Jump to content
GIGN Forum

A-teem


macho
 Share

Recommended Posts

Grūti atrast labāku aprakstu tam kas sekos kā "norēkt dirsu".

Neliels bakgraunds - bija (un ir) tāds ūberdžeks MacGyver. Unikāls šis čalis bija (un ir) ar savu spīdošo gramatiku, kas vien jau ir redzama viņa nikā (tiem kas nezin varu pavēstīt ka Makgaivers rakstās Macguyver. Tas nu tā)

Šis spīdeklis bija regulāri iespīdējis vairākās vietās rādot savu izcilo pareizrakstības prasmi, kas robežojās ar atklātu debīlismu, automātiski radot man un Surrounderam un citiem simpātijas pret viņu.

Neatceros kā radās šī ideja, bet nu, izdomājām, ka jāuztaisa foršs klans, jāpiereģistrējas clan.lv (vecais apollo tajā momentā) forumā un jāizaicina Macgyver un viņa bēdīgi slavenais E.M.E klans uz cw. Centāmies atdarināt viņu spīdošo rakstības stilu kā arī lielisko prasmi izmantot un citus tagus cik nu vien spējām.

Manuprāt tas ir rofliskākais sūds ko es jebkad netā esmu darījis. Es naturāli pārrēcu jēgu lasot viņu vēlreiz (šodien). Piedāvāju arī jums. Iesaku izlasīt katru vārdu un rūpīgi novērtēt to, kā mēs cenšamies tēlot idiotus, kamēr pats makgaivers neko netēlo un ir viņš pats.

Tātad

Lapa Nr. 1 un Lapa Nr. 2 un Lapa Nr. 2 otreiz un Lapa Nr. 4

Mēs ielikām foršās bildes parakstā, kuras diemžēl foruma administrācija izdzēsa un ierakstīja pat parakstā mums nepieklājīgu tekstu. Kā var redzēt vēlākās lapās, tad esam uz to atbildējuši.

Lomās:

caNNebal - symbiote

Surrounder - Surrounder

B.A. - es

happy.gif

manuprāt, visdebīlāk rakstīt labāk sanāca tiem abiem, toties es lieliski piepratu visinfantīlāk likt smailijus happy.gif

protams, es zināju ka doubled, kuram nekad nav bijusi ne kripatas humora izjūtas to visu izdzēsīs, tāpēc es to visu saglabāju. Var piefiksēt lapā nr. 2 otreiz, ka tur ir izņemtas bildes no parakstiem.

enivei, enjoy happy.gif

p.s.

aizmirsu piebilst vienu lietu - pēc ilgiem pūliņiem es ar symbioti sarunājām ar viņiem 2x2. Tas bija lol. Nepietiek ar to ka mēs viņus likām, vēl mums vajadzēja viņus ar nazi atlikt. Tas pāris reizes arī sanāca, pēc kurām sekoja draudi no makgaivera puses. Apmēram "viss, es tūlīt jūs nobanošu no visiem clan.lv serveriem". Kad mēs sākām ņirgt un teikt, ka tur tāpat neviens nespēlē, viņš pateica kaut kādu laiku pa dienu kad tur esot pat pilns. wow. Enivei, bija forši.

Link to comment
Share on other sites

Gaah ku recigi, es nevaru, tada sajuta kad "cAnNebaL" latgaliski rakstitu laugh.gif

Surrounder - vispar neparspejams ar savu eng valodas krajumu .

Shitas ir neparspejams textinjsh : "man latvvieshu valoda ir 4 tapec neruina par lietam ko nezzini..." laugh.gif

Edited by .em^
Link to comment
Share on other sites

tas ir vienkaarshi unreaali biggrin.gif ko taadu izdomaat biggrin.gif MaC Guliver 4.gifD

nee nu - vienk afigetj biggrin.gif

p.s. tas man mazliet atgaadinaaja, kaa es ar dazhiem gign`ieshiem gaajaam paaakstiities uz cs.kompakts.lv (vai kaa tur bija) ar nikiem:

rape Kompakts | aNNinja utt biggrin.gif - lieki piebilst, ka mees visi 20 minuushu laikaa dabuujaam banus biggrin.gif

Edited by fuj1tsy
Link to comment
Share on other sites

Pirms gada likaas smiekliigaak. Laikam veelaak pa dienu buus jaapaarlasa veelreiz

Link to comment
Share on other sites

šausmas. Izrādās ka pareizi tik tiešām ir MacGyver nevis MacGuyver kā man likās. Es visu šo laiku esmu dzīvojis maldos jhatka.gif

omg.

runa pat neiet par to kurš tur uzķērās - manuprāt, visideālākais ir tas kā mēs no sirds tēlojam idiotus un rakstam nenormāli debīli, bet macgyver raksta tikpat debīli neko netēlodams. Tas džeks vienkārši rullē.

Link to comment
Share on other sites

nuu, kanibaals bish paarspieda ar drukas kljuudaam (pat gaivers to pamanija), a taa vnk uuber...

un es domaaju, ka te jau ir nozheelojami indiviidi, bet, aciimredzot, te ir kreejums nolasiijies

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...