moby Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 da labi, uudenspiipe valda AGA, to var pipet, bet nejau cigas ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 man skolā ātrākie skrējēji bija diezgan zolīdi pīpmaņi. Es vairs neturēju līdzi (tb līdz 8 klasei biju pirmais) laikam tāpēc, ka nepīpēju Tika man baigi potēta pareizais dzīvesstils. Labi, ka no tā tiku vaļā un neesmu tagad kaut kāds ... Linda Āboliņa pats agrāk uzvilku kādu cigāru, tagad pat to ne. Kaut kad sanāk ūdenspīpi. Bet tas arī viss. Cigaretes pīpēju 1x gadā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 ziemassveetkos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 nu es neteiktu ka esmu regulars pipetajs, bet pipeju tikai tad kad dzeru, un tas ir diezgan biezhi, un parasti uz dzerstinjiem panjemu ciigas, un tad pa nakamajam dienam ta pacinja japiebeidz man vislabak patik L&M, daudzi piipee marljiku, bet man no vinja 4ota mute tada eljaina paliek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Nelietoju!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 bet vajadzeetu piiipmanji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Cienu sitos triis: LM BOND Chesterfield Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 L&M, dazhreiz camel Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 tagad nepipeju un ari netaisos pipet, bet pirms kada gada gan pipeju[ kkur 2meneshus] un tad viena jauka diena mans sencis mani gandriz piekjera un man ar to gadijumu atsita visu pipeshanas gribeshanu. vel shodien nesaprotu ka man izdevas todien izvairities no sava fatera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 (edited) Marlboro lights. Agraak piipeeju Bruuno Barkliju, bet man saaka chiiksteet plaushas no vinja Edited September 29, 2005 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Nelietoju!!! Tikai kursh katru dienu man baazhaas virsuu ar uudenspiipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Tikai kursh katru dienu man baazhaas virsuu ar uudenspiipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 pīpēju, diezgan daudz, marka pārsvarā ir Winston .. zelēju gadus 6 jau, bet no tā cietis vēl nēesmu, un sportā viss sanāk kā sanācis arī pirms uzsāku smēķēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 pīpēju, diezgan daudz, marka pārsvarā ir Winston .. zelēju gadus 6 jau, bet no tā cietis vēl nēesmu, un sportā viss sanāk kā sanācis arī pirms uzsāku smēķēt! nu tad logjiski spriezhot, var secinaat, ka pa shiem 6 gadiem tev nav bijusi nekaada izaugsme Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 zelēju gadus 6 jau, bet no tā cietis vēl nēesmu, un sportā viss sanāk kā sanācis arī pirms uzsāku smēķēt! nezinu vai pareizi sapratu, bet manupraat zeleet noziimee suukaat. nezinu kaa no taa akta vareetu ciest, ja nu vieniigi tas, kas tiek zeleets ir ljoti liels un traumee mutes dobumu da labi, shutka pielauju domu, ka vinsh jau pirms 6gadiem bija sasniedzis savu maksimaalo izaugsmi sporta jomaa, tb augstaak par savu augumu neuzleeksi (neiet runa par augsleceejiem). ja es tev, fuj1tsy, piedaavaatu 500Ls, tu atmestu smeekeeshanu uz muuzu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rembo Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 nesmekju, traucee nodarbojoties ar sportu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 nezinu vai pareizi sapratu, bet manupraat zeleet noziimee suukaat. nezinu kaa no taa akta vareetu ciest, ja nu vieniigi tas, kas tiek zeleets ir ljoti liels un traumee mutes dobumu da labi, shutka pielauju domu, ka vinsh jau pirms 6gadiem bija sasniedzis savu maksimaalo izaugsmi sporta jomaa, tb augstaak par savu augumu neuzleeksi (neiet runa par augsleceejiem). ja es tev, fuj1tsy, piedaavaatu 500Ls, tu atmestu smeekeeshanu uz muuzu? Ja es saakshu smeekjeet tu man arii piedaavaasi 500 Ls lai es atmestu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Ja es saakshu smeekjeet tu man arii piedaavaasi 500 Ls lai es atmestu? Aga, sagribēji, ko vēl ne flashback, tev es vienīgais varu piedāvāt 500Ls, ja tu apsolies nedēļu neēst neko citu kā tikai un vienīgi pankūkas ko saki, spēsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 lol? es pieņemu izaicinājumu, ja tu vari man parādīt tos 500 ls, kurus pēc nedeeljas es dabuutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 nepiipeeju, iznjemot pasaakumos un h2o piipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
relouder Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 piipetaji mirs es piekopju veseliigu dzivesveidu jio nodarbojos ar sporut tape es ienistu cigaretes tikai udenspipi es piipeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 Spēles notiekumi biki mainās. Tātad, piesakās visi gribētāji, sākumā būs jāiziet neliela atlase līdz kandidātu skaits samazināsies līdz 5 labākajiem, stiprākajiem, veiklākajiem sauciet kā nu kuram patīk. Šova ilgums ir nonoteikts, tā teikt līdz pēdējam kritušajam. Tātad nedaudz par noteikumiem. Spēlētājiem ir jābūt vismaz 16 gadus veciem. Dzimums ir vienaldzīgs (bet tam ir jābūt). Tātad šovs būs saistīts ar veselīgu dzīvesveidu un pankūkām. Šova dalībnieki nedrīkst pīpēt un viņiem ir jāmāk cept pankūkas (dajebkādas, bet rauši neskaitās ? tās nav pankūkas). Šova dalībnieki tikai un vienīgi pārtiek no pankūkām un līdzi paņemtajām vecmammas zaptēm. Katru nedēļu notiks iknedēļas priekšnesumi un skatītāji varēs balsot par sev tīkamo kandidātu, dalībnieks, kas būs saņemis vismazāk balsis tiks patriekts no šova. Parējie dalībnieki turpinās spēli un turpinās pārtik tikai no pankūkām, kuras, protams gatavos jaukās meitenes no ?Pankūku Nama?. Dalībnieks, kurš izturēs līdz beigām un uzvarēs, savā īpašumā saņems 500Ls + pankūku pannu. Uzvarētājs varēs turpināt spēli un par katru nakošo nodzīvoto nedēļu pārtiekot tikai no pankūkām saņems papildus 100Ls un tā katru nākošo nodzīvoto nedēļu šova telpās, atgādināšu, ka pilnīgā vienatnē ? pankūku pasaulē. Gribētu stipri piekodināt cilvēkus, kas jau tver pēc telefona un vēlās pieteikties vienreizējajā piedzīvojumā ar pankūkām, atgādinu, ka tas ir izdzīvošanas šovs. Nu tad uz tikšanos Pankūkmānijā! P.S. neliels offtopics, bet ko jūs sakiet par šādu ideju, nevarētu izkonkurēt Talantu Fabriku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 P.S. neliels offtopics, bet ko jūs sakiet par šādu ideju, nevarētu izkonkurēt Talantu Fabriku? Mieriigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 pankuukas Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 baac man nav 16. nekas neiznaaks. bet kaapeec jaaprot gatavot pankuukas, ja jau pankuukas gatavos jaukaas meitenes no pankuuku nama ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now