Jump to content
GIGN Forum

Asv Shauj Civilos Iraka


Hivemind
 Share

Recommended Posts

Pēc kāda laika atrada kautkādas ļoti mazas daļiņas tajās drupas no sprāgstvielām un ja nemaldos Al-Qaeda ari uzņēmās atbildību notikušajā. Protams tas bija sen, varu kļūdīties ari.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jā protams... :muahaha: Met iekšā linku nevis tukši gvelz kā veca tirgus sieva!

Es īsti nesaprotu tos cilvēkiem kas tic ka torņi tika spridzināti utt.

Tā ir fantāzija, un nekas vairāk. (Kaut kas līdzīgs ar Maikla pekstiņiem)

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

saņēmās džeki un netērē laiku tukšām konspirācijas teoriju analīzēm! tā pat mums - "parastajiem" neuzzināt, kas galu galā notika tajā liktenīgajā 9/11! samuraj - ar musīšu apšaušanu nekas nebūs līdzēts, vaina ir cilvēkā, ne reliģijā. neskatoties uz to, ka esmu kristietis tie paši krusta kari ir piemērs, kad cilvēki paņem kādu lietu, kuru piekabina savai vēlmei pēc varas vai atriebības un izmanto kā lozungu, dēļ, kura aizvien daudzi cilvēki domā, ka visi kristieši visos laikos ir gribējuši un izraisījuši KK - that's BB (big bullshit)!

jauku dienu!

Edited by bukuciS
Link to comment
Share on other sites

Bizness.

Reiz noskatijos Maikla Mūra interesanto eksperimentu savas dokumentālās filmas ietvaros par karu Irākā, viņš uz ielas gāja klāt politiķiem un uzdeva vienu jautājumu ar paildjautājumu negatīvas atbildes variantā ''Vai jūs laistu savu dēlu uz Irāku karot ASV vārdā?'', gandrīz visi atbildēja nē, tikai viens pateica jā, hmm kapēc? Ja visi tik uzsvērti uzrunās saka, karš Irākā ir labi, terorisms ir jāapspiež :D shēmas ir visur, arī pie mums pašmājās, viena milzīga shēma dēļ naudas.

Vel kas norāda par amerikāņu stulbumu, intervija bija ar mirušā asv kājinieka māti, kamēr dēls bija dzīvs visi jā jā, labais, dēls varonis. Dēls krita apšaudes laikā, nē nē ASV valdība pie visa vainīgi, tiesājas ar valdību bla bla bla, tad ar ko viņi īsti domā? Nedomā, zābaki.

Link to comment
Share on other sites

:muahaha: Met iekšā linku nevis tukši gvelz kā veca tirgus sieva!

Es īsti nesaprotu tos cilvēkiem kas tic ka torņi tika spridzināti utt.

Tā ir fantāzija, un nekas vairāk. (Kaut kas līdzīgs ar Maikla pekstiņiem)

Es nesaprotu tadas vecas tirgus sievas kaa tewi ,kuri doma ka visu vinjiem uz paplates pasniegs.

MEKLE PATS JA GRIBI !!!

ps. es vairak ticu kkadam labaratorijas expermentam, neka kreisajam linkam ko deva macho.

plz quote netaisat sitam postam

Link to comment
Share on other sites

:D

redzi - atšķirība starp mums ir tāda, ka es to skatījos ziņu kanālos, kas filmēja notiekošo - tu savukārt esi apmeklējis acīmredzot kaut kādas malaču taisītas lapas, kur droši vien kāds ir (vēlreiz atkārtoju - tev laikam vajag izlasīt to linku ko iedevu) ir kaut ko iezūmojis apvilcis un tu tur esi ieraudzījis sprādzienu.

Es varu pieņemt, ka cilvēki tic dievam, kā arī atsevišķos gadījumos, es varu saprast, ka (un kāpēc) cilvēki domā un tic visādām dīvainām lietām, visādām maģiskām "konspirācijas teorijām", bet goda fucking vārds, ja tu tiešām tici, ka amerikāņu valdība uzspridzināja dvīņu torņus, tu esi konkrēti stulbs.

edited:

es teiksim ticu, ka krievi dara tādas lietas, par tām nevienā avīzē/ziņās neko daudz nestāsta (nu ok, par metro stāstīja), bet esmu palasījis pāris grāmatas, kur ir pastāstīts kā krievi bīdīja lietas Putina laikā un arī sīkāk par katru no gadījumiem. Par metro man grūti spriest, domāju, ka to diez vai paši krievi organizēja, bet es nebūtu pārsteigts ja tā būtu.

Šajos manis minētajos (un ļoti iespējams pašu krievu rīkotajos) sprādzienos gāja bojā labi ja desmitiem cilvēku un pēc incidenta attiecīgi arī tika izbīdīta nepieciešamā politika. Lai ticētu, ka amerikāņi IELIEK sprāgstvielas dvīņu torņos un pati amerikāņu valdība nogalina cikturtos tūkstošus, ir jābūt, kā jau teicu, stulbākam par mietu.

Link to comment
Share on other sites

Topiks turpinās, samuray kļūsti reāls lūdzu . Beef lielāks procents tikt nošautiem ar krieviem ir lietuviešiem , es viņus dēvēju par Baltijas krieviem. Igauņi un Latvieši vairāk spiež uz angļu valodu , tikmēr Lietuvā vairākums neprot runāt angliski.

Link to comment
Share on other sites

Nu nez, pēc tiem visiem video, ko esmu noskatījies sakarā ar WTC 9/11, es nekad vairs neticēšu, ka torņi ''sabruka''. Sakat un domajat ko gribat, bet vnk neticu un vienmēr palikšu pie teorijas, ka torņus saspiridzināja.

btw

Edited by w2dc
Link to comment
Share on other sites

Piedod breetz, mēģināšu uzrakstīt tev saprotamākā valodā - atpisies! Cerams, ka tagad saprati. Anyway, esi laipni lūgts savus turpmākos komentārus paturēt priekš sevis.

Link to comment
Share on other sites

Baigi daudz te saspamots, visu neizlasiju, bet nu video bik liek aizdomaaties par to cik nevainiigi cilveeki pilniigi bezjeedziigi gaahushi bojaa, ja jau pat kko tik aciimredzamu validiiba veel meigina noliegt....

Un samuray tev jaaiet aarsteeties, saakumaa domaaju, ka pirmais posts bija forsh sarkasms, bet nu sapratu, ka nee, un ja cilveeks pie pilna sapraata noveel beernam naavi, tad tur jaadomaa psihologa apmekleejumu sakaraa ar hujzinkaadu fobiju un smadzenju slimiibu

Link to comment
Share on other sites

Liek gan. Palasi mazliet par to kā US military branchi dalās.

Kas attiecās uz šito apšaušanu. Es dodu 40, ka čaļiem bija uz nerviem tie dvieļi un stresā saskatīja to ko gribēja saskatīt, un 60, ka tie žurnālisti nebija ar mieru turēt muti un tāpēc tika no viņiem vaļā, "netīšām".

Samuray kas ir terorists? Okupētā Latvijā nacionālie partizāni PSRS skatījumā bija tādi paši(teroristi), kā Irākā dvieļgalvas ASV skatījumā. Izaudz, citādi izklausās, ka esi wannabe trigger happy čalis, kurš visticamāk apšaus civilos tāpat, kā to izdarīja šie jenķu karavīri.

Link to comment
Share on other sites

Es tik nesaprotu kapēc kādam vajadzētu tā apmelot ASV valdību? Un vai tas ir kaut ko devis? Jo kā redzam, tad daļa tic tam un daļa nē..

Vispār būtu interesanti noskatīties kādu filmu, kas teiksim ņem vienu pēc otra Zeitgeist faktu un drāž.. Jo kā redzams breetz linkā, tad tas viss ir bullshit's.

Vienīgi tas, ka breetz links ir .gov lapā liek aizdomāties.. :)

Kaut kā viss ko esmu redzējis, tāda tipa, ir vai nu ASV valdības oficiālās atmaskas(kā piem., gadijumā ar RPG, fotokameras vietā), vai arī tāda trula nodiršana bez reālas faktu apspriešanas.

Piemēram macho linkā par to, ka, ja tā būtu taisnība tas čalis būtu gatavs. Protams. Bet tieši tikpat labi - varbūt viņš tieši tapēc netiek aiztikts, lai visi negūtu 100% iemeslu viņam noticēt. Ja tiešām viņš pēkšņi pazustu, tas tak būtu mega aizdomīgi :) Par tām banknotēm gan, tam laikam tik megafanāti tic :)

Man baigi iespiedies atmiņā tāds "fakts", ka pirms 9/11 par iebrukšanu un citiem šitiem Irākā bija, piemēram, miljons cilvēku, bet pēc 9/11 3x vairāk iestājās brīvprātīgi armijā.. Bet varbūt tas arī ir bullshit's. How would I know :)

Link to comment
Share on other sites

Vakar noskatījos. Tas ir sick. Saprotu, ka nevar no tāda attāluma noteikt ir ieroci vai nav, bet tik brutāli citā zemē šaut pa cilvēkiem, kuri pat neapdraud tajā brīdī nevienu - tas ir nepiedodami :(

Bet nekas, vidējais cilvēks šo būs aizmirsis pēc nedēļas, jo mediji, informācijas apjomi, mūsdienu patērētāju kultūra utt. notrulina cilvēku smadzenes un visā visumā mēs tomēr paliekam vairāk vai mazāk vienaldzīgi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...