Filtrs Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 nu principaa lieta taada ka es te tagad esmu saacis shanceet jaunaa darba vietaa zem nosaukuma datorsalons. nu vot. karo4e pamostos no riita uzpuceeju ra4etiiti ....... labi lieta taada. manb te vis salons ir zem bana. vajadzeetu dabuut nost . BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: bloodlord BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: grafs BAN] Iemesls banam: aimbot BAN] Bans uzlikts pirms 69 dienam 0 stundam 31 minutem 16 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] --------------------------------------------------------------- nu vo nonjemat man banu visam salonam ja var es jums saku te neviens vairaak ne4iitos kameer es te straadaaju tas to4. pac ne4iitoju esmu sportists nu un veel lai juus paarliecinaatu mees te uzlikaam taadu fii4u kaa kaads palaizj 4iitus vinjam pc restarteejass. nu johaidii lieta baigi nopietna es cauru dienu seezju netaa un pie cs netieku nu labi tieku bet paareejie serveri smird nu luudzu lielie admin onkulji nonjemat banu manam datorsalonam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Tas viss ir baigi jauki !! Ieliec linku uz demku Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Ieliec linku uz demku aa un kaapeec tu domaa, ka gignam tik ljoti vajag, lai cs maniaki no tava kluba speeleetu gignaa? maajaas seedi un shaudies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 es jums saku te neviens vairaak ne4iitos kameer es te straadaaju tas to4. Šis tekst itkā nozīmē, ka čītots bija - banu čīteriem neņem nost, solīt vari savai mammai. Kaut arī nečītotu, bet bans uzlikts par čītiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filtrs Posted October 10, 2005 Author Report Share Posted October 10, 2005 nu logjiski ka 4iitots tika neko nesaku bet nu nu tagad te taadas lietas vairs nepastaav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Filtrs, tu esi admins tajaa norveegja datorsalonaa ? Ja esi, tad banu vareetu nonjemt, jo patieshaam, tur tika uzlikta taada fignja, kad uzliek 4iitus, tad PC automaatiski resterteejas un taa liidz nelabumam! Protams, zinu ka mani nenjems veeraa, bet nu! btw. Filtrs, kad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 pac ne4iitoju esmu sportists mmm ja sportists tad nechiito? tad jau katra bana reeson vajadzeetu buut EJ SPORTOT aa un kaapeec tu domaa, ka gignam tik ljoti vajag, lai cs maniaki no tava kluba speeleetu gignaa? maajaas seedi un shaudies... kas tu taads ka vari spriest kas gignam ir un kas nav vajadziigs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Orc tu pousto, lai kaadam atbildeetu ar pretjautaajumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
De$Tr0yeR Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 nez, iskataas jauki , un izklausas ticami... Kur probleema? Nu tad njemat nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 (edited) O! nu, principaa jau taa ir, pilns ar chiiteriem datorsalonos atspeeleejushies un normaalu serveru vairs nav bet, nu, ka es saku, kameer Filtrs tur buus "admins", tur neviens nechiitos, jo vinjsh tur ieviesiis kaartiibu un ir sportists P.S. kaadu veel demku, test2? bans pirms 69 dienaam bija ai, bet vispaariibaa, esmu pret bana nonjemshanu. Filtrs visu dienu speelees CS, a man jaastraadaa un vinjsh vakaraa tad vairs negribees speeleet... neeneeenee, taa neies krastaa. Edited October 11, 2005 by slc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Filtrs Tev nebus darbaa spelet counter -strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 blje te lielakai daljai komentaaru vajadzetu waarnas salikt, pilniga dirshana bezteemaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filtrs Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 nu jaa es slikts es taads es shitaads es jau nau tas kursh to banu dabuja ...... vienkaarshi gribeeju pashat drusku . taapat zinat ka es ne4iitoju ko juus man piepisaas. kas veel a slc tu kunja zb nevajag njemt nost un taa taalaak es taapat bez skanjas speeleetu taa kaa rezuultaats taapat nevienam es skilu nesapisiihsu./ kas veel njemot veeraa to ka es labs puika esmu tad nu varbuut njemam to banu nost uz paarbaudes laiku teiksim 2 nedeeljas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 paarliecini mani ka man tas butu jadara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filtrs Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 ko man teu pateikt lai tu buutu paarliecinaats ka te ciitu nebuus. nu principaa es vareetu teikt taa. no shejienes neviens ne4iitos kameer es te straadaaju. tas nu ir to4. ja redzeesju kaadu kas kautkaadaa neiespeejamaa veidaa ir athakojies to fii4u kas mums te uzlikta tad automaatiski laiks tiek nonjemts un nauda netiek adota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Svaks arguments - ja nu tevi rit jau atlaiz no darba?!?! Tu teiksi ka nē, bet es jautašu kapēc gan nē? Tu teiksi, jo esi baigais vecis tur??? Es jautašu cik baigais??? Tu teiksi ka ahoona, bet tikuntā nevienam parliecību neiedvesīsi, tākā atslabsti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 (edited) Svaks arguments - ja nu tevi rit jau atlaiz no darba?!?! Tu teiksi ka nē, bet es jautašu kapēc gan nē? Tu teiksi, jo esi baigais vecis tur??? Es jautašu cik baigais??? Tu teiksi ka ahoona, bet tikuntā nevienam parliecību neiedvesīsi, tākā atslabsti... galvenais, vajag pa iistam ticeet, tad viss izdosies P.S. aa, Flirts, gudriiti, varbuut ip iemet, arbuut bisku lielaakas ceriibas buus uz apelaaciju Edited October 11, 2005 by slc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filtrs Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 nu tipa vareetu jau arii taa bet nu es domaaju ka tad man visaati hakeri noraks t6e visu salonu PS. nebuutu jau pirmaa reize Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 es neizjutu nekaadu labumu no atbanoshanas... vai varbut es kljuudos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filtrs Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 nu ok ja nevari atbanot ta nebano man tak po vienkaarshi poasaku kaa ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 tak nonjem nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 kaa man patiik atrunas, ko tik cilveeku praats nespeej izdomaat!!! driiz jaw aizies waljaa kad visai hokeja komandai ir vinju privaatajaa datorsalonaa bans un lai nonjem!!sawaadaak buus runa ar hokejistiem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakts_puika Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 blje te lielakai daljai komentaaru vajadzetu waarnas salikt, pilniga dirshana bezteemaa man te taads jautaajums: TU KAADAM ARII IZPALIIDZI VAI VIENKAARSHI ESI ADMINS BEZSAKARAA??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 10, 2005 Report Share Posted December 10, 2005 nu es nez to filtru kads vinsh, bet nu mosh jau varetu nonjemt, lai vismaz vinsh dabu pieradit savus vardus ka neviens ne4itos. tad ari nebus shita gara diskusija njemt vai nenjemt, jo ja ta padoma, tur jabuut diezgan debiilam lai 4itotu no datorsalona un varu deret ka visi kas no turienes 4iito ir 13 gadigi nuubi, un ja nu kads tomer no4itos ta pat dabus banu 2 raundu laikaa un tad vismaz gign bus brivs nu filtriem un vinja mazajiem filtrinjiem, un nebus jadiskutee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts