Jump to content
GIGN Forum

orbitc

Mirstīgais
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About orbitc

  • Birthday 08/24/1992

Profile Information

  • Location
    Te pat.
  • Interests
    Daudz.

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

orbitc's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. Atzīsti, ka tu nevari gultā nevienu dabūt un tevi arī neviena negrib un mēs sapratīsim.
  2. orbitc

    Tuneļi

    Par šito es ierēcu
  3. orbitc

    Tuneļi

    Kādam šeit ir slima fantāzija
  4. 1) orbitc 2) orbitc 3) STATI droši tur ir vairāk par 10h. Vēl es gribēju prasīt - kad īsti tas notiks? Lai zinu, ka tieku. Vnk, ja netieku labāk pasaku uzreiz, lai neesmu liekais starp 40 spēlētājiem.
  5. orbitc

    Tuneļi

    Jā, nodirst visi māk. Vairāk nekomentēšu, jo tāpat te daudzi uzskata savu teikto par taisnību, lai gan nav to pārbaudījuši. Kas gan labāk zin par gejiem, kā pats gejs.
  6. orbitc

    Tuneļi

    Nē, tas ir iespējami. Man aizauga līdz 1mm...sagadīšanās pēc. Biju pie draudzenes .... izkrita un nācās stiept pa jaunu. Tici vai nē, bet man brūces dzīst nenormāli ātri. Esmu par to pārliecinājies daudzkārt
  7. orbitc

    Tuneļi

    Man ir (10mm). Pretty nice - vienā naktī aizaug. Nū, man vispār ātri rētas aizaug tāpēc tik pārliecinoši. Katrā ziņā, nevajag nevienam līdzināties. Ja pats apzinies, ka tev to tiešām vajag 100%, tad - why not? Par to piestāvēšānu - snačala uztaisi 3-6mm un tad paskaties, bet nepārforsē nedēļas laikā mēģināt 1cm. Vot tā! P.S. Sākums ir sāpīgs. Mēģini dienas laikā izstiep 1mm. Sāpēs, zinu, bet vēlāk būs vieglāk Kad dabūn 1mm, tad pagaidi kādu nedēļu, lai drusku sadzīst, citādi asinis baigi tecēs (kā kuram - man netecēja, bet zinu daudzus) un tad jau lēnām močī tālāk, ja patīk. Nū, staipekļus var dabūt mājas apstākļos (sērkociņi, salmiņi - vnk improvizē). Labāk un medicīniski pareizāk jau būtu speciālie staipkeļi, bet tie ir lieki izdevumi. P.s.s. nepārforsē ar abām ausīm - var sanākt čābīgi. Vispirms vienu, tad otru. Tas nav ātrs process. Skaistums prasa upurus
  8. orbitc

    Nakts Riita Spams

    Nope, nope - es solāriju neatbalstu. Man ādas vēzi nevajag. Labāk sagaidu vasaru un saulītē +tas iedegums neizskatās dabīgs, viegli var pamanīt. Ok, tas tā
  9. orbitc

    Sveiciens!

    Vai maz kāds zina, kāpēc tāds 8.tais marts vispār ir? Tā ir sieviešu solidaritātes diena, kad sievietēm vienreiz pieriebās un sāka protestēs. Ja nemaldos tas viss aizsākās 19.gs un sāka vēl vairāk popularizē PSRS laikā, lai pastiprinātu idealoģiju, kas tolaik valdija. GL - esmu par šo dienu. Topikam un tā veidotājam P.S. Ir jauki katru dienu apmīļot savu otru pusīti, bet īpašajos svētkos tas ir vēl jaukāk un viņa jūtas izcili un pašam, tāds kā - gandarījums.
  10. orbitc

    Nakts Riita Spams

    Daudzi mani apskaudīs, jo es vnk nevaru sākt smēķēt - katrs dūms ko ievelku, man, reāli uz augšu velk Neesmu lietpratējs smēķēšanas atmešanā, bet viss ir saistīts ar jūsu prātu un gribasspēku. Ja tas ir mazs, tad arī ir mazas cerības atmest TOTALLY - MIND CONTROLE. viss ir jūsu fakinajā zemapziņā. Ehh, šodien laba diena - dabuju rājienu no direktora, bet vismaz apsveicu savu draudzeni un jūtos laimīgs. Dat's all.
  11. orbitc

    Demo.

    Nezinaju kur likt sito, tapec izvelejos spamu, lai man dizi nepiekasas. Kr4, war3 demo faili kops vakardienas nav refreshojushies. Precizak, man vakar uzlika banu par WH (ngear's) un mans demo kops vakardienas ~20.00 nav vel paradijies. Taka man brivdienas ir beigusas - gribejas sodien uzspelet CS. Bet, redz - sudzibu nevar uzrakstit, jo demo nav =[[ Nju, vnk, nevar refreshot tos demo failus ...?
  12. orbitc

    Nakts Riita Spams

    Ierēcu bišk par to čatu. Laikam jāiet gulēt. Slikta diena laikam - dabūju banu divos serveros + vēl gign war3 =[ Demo nerādās, nevaru rakstīt sūdzību. Šodien totāls besis, neko nedaru. Sēžu, dzeru alu, skatos House un spēlēju CS + Diablo (lol) . Nu ko, jāiet gulēt... CYA!
  13. orbitc

    Nakts Riita Spams

    Njam, es ar novilku to I Love Paris - laikam rīt janostās, ja jau laba Šodiena izdevusies. Pēc vakardienas dzeršanas diezgan labi jūtos, bet tgad kkas vēderā griežas, bet man liekas tas no neešanas, jo nav apetīte. Umm, par to "atrodidraudzeni" - prikols labs, ja to dara īstajā laikā, īstajā topikā un teksta ziņā, lai skan EPIC un var ierēkt Lab, esmu apņēmības pilns paēst. Laikam iešu gulēt, rt tak bļa 1diena - galīgi piemirsu Ok, swīt drīms !
  14. orbitc

    Chau

    Šis topiks man lika pasmaidīt - ilgi Jebkurā gadījumā -
  15. orbitc

    Nakts Riita Spams

    Aizgāja diskusija par Krieviem. Piekrītu ka tie bomāri (urlas) ir tiešām kaitinoši un tie principiālie vecie ļaudis, kas tik dirst ne pa tēmu māk - arī, man, besī. Katrā ziņā pazīstu arī daudzus krievus, respektīvi - draugus. Kas ir daudzas reizes sakarīgāki nekā mums te daži, indivīdi, letiņi. Bet, tas ir tiikai pašsaprotami Īsts Krievs ir super cilvēks, ja godīgi. Tie pi*arasi ir riktīgi Tatāri. Lab, mans viedoklis šeit arīiz ipauzsts Nedaudz par šīs dienas slidotavu - vismaz liepāja nekas sevišķs nav, pagaidām uz pekām turos Un par to baseinu - baigi ceru, ka šitais sūds nokusīs un vairs nesnigs, gribās jau pavasari, puķītes u.t.t. Idēala nedēļa, man, "PĒDIŅĀS" - vakar nogulēju tehnisko ieskaiti specī, aizvakar uzzināju ka nesaņemu euro stipušku un šodien konstatēju, ka esmu nesekmīgs angļu val. vispār tāds WTF!??! Izrādās ka nedēļu ko noslimoju, man neviens nebija teicis, ka jāatnes prezentācija par kādu pasaules tirgu ... FUCKIN UP! Tagad no skolas pārnācis, tupu draudzdenes dzīvoklī un nīkstu, atkal, bez CS! =[ Vakar uzliku CS uz druškas kompi, nezinu kas pa vainu, bet nelaiž OpenGL un met uz software. Mby kāds nezin - WHYY!!?? Kompim pēc idejas CS būtu jāvelk uz OpenGL. Ehh, pagaidām viss. Jāiet paēst.
×
×
  • Create New...