eziic Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Tieši tā. Tā kā šovakar nav neviena, kas mani pabarotu, jāsadomā ko apēst. Cepti pelmeņi, omlete un frī kartupeļi, protams, der un ir pat vēlams, tomēr šovakar varētu noeksperimentēt uzveidot ko citu. Varbūt ir kādi ieteikumi ko man kā pilnīgi neprofesionālam ēdientaisītājam šovakar sev uzražot? Nepilna stunda laika, pēc tam dodos uz veikalu pēc sastāvdaļām [vai pelmeņiem]. Yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 (edited) wannabe burito sastāvdaļas: rīsi konservēta kukurūza, zirņi maltā gaļa paprika dilles vēl kautkādi zaļumi pipari gurķi tomāti olas sīpoli tā lielā pankūka ko rimi var nopirkt, tortilla laikam saucās tērvetes senču aliņš Karoče es esmu diezgan briesmīgs pavārs bet ja man sanāca diezgan garšīgs staffs tad sanāks jebkuram. Tātad. Uzvāram rīsus, sacepam gaļu kopā ar papriku (iesaku pielikt kautkādas garšvielas vēl), uzvāram 2 olas, pēctam visu sametam kopā (kautkādā bļodā) un piemaucam visas pārējās sastāvdaļas, tad sāls+ vēl kādas garšvielas pēc garšas, tinam tajā pankūkā un attaisam aliņu, lai labi garšo! Kā jau teicu, ja es varēju garšīgi uztaisīt tad jebkurš var . Edited June 1, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Makaronus paflocki, viegli uztaisit un garsigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 (edited) wannabe burito tērvetes senču aliņš Izskatās ļoti labi, un vēl tieši TAS alus. Pagaidām izskatās, ka mēģināšu šo. Vēl gan bija doma par kartupeļu pankūkām, bet nevaru atrast kaut kādu foršāku recepti par defaulto. :/ Edited June 1, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 ĪStenībā ļoti laba štele ir tie Maggi Idea. Tur karoč ir viss nepieciešamais no garšvielām. Viens no tiem maisījumiem ir makaroniem ar malto gaļu (aizmirsu kurš no visiem maggi idea tas bija), pagatavot arī elementāri. Uzvāri makaronus sacep malto gaļu tanī maisījumā, pārlej pāri makaroniem un ēdam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Viena rīsu paka Kādi 300 grami maltās gaļas (cūkas, liellopa, nav svarīgi, galvenais, lai pašam garšo) Steika mērce Alus Uzliec vārīties rīsus, uzliec cepties gaļu. Kad maltā gaļa izcepta, uz pannas pielej mērci, lai mazliet uzsilst un ievelkas. Un tad uz rīsiem uzlej gatavo mērci Pasneidz ar alu un filmu. Lai labi garšo! edit: aizmirsu piebilst, ka paēdiens ir mazliet ass Edited June 1, 2010 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Lai labi garšo! un tam visam klāt tomāti&gurķi ar krējumu. Ļoti laba doma, paldies. To mērci izliet visu uz gaļas, nebūs par traku? EDIT* Asi ēdieni > all. Edited June 1, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Karoče, ezi, met visu pārējo pie malas. Ja garšo nedaudz pikanti ēdieni tad: Vistas fileja Ananāsi bundžā (gabali nevis gredzeni) http://www.partikasveikals.lv/small/4750234101658.jpg Asia Čilli mērce Rīsi Sagriez vistas fileju īkšķa lieluma gabalos, izmačkā Asia čilli mērcē un met uz pannas. Cep kamēr vista kļūst balta. Tad met pannā ananāsu gabalus un pavisam nedaudz ananāsu suslu kas ir bundžā. Ananāsu un vistas attiecība 1:1. Piemočī pa virsu vēl Asia čilli mērci un cep to visu kamēr vista un ananāsi ir kļuvuši brūngani. Rīsi pa to laiku jau ir gatavi - tos bļodā vai uz šķīvja un vistu pa virsu. Btw vienīgā sūdīgā sastāvdaļa tajā visā ir ananāsi, jo satur konservantus. Rīsi, vista - nemūžam neuzresnēsi. EDIT: un :iedodrecepti: Edited June 1, 2010 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Vistas fileja Ananāsi bundžā (gabali nevis gredzeni) http://www.partikasveikals.lv/small/4750234101658.jpg Asia Čilli mērce Rīsi Sagriez vistas fileju īkšķa lieluma gabalos, izmačkā Asia čilli mērcē un met uz pannas. Cep kamēr vista kļūst balta. Tad met pannā ananāsu gabalus un pavisam nedaudz ananāsu suslu kas ir bundžā. Ananāsu un vistas attiecība 1:1. Piemočī pa virsu vēl Asia čilli mērci un cep to visu kamēr vista un ananāsi ir kļuvuši brūngani. Rīsi pa to laiku jau ir gatavi - tos bļodā vai uz šķīvja un vistu pa virsu. Btw vienīgā sūdīgā sastāvdaļa tajā visā ir ananāsi, jo satur konservantus. Rīsi, vista - nemūžam neuzresnēsi. Voo jee beibiii shitais izklausas baigi labais A pa cik taa asia cili merce iet? Alternatiivu kaadu shai mercei pasaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Mērcei alternatīvas nav. Maksā kaut kādus 70 sant. Rimčikos ir, maksimās pārsvarā ir. Par citiem veikaliem nezinu. Jā, ezi, viņš visu zinās ---> http://img88.imageshack.us/f/niknais.jpg/ UZ LINKU SPIEST TIKAI BEZBAILĪGAJIEM. Edited June 1, 2010 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Eziic, es parasti leju visu, bet gan jau, ka mierīgi var izstiept uz divām reizēm vienu tādu porciju apēdu un ilgi ēst negribas daaamn, kāpēc piebildi par bezbailēm izlasīju tikai tad, kad biju jau uzspiedis??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted June 1, 2010 Author Report Share Posted June 1, 2010 Šaris mani telefoniski fakin' sabaidīja ar baložiem, tā ka tiku piespiests šovakar izvēlēties viņa variantu. Katrā ziņā arī pārējos noteikti tuvākajā laikā nomēģināšu, liels paldies par idejām un receptēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Vistas fileja Ananāsi bundžā (gabali nevis gredzeni) http://www.partikasveikals.lv/small/4750234101658.jpg Asia Čilli mērce Rīsi Sagriez vistas fileju īkšķa lieluma gabalos, izmačkā Asia čilli mērcē un met uz pannas. Cep kamēr vista kļūst balta. Tad met pannā ananāsu gabalus un pavisam nedaudz ananāsu suslu kas ir bundžā. Ananāsu un vistas attiecība 1:1. Piemočī pa virsu vēl Asia čilli mērci un cep to visu kamēr vista un ananāsi ir kļuvuši brūngani. Rīsi pa to laiku jau ir gatavi - tos bļodā vai uz šķīvja un vistu pa virsu. Btw vienīgā sūdīgā sastāvdaļa tajā visā ir ananāsi, jo satur konservantus. Rīsi, vista - nemūžam neuzresnēsi. EDIT: un :iedodrecepti: šis izklausās ok, pamēģināšu. par rīsiem gan nepiekrītu, bet nu viedokļi drīkst atšķirties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Nopeerc malto gaļu, sajauc to ar garshvielaam, pipariem, siipoliem peec garshas un gaumes izjuutas, sataisi no maltaas galjas taadu kaa kotleti tik saplacinaataaku un tad ar kartupelju pankuuku masu apliec to kotleti un uz pannas... tadus ~ 7 gabalus un paeedis buusi 100%... + sajauc bļodaa kreejumu ar Vegetu ar ko paarliet "pankuukas" looooti garšīigi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 tātad: 1) Vieglā riksītī aizraujam līdz tuvējai bodei 2) Paņemam iepirkuma groziņu 3) Ielādējam pāris alus vispirms 4) Paņemam baltmaizi, pēc iespējas lētāku 5) Iegrābjam kādu desu ko sauc par doktora desu, bet īstenībā tās pamat sastāvs ir no sojas un tualetes papīra un labākajā gadījumā gaļa ir tikai stāvējusi blakus. Bet tāpēc jau tā ir tik lēta, būsim optimisti. 6) Vēlams arī būtu paķert kādu lēto krējuma izstrādājumu, kurš arī ir diezgan kvalitatīvs produkts 7) Un tagad pats būtiskākais "ingridients" rolton nūdeļu zupiņa extra cheap, extra good for your health. 8) Sprinģojam mājās, liekam vārīties ūdeni. 9) Ievietojam roltonu bļodiņā pievonojam to pulverīti, kas nāk līdz NEKĀDĀ gadījumā neliekas klāt to eļļu, kas nāk līdzi, tas visu tikai sačakarē. 10) Uzlejam verdošo ūdeni, gaidam kamēr makaroni ievelkas. 11) Nokāšam ūdeni, pievienojam krējumu, samaisam, voila !!! 12) Griežam desu , liekam uz maizes 13) Un izbaudam gardo maltīti. 14) Un alu atveram tikai, tad, kad visu to vajag noskalot lejā un nosistu garšu, jo dienišķā pārtikas masa ir uzņemta, lai vakarā nekurskstētu vēders 15) Best ever lētākā studentu paika no manas atmiņas Vakariņu manuālis 15 punktos Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 ko vinja sachakaree ? to ka makaroni nesaliip ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Izskatās neritīgi, bet katram jau savādāk sanāk. Nepievērs uzmanību tam MW uz olas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 nu laikam nokaveju, bet pateiksu ko es slinkuma periodos uztaisu! taisu uzreiz vairakam reizem, lai pectam tik uzsildit! nudeles puķkaposts burkani vistas fileja garsvielas Liekam sauteties burkanus un puķkapostu, tad pielejam pavairak soju, lai kartigi iesucas... Kad jau varteikt miksit pukkaposti, beidzam sautet. Vistas filejas gabalinus sagriezam mazos gabalos un apberam ar vistas piedevam. Tad uzcepam zeltaini brunas, pa visu beram nodeles un pielejam udeni, lai atri pavaras. Kamer vel viss udens nav iesucies nodeles uzberam piparus, ta pavairak. Kad nodeles sasukusas visu udeni (ar udeni neparcensties, liet pa druskai pirmajas reizes), beizam cept. Saberam nodeles ar galu un darzeniem kopaa, ielejam mexikanju merci un vel ta nedaudz tobasko vai aso čili merci. VIsu sajauc un voljaa... Loti labs ediens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 http://101roltonarecepte.blogs.lv/ Un cepums Ziediņam (), brīvdienās vajadzēs pamēģināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 (edited) Lidz 11. punktam recepte ta pati...tikai pamainam beigas: Kad nokāsts ēdens uzberam roltoniem sarīvētu sieru + vēl krējumu and that's all // klāt vēl ideāli der tomāti / gurķi ar krējumu Edited June 1, 2010 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 šis bij labs. iesaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now