:teh reality check Tos Tu pamēģini taisīt ikdienā, piemēram, tā vietā, lai Tu urbinātu degunu, Tu labāk mēģini izbakstīt pirkstu cauri plaukstai.Tas domāts, lai tas pārvērstos tādā kā rutīnā (urbināt degunu!) Vienīgā lieta, kas man liek LDmot ir atcerēšanās par reality check.Jo ir brīži, kad Tu šaubies vai tas ir sapnis vai nav(piemēram,situācijā, ja visai tavai klasei ir spuras un viņi kaujās ar dūrēm, kas atrodas uz viņu pierēm.) Ja sāk parādīties šaubas, tad uzreiz mēģini atcerēties par reality check un sapnis būs atkosts.Galvenais sapņa laikā saglabā vēsu prātu, citādāk pamodīsies.Pēc kāda otrā apzinātā LD es jau sāku pierast vienkārši atslābināties. Šī saucās MILD (Mnemonic Induced Lucid Dream), bet labāk tomēr sauksim par Mildiņu.

WILD (Wake-initiated lucid dreams- Oh wild thing, you make my heart sing...) ir vēlviena metode, kā ienākt tajā sapnī.Ir brīži, kad Tu pamodies naktī vai no rīta un ahūna nāk miegs.Super vēl būtu, ja iepriekš Tu būtu sapņojis.Tad kas tev jādara ir vienkārši turpini gulēt ar vienu nosacījumu- turi savu prātu možu.To var darīt dažādos veidos, piemēram, kaut kāds čalis dažas lapas atpakaļ teica par bumbiņas ripināšanu bedrītē, man personīgi labāk sanāk iedomājoties, kā es rāpjos augšā pa bezgalīgi augstām trepēm.Domā par ko grib, galvenais neaizdomājies nekur prom un centies to visu pēc iespējas vairāk vizualizēt (vismaz man tas palīdz).Tas parasti man ilgst no 2- 30 minūtēm. Jo vairāk miegs nāks, jo ātrāk aizmigsi.Un tad būs tāds brīdis, ko grūti palaist garām- Tu jutīsi, ka esi uz tās robežas starp miegu un nomodu, tad galvenais turēt vēsu prātu un darīt, ko darīji (domāji par trepēm, pupiem utt. ) Tad beigās Tu atjēgsies sapnī un tad vari darīt ko gribi.

Un vispār palasi guidu, forumu un visu citu, kas interesē šajā burvīgajā mājaslapā.

Ā, un sapņu pierakstīšana ir WAY TO GO!

Link to comment
Share on other sites

To, ko rakstīji par WILD +/- manuprāt, ir sanācis piedzīvot galvenokārt kādā diendusā. Sanāk ļoooti redzi pa dienu gulēt, bet reizēs, kad ir sanācis, tad gandrīz vienmēr esmu jutis to starp-periodu.

Un tajā mājaslapā izlasīju visu līdz sadaļai par to, kā realizēt LD. Ļoti interesanti starp citu tur rakstīts.

Tāds muļķīgs jautājums, bet par tām trepēm - Tu iztēlojies, ka redzi sevi no malas vai, ka pats tākā rāpies. Es kkad atpakaļ to otro variantu mēģināju un likās, jau ka čut kkādā transā ieeju, šķita, ka rokas un kājas gandrīz patiešām kustās, bet kaut kas iztraucēja.

Ja tiktu LD, varētu MJ uzbombīt :D mož divtik labas sajūtas būtu ~_~

Link to comment
Share on other sites

Par tām trepēm- nu pilnīgi vienalga, kā tev pašam vieglāk.Tas viss jau ir domāts tam, lai tev prāts būtu možs tajā brīdī , kad tu aizmiedz.Es šad tad vēl iedomājos, ka esmu tas protagonists (Niko?) no GTA4 un staigāju apkārt pa NY, pa pagalmu, vecrīgu utt.

Link to comment
Share on other sites

Agrāk bija problēmas ar šo lietiņu. It kā nespeciāli, bet sanāca samērā bieži redzēt vienu un to pašu murgu, no kura nevarēja pamosties un tas bija tik pretīgi. Vārdu sakot, acu priekšā līnija - ja viņa viļņojas, tad ir pretīga skaņa, ja mierīga, tad klusāk, bet nu, kamoon, viņa visu nakti bija vienkārši pretīga. Es atceros, ka kādā no sapņiem es pat raudāju, lai tas beigtos. Tas gan bija pirms kādiem 10 gadiem, bet nu, joki mazi. :)

Pāris dienas mēģinu šo lietiņu, bet nekas nesanāk. LD4ALL pie guidiem arī nav nekādu kruto pamācību, tikai tāds bla bla, kur reāli visi modeļi (MILD, WILD) ir paskaidroti tikai tādām situācijām, kad Tu esi pamodies no sapņa un vēlies turpināt, bet reāli, kā iesākt, ko darīt ejot gulēt? Jebkurā gadījumā, ieinteresēja šitā lietiņa.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Šorīt beidzot nonācu ld. Zinu, ka kaut ko ilgi uz riņķi šorīt sapņoju un tad radās apziņa, ka es taču sapņoju, un tad bija tik kruta sajūta :D Pēkšņi tā kā pasaules mīklu bļin būtu atminējis :D viss kaut kā sagriežās, sākumā kaut kas galvā džinkstēja, bet pārgāja. Nonācu man šķiet vnk tukšumā, kur pilnīgi nekā nav, tik dzirdēju kā galvā sirds dauzās vai kaut kas tāds pulsēja, un centos būt mierīgs, bet bija grūti, jo sākumā apjuku un nezināju, ko darīt, līdz izdomāju, ka gribu būt LIVE koncertā. Dzirdu, sāk mūzika skanēt tiešām super kvalitatīvi, bet bilde joprojām tumša.. Pēc mirkļa jau atpazinu, ka tas ir Rammstein, tikai nedziedāta gan to, ko es pie sevis domāju, bet kkādu pārveidotu Los versiju, bet fani dziedāj kā traki :) Tomēr bilde visu laiku bija tumša, un pēc skaņas nopratu, ka esmu kkur pūlī pa vidu. Tad koncis padzisa un sākās cits, kurš it kā pats izveidoja galveno tēmu, es tikai pielaboju :) Un šoreiz ar visu bildi. Kas bij, gan nestāstīšu.

Tad no kkā piecēlos, bet iemiegot atkal tiku ld, kur gan nekā interesanta nenotika, un atkal tiku piecelts.

Interesanti, bet sen jau kā biju metis mieru mēģināšanai tikt ld kā tikai citreiz gulēt ejot atkārtoju, ka iešu gulēt, redzēšu sapņus, kontrolēšu tos un būšu tajos pie apziņas, bet tas vairāk tika darīts ar domu vnk iemigt, jo tas man sagādā baigās grūtības, nu un tad ar to pantiņu kkā vismaz domas varēja noslēgt.

Link to comment
Share on other sites

Ķipa atgadījums tāds - kā jau parasti, es sapņoju, ka kautkur esmu nonācis un tad tur tālak norisinās visādas lietas ( garī jāraksta ) ... Un tad kādu brīdi attopos sapnī un saprotu, ka sapņoju un pēc kāda brīža jau arī pieceļos. Ok. Tas būtu normāli, bet tajā dienā ejot gulēt, es domāju, par to, ko šodien biju redzējis sapnī un brīnumainā kārtā tas sapnis tajā vakarā/naktī turpinās... lol (seriāls) un tā trīs dienas pēc kārtas. Ja labi pacenšas, tad tā var izdarīt gandrīz katru reizi, kad eju gulēt. Atliek vien tikai par kautko cītīgi domāt, ko gribi redzēt sapnī un nākamajā vakarā turpināt (ja neesmu jau aizmirsis par ko sapņoju, bet tā gadās bieži tākā.. ). Šie sapņi skaitās lucid dreams ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Pirmajā reizē, kad pamēģināju lucid dreaming, nokļuvu līdz brīdim, kad sajūta bija it kā ļoti lēnām krītu cauri gultai, smagi sāku elpot un vairāk neko neatceros, pieņemu, ka tad atrubijos un aizmugu parastā miegā. Šodien atkal pamēģināju un tas bija vienkārši wtf, es guļu, atkal sāku grimt savā gultā, tāda sajūta it kā es ar aizvērtam acīs skatos uz savu galvu un mans skats griežas pa asi apkārt fiziskais galvai ( wtf ), tad sākās vēl viens wtf, sāka lauzt kāju, kaut arī nekas tāds fiziski nebija, ļoti nepatīkama sajūta jebkurā gadījumā un es nespēju to izturēt, pamodos, tā kādas 3 reizes bija un tad nolēmu gulēt parastā miegā. Būs jāmēģina atkal.

Link to comment
Share on other sites

Es sapņos drāžu visu kas kustas. Un ja nekustas, tad kustināšu. /offt.

Man vienīgajiem tie sapņi liekas nereāli gari un bagātīgi(nu sižets norisinās vismaz kādas 5h), bet reālajā dzīvē ir pagājušas tikai kādas 5 min? Visbiežāk tas notiek, ja darbadienās pamostos, nodomāju 'fuck it' un nospiežu modinātājam 'snooze' pogu, proti, pamodinās atkal pēc 5 min. Un tajās 5 minūtēs sāk notikt cirks vairāku stundu garumā. Tik sketchy.

Link to comment
Share on other sites

Nesen bija labs sapnis.

No sākumā lucid dream, bet kad sižets sāka palikt diezgan interesants palaidu visu pašplūsmā ( ir interesanti vērot sevi no malas kā trešajai personai ). Tāpat arī pirmo reizi sapnī nomiru. fuck that. tas nebija fun. Piespiedu sevi pamosties, un viss biju nosvīdis.

enīvei, vai ir iespēja zemapziņā uzzināt cik ilgs laiks pagājis kopš guli, respektīvi, jāceļas-(aizmigšana+pagājušais laiks), lai varētu piecelties bez modinātāja. diezgan impossible shit, mnauprāt, ja vien cilvēkam nav BIOSa baterija, kas visu laiku uztur datumu un laiku ( biopulkstenis )

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...