Jump to content
GIGN Forum

Pabazaresim Par Sievietem


MADKILL
 Share

Recommended Posts

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pēdējā laika labākais topiks :D

Un jā -

Pirmā tikšanās ar cilvēku, attiecību uzsākšana, pirmais randiņš, no kā izriet tas, kāds ir šis cilvēks un vai Tu viņu mīli.

--

Vispār, iemīlas parasti no pirmā acu skatiena, nevis pēc pirmā seksa vai sazin kā vēl.

:superlol:

Link to comment
Share on other sites

Es gan neticu 'mīlestībai no pirmā acu skatiena', bet visādi var gadīties.

Uzskatu, ka mīlēt kādu var tikai tad, kad patiešām ir iepazinušies un ir pieraduši viens pie otra. Pirmā reize, protams, ir dīvaina un visādas nelāgas sajūtas ir, bet tā nav jāuzskata par mīlestību, tā visdrīzāk varētu būt patika un vēlēšanās tikties ar šo cilvēku vēl.

Es ar savu bijušo, piemēram, bijām pazīstami jau ilgu laiku pirms tādas reālas iepazīšanās tuvāk, bet sanāca tā, ka nekad pirms tam nopietni nebijām runājuši, pie tām, biju kopā ar viņas labāko draudzeni, kādu laiku. Nejauši vienreiz parunājām un sanāca arī pēc kāda laika kopā iziet un tā arī viss sākās.

Reāli, ja tu vēlies, tev ir jārīkojas un nav jāsēž malā kā sliekai.

Man gan šķiet, ka meitenes neskatās īpaši uz manu izskatu, protams, tas ir būtiski un es to arī piekopju, nav jau tā, ka staigāju netīrs, daru visu nepieciešamo, lai nesmirdētu kā cūka, kura tikko izlīdusi no kūts, parasti, pirmais, ko saskata, mans raksturs ir diezgan sakarīgs - varu runāt vienā laidā, ne tikai par sūdiem, nē - protams, man patīk runāt par sūdiem, bet jārunā dažkārt arī par nopietnākām lietām, lai sevi pasniegtu kā inteliģentu cilvēku. Nē, protams, runājot par sūdiem arī var tā sanākt, bet forši ir arī iestumt kādu gudrāku tekstu, lai jau cilvēks nepadomā to sliktāko.

visam savs laiks..

Link to comment
Share on other sites

pikaso, ja gadījumā tavas pašreizējās attiecības izjuks, tad tavi uzskati par sievietēm un attiecībām mainīsies par 180 grādiem. Un tas, ka džekiem, kuri nemeklē nopietnas attiecības un vienkārši grib nopisties pāris reizes nedēļā, ir low IQ.. vot tā ir pilnīgākā huiņa.

Piemēram uz doto brīdi es neesmu īpaši ieskatījies nevienā meitenē, nu tā, lai veidotu tur nopietnas attiecības. Un pastāsti man, kas ir slikts tajā, ja pašlaik gribas pa weekendu vienkārši pamuļķoties ? :)

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

LOL nor3k es vinu zinu dzive , bet es jau aizmirsu, kad rakstiju ieprieksejo postu.

P.S. Tiko atcerejos sharingans :D Atceros ka gajam ar vinju uz pieturu , kad buhajam pie bencika gign tusa. :D ar fuji kopa

P.P.S Sharingan neņem lauņa , bet ziediņš ļoti recīgi izklausās :) Es tā rēcu tagad.

Edited by Hivemind
Link to comment
Share on other sites

Nu tas viss ir dēļ tā, ka apjautājos mačo par to, vai ir iespēja forumā niku nomainīt. Viņa nepārspējamā humora izjūta atjēdzās ātrāk nekā saprašana. Tā nu pēc jautājuma saņēmu niku Ziediņš. Prasijis gan biju nevis lai nomaina, bet gan vai ir iespēja nomainīt.

Link to comment
Share on other sites

Nu nezinu... Kurš gan muļķis mainītu iespēju pamīlēties bez prezervatīva pret nereizi nesaslimt ar sts? LOL! Ir tikai 2vase sūdīgas STS slimības - HIV un sifelis. Sifelis mūsdienās ir tikai bomzenēm un arī tikai dažām, jo antibiotikas to ir sen kā nokāvušas. HIV - nu tāda štele pastāv, bet arī to normāli var ārstēt šodien + HIV ir salīdzinoši reta parādība. Aber visas pārējās STS slimības ārstējas max 2 nedēļu laikā ar antibiotikām gluži kā angīna, tā kā - nav pamata stresam par STS, ja! Galvenais ir saplūšanas brīnums! ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

:) Es tā rēcu tagad.

redzi, ziediņ, hivemindam mans joks patīk :)

p.s.

lai saprastu, par ko iet runa, Sharingan man pagāšgad decembra beigās atsūtīja šādu PM

Čaviņ, Mačiņ.

Ir baigā vēlēšanās nomainīt foruma nikneimu manam profilam. Tas ir iespējams cilvēciskā veidā, bez ūbergrūtas worma iejaukšanās ? Būtu baigi pateicīgs. Pamatojums vienkāršs - kaitina neizrunājamas lietas kuras likās krutas 4 gadus atpakaļ.

Būtu baigi foršā dāvana uz manu dzimšanas dienu kura ir nu jau šodien (spiežu uz jūtām).

ok ,paldies, čau.

Nu ko man bija darīt? Es tikai sapratu, ka viņš grib nomainīt niku uz kaut ko izrunājamu. Vai es izdarīju ko nepareizi? Es tikai gribēju palīdzēt un tāpēc nomainīju niku uz kaut ko izrunājamu. Pie tam, pa šiem gandrīz jau 4 mēnešiem tā arī neesmu dzirdējis nevienu variantu uz ko viņš gribētu nomainīt, tā ka uzskatu, ka viss ir fair enough.

Link to comment
Share on other sites

nesaistās, man vārds ziediņš saistās ar izrunājamu nickneimu. Un man tas šķiet diezgan smieklīgi.

edit:

un kā norādīja raprock, tas ir tieši pretēji Sharingan esībai - tādam pusagresīvam, nedaudz rupjam čalītim.

Link to comment
Share on other sites

Ziediņš tiešām ir ļoti smieklīgi jau tikai tāpēc vien, ka tāds nikneims ir pilnībā pretējs viņa rakstīšanas stilam (agresīvi smieklīgam, patiešām). To Pikaso - klasnije očki (rozā brilles), daj pogoņatj! Citiem vārdiem sakot, šī domāšana tev pāries līdz kaut vienu lielāku kasjaku attiecībās, nevis tur nepareizi uzvārīta zupa, vai kas tāds, bet nu nedaudz lielāku, tad gan sapratīsi, ko tu iepriekš nebiji sapratis.

Ticēt tikai mīlestībai no pirmā acu skatiena, viena vienīga sieviete pa visu mūžu - lame. Kur tad paliek pieredze, kuru vajag apgūt 15-20 gadu vecumam? Es šo pieredzi ne pret ko dzīvē neiemainītu, piemēram, tagad es skaidri zinu kādu man meiteni vajag, un kādu noteikti nevajag, nu nevis konkrēti, bet vismaz virzienu, un kādai jābūt viņas domāšanai, lai mēs labi saprastos. Man pašlaik draudzenes nav (ir tikai biedrenes, haha), nevis tāpēc, ka nevarētu kaut ko izveidot un atrast simpātisku, interesantu un gudru, bet tāpēc, ka man viss ļoti patīk kā manā dzīvē viss pagaidām ir iegrozījies un meitenei te vietas nav. Protams, ja būs īstā, tad grābšu ciet, bet šaubos, ka es tādu atradīšu tuvāko pāris gadu laikā. Un mani tas pilnībā apmierina :)

Jāpiekrīt macho, ka var jebkuru nokoļīt, ja esi ar šarmu apveltīts asprātis.

Beef, tad cik tev īsti to sievu un bērnu ir? :D

Link to comment
Share on other sites

:)

Jāpiekrīt macho, ka var jebkuru nokoļīt, ja esi ar šarmu apveltīts asprātis.

Beef, tad cik tev īsti to sievu un bērnu ir? :D

jaa biedrenes ir forsha lieta, katru nedelju jauna un vis iet uz rinkji, zhel ka rinkjis pec laika apnik, un jasak domat ko jaunu XD

beef ka tad tur isti ir ? :DD

Link to comment
Share on other sites

Esmu homeseksuāls, eju uz solāriju,man patīk, ka citi čaļi svaru zālē mani novērtē.

Jā, man pusmūža krīze pa ātru iestājusies, nesaprotu, ko es rakstu.

Laikam solārijs manu prātu padarījis par blondu.

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Es domāt, ka pie kājas kāds tu esi, ja vien māki sevi labi pasniegt. No pīlēna var uztaisīt gulbi ja vajag, un tas ir pierādīts, un galvenais ir būt cilvēkam (budte čelovekom) nevis kaut kādam petuham, un tad jau visu var sakoļīt. Kurš te tas lielais joberis ir varu piedāvāt tabletītes, - sapamps bicītis, un štoks būs tāds ka varēs kokus gāzt :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...