Jump to content
GIGN Forum

neCu

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by neCu

  1. neCu

    Lucid Dreams

    Pirmajā reizē, kad pamēģināju lucid dreaming, nokļuvu līdz brīdim, kad sajūta bija it kā ļoti lēnām krītu cauri gultai, smagi sāku elpot un vairāk neko neatceros, pieņemu, ka tad atrubijos un aizmugu parastā miegā. Šodien atkal pamēģināju un tas bija vienkārši wtf, es guļu, atkal sāku grimt savā gultā, tāda sajūta it kā es ar aizvērtam acīs skatos uz savu galvu un mans skats griežas pa asi apkārt fiziskais galvai ( wtf ), tad sākās vēl viens wtf, sāka lauzt kāju, kaut arī nekas tāds fiziski nebija, ļoti nepatīkama sajūta jebkurā gadījumā un es nespēju to izturēt, pamodos, tā kādas 3 reizes bija un tad nolēmu gulēt parastā miegā. Būs jāmēģina atkal.
  2. Lūgums, ja jūs domājat, ka kāda no šīm mapēm nav vajadzīga, tad miniet konkrētus un pamatotus iemeslus.
  3. Būtu ļoti labi, ja cilvēks kurš atbild par šo konkrēto serveri varētu kautko iepostot, lai būtu jau skaidrība, kas notiks ar nominate.
  4. Paspēlējot aktīvi gign TF2 serverī sāk palikt nedaudz garlaicīgi, jo nominate ir diezgan trūcīgs, tādējādi gandrīz vienmēr tiek spēlētas vienas un tās pašas mapes. Man šķiet, ka nepieciešams papildināt nominate listu ar šādām mapēm : ctf_2fort ctf_doublecross cp_coldfront cp_yukon cp_egypt cp_junction pl_hoodoo pl_thundermountain pl_upward plr_hightower koth_viaduct Droši izsakiet savus viedokļus, ko jūs domājat par nominate un vispār vai nepieciešams kautko mainīt.
  5. Tikai 100 zelta wrenchi.... Tas būs smagi.
  6. Vakar no divām cepurēm sanāca
  7. neCu

    Help

    Kā tu izej no spēles? Ar ALT + F4 ?
  8. Iespējams kautko ar patchiem saputrojies.
×
×
  • Create New...