Jump to content
GIGN Forum

Lipucis

Mirstīgais
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lipucis

  1. Kāds no jums varbūt spēlē ? Varbūt kādam ir velme sākt, tīri interensata spēle. Līdzīgs parastajam stronghold crusader tikai online. Var celt ciemu arī latvijā. Ir doma izveidot savu frakciju, ja vien būs pietiekami daudz spēlētāju. Pats spēlēju Mup 3, krievu pasaule. Ja nu kāds sadomā spēlēt vai jau spēlē uzrakstiet pm, niks - liepintanks. Izpalīdzēšu ar materiāliem. Reģistrēties var http://www.strongholdkingdoms.com/ , ja kādam ir velme, var atmest man uz pm savu ēpastu, aizsūtīšu invite.
  2. Uz kādu līmeni jūs spēlējat ? Sāk palikt bišk par vieglu, līdz 20 levelim vēl nav bijis tāds dungeons vai mobs ko nebūtu nositis. Giant, protams, mani ar vienu pisaku, bet ar loku ir piebeidzamss. Tas ir bijis vienīgais tāds hardcore.
  3. A nav tāds novirziens kā dual war axes? Gribētu kautko tādu neparastu, lai ir pēc iespējas interesantāk... =D Jau esmu sācis spēlēt, staigāju ar bow un dual ieročiem... =D Paspēju jau nosist vienu giant 3 levelī.
  4. Nav tā, ka ar čariem, kas cīnās no tuvuma ir grūti kačāties? Būs jāsāk ar nord un two-handed... =D
  5. Lipucis

    Nakts Riita Spams

    Ja lieto hēliju un zaļo, tad nerodas kautkādas neparedzamas komplikācijas par kurām vajadzētu padomāt iepriekš?
  6. Sākšu spēlēt, bet nav ne mazākās nojausmas ar ko. Domāju, ka varētu izmēģināt nord vai redguard warrioru ar kautko vai scout. Pārējās klases nezinu, zinu tikai, ka mags man nepatiks. Vispār sajēga nekāda. Varbūt jūs varat aprakstīt nedaudz katru klasi un rasi ( jaucu šitos ). Noderēs man un citiem...
  7. Lipucis

    Kā Uzrakstīt..

    "pašrocīgi parakstīts apliecinājums stāties darba tiesiskajās attiecībās" Kādam ir nojausma kā uzrakstīt šādu apliecinājumu ? Es, ...., apliecinu staties blablabla.... datums un paraksts. Ja kāds ir saskāries ar kautko līdzīgu varētu lūdzu izpalīdzēt, paldies.
  8. Lipucis

    Nakts Riita Spams

    Ja kādam ir bijusi pieredze ar Lilijas ielas kojām Rīgā, varētu padalīties ar pieredzi un sniegt kādu noderīgu info, paldies.
  9. Pēc pieredzes - visi krieviski runājošie, ar kuriem man ir bijis ilgāks kontakts par 5min, ir bijuši ļoti atsaucīgi, uzvedībā normālāki par latviešiem, runājuši latviski, vismaz mēģinājuši un nav nekad bijuši nekādi pārpratumi. Ar pārējiem, kuri pārsvarā prasa cigaretes/kapeikas vai kautko dirš krieviski, runāju latviski, ja nesaproti, pats vainīgs un eju tālāk. Bet nu Liepajā krievi ir tādi paši normāli cilvēki kā visi citi. Un visa šitā mūldēšana par tām valodām un krieviski runājošajiem ir radusies daļēji dēļ neziglītotajiem latviešiem. Jo visas problēmas rodas/ir galvā un izglītotam cilvēkam vienmēŗ ir savs viedoklis un viņš nekad neskrien pakaļ citiem kā liela daļa latviešu. Tāpēc, nevajag meklēt problēmu, kur tā nav. Vajag sākt ar cilvēku izglītošanu un izglītības uzlabošanu, tad arī citas problēmas atrisināsies. Bieži dzirdu, ka jaunie sūdzās, ka katru gadu eksāmeni paliek grūtāki utt., bet patiesībā, eksāmeni paliek ne vis grūtāki, bet jaunatne paliek arvien stulbāka un ar laiku degradējas. Ko tagad liela daļa dara brīvajā laikā? Dzer vai arī sēž pie datora.
  10. Lipucis

    Nakts Riita Spams

    Ir kādi ieteikumi kā apsarga darbā novilkt 24h bez gulēšanas, bez interneta un bez citam tehnoloģijām, kā arī kā nosist laiku ? Viens no variantiem ir mācīties eksāmeniem, bet 2h max un tad nāk lūziens.. =D
  11. Lipucis

    Hēlijs

    Ok, nočekosu XL salu, kad sanāks braukt garām. Lumpy, te neviens nav narkomāns, lai tādos daudzumos hēliju salietotos... =D
  12. Lipucis

    Hēlijs

    Kautkur Liepājā ir iespējams iegādāties hēliju mazos baloniņos, nevis lielos balonus pa 30 LVL? Vai arī balonus, nekādus tur spešalos, vienkāršus, tikai, lai pildīti ar hēliju... =D
  13. Lipucis

    Windows Hackots

    Uz ubuntu ir iespēja uzinstelēt wc3 un uzspēlēt dotu caur garenu ?
  14. Jo resnāks kāts, jo lielāks cirvis? Nevar nepiekrist.
  15. Domāju pa brīvlaiku izpildīt MD par diferenciāļiem, iesāku, bet atdūros pret vienu murgainu piemēru, nekur grāmatās vai citos materiālos, kas man ir pieejami, šāds vai līdzīgs piemērs nav. Varbūt kāds var dot kādu norādi, ar kuru varētu iesākt ? Paldies. Piemērs: y'y SQRT((1-x^2)/(1-y^2))+1 = 0 Jādabū vispārējais integrālis. Meklēju wolframalpha, bet tur nekas jēdzīgs nebija.
  16. Lipucis

    Tele2

    Jautājums zinātajiem: kā tur īsti ir ar "brīvais" tarifu, tajā pamatsummā (manā gadījumā 6 LVL)ieskaita arī aizsūtītās īsziņas vai arī par to ir jāmaksā atsevišķi ? Nebiju par to nemaz tā aizdomājies, jo parāsti mēnesī aizsūtu ~20 īsziņas ( 25 varu sūtīt bezmaksas )un tad pie rēķina nemaz tā summa neparādās. Cik skatījos, tad visur ir dažādi viedokļi - viens saka, ka ieskaita, otrs saka, ka nē! Kā tad īsti ir ?
  17. Tu svaru nenometīsi, nav pat vērts mēģināt... Dari, kas tev patīk. Iepixā labāk. Nepārspīlē ar olām, nestāvēs.
  18. Wifi nets? Man tieši tāda pati problēma ar Rappelz. Zūd connection vai kautkas tamlīdzīgs. Diemžēl neizdevās atrisināt to problēma. Ja tev ir iespēja pieslēgties pa taisno caur kabeli pie neta, tad izmēģini, varbūt wifi netā problēma.
  19. Man ir Edimax Wifi rūteris ( versija 2.1.5.100 ). Ir viens dators, kas caur wifi tiek pie neta, bet otrs ar vadu no rūtera. Vajadzētu sadalīt netu uz divām daļām. Tagad nets ir 2 mb/s uz papīra,vajag izdarīt tā, lai katram ir 1 mb/s un, lai vairāk par to 1 mb/s nevar kačāt. Ir kāds softs vai programmas, kas kautko tādu var izdarīt ? Der arī programma, kas noslēdz, piemēram, netu vienam caurumam ( rūtera kontakligzda, kur slēdz iekšā neta vadu, kas aiziet uz pc ). Cerams sapratāt. Ideālais variants būtu, ja es varētu regulēt, kuram tiek vairāk neta un, kuram mazāk. Visas paroles and shit man ir.
  20. Man patīk, ja ir apmēram 200 xp un drops pie 50-60x, bet exc drops daudz lielāks, uzreiz interesantāk spēlēt. Pirms laiciņa spēlēju tādā serverī, bet paputēja.
  21. Lipucis

    Kāda Lapele

    http://blog.sapnis.com/ Šis ir labs, viss ir balacēts, nav ne par daudz, ne par maz, praktiska lapa. Liels pluss būtu, ja ar laiku varētu savu dizainu izveidot.
  22. Lipucis

    Kāda Lapele

    Ja jūs zinat kādu lapu, kur var uzcept savu blogu vai vienkāršu lapu par sevi, ievietot kādu bildīti un varbūt kādu rakstu iemest, lūdzu padalaties. Piemetiniet arī kādu info par vizuālo daļu - kā izskatās utt. Paldies.
  23. Ierakstīju IP, bet nekas nenotika. Skrīns apakšā. Arī otrs. Vajadzētu būt visam ko prasīji.
  24. Es neko nesapratu! =D Cilvēkiem saprotamā valodā lūdzu. To 80 port pie skype izslēdzu, kā man rezervērt pirms mac to IP? WTF...
  25. Problēma sekojoša - izdomāju uztaisīt web lapu, bet, tad atcerējos, ka man ir bezvada rūteris un ,pirms laika taisot, kautkas tur nerukāja. Var kāds izstāstīt ko man darīt, lai citi varētu piekonektēties manai lapai un es pats arī varētu redzēt? Manuprāt, tas rūteris nelaiž iekšā nevienu. Paldies.
×
×
  • Create New...