Jump to content
GIGN Forum

Pabazaresim Par Sievietem


MADKILL
 Share

Recommended Posts

  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kopš kura laika runāt par sievietēm ir aktuāli? ^_^ Var mēģināt izprast sievieti ar kuru dzīvo, bet nevar zināt visu, par visām... Katrs cilvēks ir indiviuāla personība un nezinu via ir vērts šeit par to diži spriedēlēt. Lietošanas instrukcija? cilvēkam? Sviests... Par tādām lietām runā filmās un tur arī rāda, ka tas viss iedarbojas, dzīvē gan tā nav, viss notiek diezgan spontāni, neko nevar paredzēt. Par pieredzi runāt? Pff, par pieredzi var runāt čomu kompānijā, kad pie tā nonāk, ne jau forumos klāstīt kaut kādas muļķības nepazīstamiem cilvēkiem, kuri, lielākoties, atbildēs uz tavu pieredzes eposu ar teikumu "Pēc tevis rakstītā spriežot tu vēl esi nevainīgs, neesi redzējis pliku meiteni, tev spalvainas rokas..." un citas stulbības, ko daudzi muļļas mēdz rakstīt par nepazīstamiem cilvēkiem, kuri, iespējams, arī speciāli sarakstījuši muļķības, lai forumā viņi izskatītos spalvaināki čaļi. Padomi? Te gan var kaut ko iemest no šīs tēmas, bet nevajag iespringt uz variantiem "Man ar vienu meiteni bija tā, es viņai šitā, tad jau ar visām droši vien ir līdzīgi" :)

Link to comment
Share on other sites

Sievietes ir forshas :) Ir bijushas tumshmates,gaishmates,rudmates,bet joprojam gribeetu kaadu krieveni dabutu,nu ipashi gultaa ir doma,jo ir baudiits vairakas nationalitates sievietes,bet ne krievietes par nozheloju :( Nepiepildits sapnis! Oij es meloju,krieviete ir bijusi :) Upppssss...Jasna viss ir forshs :)

Link to comment
Share on other sites

Tik tiesam loti sarezgitas butnes, bet varu deret, ka tadu ir ari liela dalu viriesu. Protams, visus viena groza likt nevar un ir loti daudz dazadu personibu. IR jau diezgan pierasts teiciens, ka sievietem nav logikas un lielakoties tam var ari piekrist.

Bet kautkas jau ari ir vinas saistos - ne katra, bet ir iznemumi.

Pastav ari teiciens, ka ne visi viriesi no sievietes grib tikai seksu, dazas vienkarsi neko citu nespej piedavat! ;)

Link to comment
Share on other sites

Kārtējās stereotipiskās cīņas - sieviete - neizdibināma būtne, vīrietis - primitīva būtne, vienkārši izsakoties. Man kaut kā ir dziļi vienalga, jo mīlēšu un nekad neaizmirsīšu tikai vienu sievieti.

Vienas nakts sakari? Nezinu kādēļ, bet man šādi attiecību modeļa piekopēji asociējas ar bezsmadzeņu tipiņiem, gan par vīriešiem, gan par sievietēm runājot. Iespējams stipri kļūdos, bet pēc pieredzes, līdz šim tas tā ir bijis.

Link to comment
Share on other sites

topik gavno, autor mudak !!!

Es varetu uz rokas pirkstiem saskaitit cilvekus , kuri varetu padalities pieredzee un iespamot sheit, bet mani mac shaubas , ka vinji sheit kaut ko vispar rakstis.

Taa kaa visi parejie vnk var turpinat pulet rakjetes un fantazet :) Nenjemat ljaunaa, bet taa vinsh i. :)

Es arii varetu sho to izklastit , bet taa isti laikam nav jegas.

p.s. Un jaa, lol vel. Sievietes te dalja pat tuvumaa nav redzejushi , maximums meitenes :)

Link to comment
Share on other sites

meitene tur ari beidzas , kur sakas sievete - 1 ir fiziologjiskas izmainjas 2. seksualas izmainjas + psihologjiskais nobriedums.

par sievietem. - labakais ir tomer vinjam nemelot, un draugu acis nemegjinat iztureties ka " Krutajam " keksam. JO attiecibas ir attiecibas, tad, ja tajas ir uzticiba. Savadak ta ir huiņa pēdējā. Tas ir konspekts no 1000 vārdu izklāsta

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...