macho Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Grūti atrast labāku aprakstu tam kas sekos kā "norēkt dirsu". Neliels bakgraunds - bija (un ir) tāds ūberdžeks MacGyver. Unikāls šis čalis bija (un ir) ar savu spīdošo gramatiku, kas vien jau ir redzama viņa nikā (tiem kas nezin varu pavēstīt ka Makgaivers rakstās Macguyver. Tas nu tā) Šis spīdeklis bija regulāri iespīdējis vairākās vietās rādot savu izcilo pareizrakstības prasmi, kas robežojās ar atklātu debīlismu, automātiski radot man un Surrounderam un citiem simpātijas pret viņu. Neatceros kā radās šī ideja, bet nu, izdomājām, ka jāuztaisa foršs klans, jāpiereģistrējas clan.lv (vecais apollo tajā momentā) forumā un jāizaicina Macgyver un viņa bēdīgi slavenais E.M.E klans uz cw. Centāmies atdarināt viņu spīdošo rakstības stilu kā arī lielisko prasmi izmantot un citus tagus cik nu vien spējām. Manuprāt tas ir rofliskākais sūds ko es jebkad netā esmu darījis. Es naturāli pārrēcu jēgu lasot viņu vēlreiz (šodien). Piedāvāju arī jums. Iesaku izlasīt katru vārdu un rūpīgi novērtēt to, kā mēs cenšamies tēlot idiotus, kamēr pats makgaivers neko netēlo un ir viņš pats. Tātad Lapa Nr. 1 un Lapa Nr. 2 un Lapa Nr. 2 otreiz un Lapa Nr. 4 Mēs ielikām foršās bildes parakstā, kuras diemžēl foruma administrācija izdzēsa un ierakstīja pat parakstā mums nepieklājīgu tekstu. Kā var redzēt vēlākās lapās, tad esam uz to atbildējuši. Lomās: caNNebal - symbiote Surrounder - Surrounder B.A. - es manuprāt, visdebīlāk rakstīt labāk sanāca tiem abiem, toties es lieliski piepratu visinfantīlāk likt smailijus protams, es zināju ka doubled, kuram nekad nav bijusi ne kripatas humora izjūtas to visu izdzēsīs, tāpēc es to visu saglabāju. Var piefiksēt lapā nr. 2 otreiz, ka tur ir izņemtas bildes no parakstiem. enivei, enjoy p.s. aizmirsu piebilst vienu lietu - pēc ilgiem pūliņiem es ar symbioti sarunājām ar viņiem 2x2. Tas bija lol. Nepietiek ar to ka mēs viņus likām, vēl mums vajadzēja viņus ar nazi atlikt. Tas pāris reizes arī sanāca, pēc kurām sekoja draudi no makgaivera puses. Apmēram "viss, es tūlīt jūs nobanošu no visiem clan.lv serveriem". Kad mēs sākām ņirgt un teikt, ka tur tāpat neviens nespēlē, viņš pateica kaut kādu laiku pa dienu kad tur esot pat pilns. wow. Enivei, bija forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 nice shit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Rēka NR1 pati rēcīgākā bija 4.lapa un nepārprotami frāze "Liela breeka maza vilan", lika man novelties no kresla un locīties smieklos (labi, biki pārsāpīlēju ) diez E.M.E. vēl ir dzīva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 jauki, jus esat malachi (labaa noziimee) man patika kaa mcturkaukaads uzskatiija juus par kaukaadiem nuubiem-idiotiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) Gaah ku recigi, es nevaru, tada sajuta kad "cAnNebaL" latgaliski rakstitu Surrounder - vispar neparspejams ar savu eng valodas krajumu . Shitas ir neparspejams textinjsh : "man latvvieshu valoda ir 4 tapec neruina par lietam ko nezzini..." Edited September 29, 2005 by .em^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) tas ir vienkaarshi unreaali ko taadu izdomaat MaC Guliver D nee nu - vienk afigetj p.s. tas man mazliet atgaadinaaja, kaa es ar dazhiem gign`ieshiem gaajaam paaakstiities uz cs.kompakts.lv (vai kaa tur bija) ar nikiem: rape Kompakts | aNNinja utt - lieki piebilst, ka mees visi 20 minuushu laikaa dabuujaam banus Edited September 29, 2005 by fuj1tsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Pirms gada likaas smiekliigaak. Laikam veelaak pa dienu buus jaapaarlasa veelreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 es jums shis bija labs... tieshi tas ko man vajadzeja no rita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) he's russian or smth'? lol Baac . Gordon plzzzz nesaki nevienam no GIGN plzzzzz. Es tikai vienu reiziiti taas tiesiibas izmantotu lai cw vaeetu uzmaukt un viss plzzz, oki? Edited September 30, 2005 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 ahahha shitaa izchakaret cilveekus....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 Shausmiigi garsh. Nebija laiks visu liidz galam izlasiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 bet KyMiNs uzkeraas daudz labaak nekaa macgulivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 bij interesanti palasiit un kymins tik tieshaam uzkjeeraas uz to veel labaak nekaa paareejie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 ROFL es saaku smaidiit jau pie es griobu piemizet to ka mes esam trenejushies jau ilgu laiuku. tad esi gribetu redzet vai shis individivits ir tikpat specigs garaa kaa runajot. un turpinaaju smaidiit un iesmieties grauzhot cepumus lasot visu cauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 30, 2005 Author Report Share Posted September 30, 2005 šausmas. Izrādās ka pareizi tik tiešām ir MacGyver nevis MacGuyver kā man likās. Es visu šo laiku esmu dzīvojis maldos omg. runa pat neiet par to kurš tur uzķērās - manuprāt, visideālākais ir tas kā mēs no sirds tēlojam idiotus un rakstam nenormāli debīli, bet macgyver raksta tikpat debīli neko netēlodams. Tas džeks vienkārši rullē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 labs, labs un BIG macguliveram Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 man pat sametas kauns, ka es vel veca NOX laikos ( pirms 3 gadiem ) biju EME klana tiesa aizgaju pec 4 menesiem, jo viniem bija slikts teamplay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 baac tie jusu juuzeri ar tam a-komandas bildeem vnk psc rullleeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 nu bel a-timiz erali eulee Jestri, jestri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 (edited) ahahahaha. shitaa izjokot tos individivitus un izkjircinaat MacGuliveru respeakt, neviens cits nebuutu maaceejis labaak Edited September 30, 2005 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rembo Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 vinsh tak nav vainiigs, ka ir diivains Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted September 30, 2005 Report Share Posted September 30, 2005 I pitty those fools Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 nuu, kanibaals bish paarspieda ar drukas kljuudaam (pat gaivers to pamanija), a taa vnk uuber... un es domaaju, ka te jau ir nozheelojami indiviidi, bet, aciimredzot, te ir kreejums nolasiijies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 es rakstiju ar aizvertam aciim un nenormaalaa aatrumaa ak jaa un sakuma jau bija doma uztaisiit to tik debiilu jo doma bija ka visi tak sapratiis ka tas nav nopietni bet tas beigaas izveertaas 3 lapu topika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narkoze Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 oj labs - smiekligi... bet chist vins tur saka runat jau ar lamvardiem mosk nebija labs garstavoklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now