SkaM^ Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Nakts rīta topikā Tom. ieminējas labi ideju par to, lai varētu sniegt informāciju. kur Latvijā var piepildīt vēderu un parāk nesistu pa kabatu. Pats pēdējā laikā, pusdienas pārtraukumos dodos pēc parastajiem sendvičiem, kuri jau gatavi atrodas plauktos, bet paēst diezko nevar ;*( Labi, ka vel darbā ir mikrene un ūdeni var uzvarīt. Pietrūkst skolas laika kafitērijas standart ēdiens. Ir kāda ēdnīca vecrīgas apgabalā ar demokratiskām cenām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Vecrīgā: Rīgas 3. vidusskolas ģimnāzijas ēdnīca (ieej skolā, tad pa kreisi, pa trepēm lejā un pa taisno). Es gan tur pusotru gadu neesmu bijis, bet savā laikā cenas un paika bija ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) Lido, ja garšo cepti kartupeļi tad paņem dubulto porciju pa 1.40 LS un kādu mērcīti pa 15 sant. un būsi +/- paēdis. Ja kabatas nauda atļauj tad vēl var kādu gaļiņu paņemt un tad točna var paēst kā pie omes ciemos. Edited January 20, 2010 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Pretī Nacionālajam teātrim ir kautkāds tehnikums. Ejot garām tam tehnikumam uz tenisa kortu pusi, pagrabā ir viena ēstuve. Tur ir visādas karbonādes, zupas utt. par ļoooooooti patīkamām cenām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 tas ir RVT, un nezinu gan, man tur īpaši nepatīk, vienīgi tas, ka tu var iegādāties "Eleganti vārītu olu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 iesaku pirmās ģimnāzijas ēdnīcu un ņemt tur kompleksās pusdienas, ir parasti ap diviem latiņiem un katru dienu mainās ēdieni, tas parasti nozīmē, labs šķīvis ar garšīgu zupu (ja nepatīk tā zupa, kas piedāvājumā var piemest pāris santīmus klāst un paņemt soļanku tā vietā, kas rullē dirsu), tad ar liela porcija ar otro, jāatzīst, ka viņiem parasti kartupeļi nav pašas labākās kvalitātes (vārītie), tad attiecīgi ar pāris santīmu piemešanu klāt var paņemt velnišķīgi garšīgos omes kartupeļus vai arī frī kartupeļus un protams, ka nāk klāt arī dzerams, ja nepatīk tas kompats, ko piedāvā tad pa kādiem pāris saņiem klāt ar paņemt aukstu sulas glāzi. es tur jau ēdu sešus gadus un domāju, ka turpināšu arī vēlāk, var pārēsties ar šo porciju tā ka puncis plīst pušu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 es tur jau ēdu sešus gadus un domāju, ka turpināšu arī vēlāk, var pārēsties ar šo porciju tā ka puncis plīst pušu. +1 edu tur jau 5 gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Kuldīgā ir tāds fixbox, tur pārdod kebabus & shit. Lielais kebabs man liekās bija 2.20 Ls, ir arī mazie. Apēdot lielo kebabu un izdzerot kolu esi paēdis uz ļoti, ļoti ilgu laiku! Pats mīlu labi un daudz paēst, tapēc man tas bija brīnums, ka apēdot šo kebabu es biju labi paēdis uz turpmāko dienu. Kebabu uztaisa 5min laikā ~ Vai arī "RIMI" stenderī var paņemt frī ar sipolu mērci(vai arī ar sieru) pa 1.70 Ls vai 1.50 Ls + piepirkt vistas fileju vai ko tādu par ~ 1ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 "Jautrie cālīši" uz matīsa ielas gandrīz pretī bērnu pasaulei, var ļoti labi paēst pa ~2ls, ir iespēja salikt traukos un ņemt uz mājām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slepkava Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) Ir vēl pēc Jautrajiem cālīšiem pāris mājas tālāk uz Čaka ielas pusi bistro, kurā ar pa kaut kādiem ~2ls var normāli paēst. Pati esmu ņēmusi tik salātus un kartupeļus, sanāk uz kaut kādu 1ls. Gaļas, dzeramie tur arī ir, līdz ar var paņemt. Iedos trauciņā un pat maisiņā ieliks <3 Edited January 20, 2010 by Slepkava Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Vot, vot. Shitas ir pa najsisko, toch. Peec skolas braucot diezgan biezhi tur eedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 +1, kad esmu rīgā, tā ir prioritārā vieta, kur lienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Salomeja uz Tallinas ielas, sanaak starp miera un ceesu posmaa, paest var sakot ar 1.55ls(neskaitot dzerienu), pari 2ls ir karbonades utt galjas, ap 3ls jau ir galjas franchu un nez kadas vel tur gaumees, menti ljoti iecienijushi eestuvi un nav briinums, kaa majas paedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 eu eu, nevajag dirst kebabiem virsū. ja neesat īstu kebabu ēduši, paši vainīgi... Latvijā neesmu kārtīgu kebabu nekur redzējis, bet, kad Vecrīgā vēl Pitta Inn strādāja, tur oficiante bija pazīstama un mūžīgi starp lekcijām ņēmu kārtīgu pazīstamam cilvēkam ar mīlestību taisītu kebabu ar Užavas alu. tā dēļ vien reizēm uz lekcijām iet gribējās + būtu baigi feini, ja kāds piemetinātu, kur Vecrīgā var ne tikai paēst, bet arī kārtīgu dzīvo/nefiltrēto aliņu dabūt. labāk vitamīniem un labām vielām pilnu aliņu iedzert, nekā jūsu kolas un pulvera sulas... Lido un medalus protams neskaitās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Lido un medalus protams neskaitās. Kalēju 54, Rīga, LV?1050, iekš "Leningrad" ir loti labs, garšīgs izlejamais Brenguļu alus... Viens no pašiem labākajiem aliem kādu esmu dzēris un dzeršu arī turpmāk, ja būs iespēja dabūt Par rītuvēm, Liepājā, Doka picā ir tīri garšīgi parastie ēdieni (frī ar karbonādi utt.), bet picas gan tur ir kaut kādi brīnumi, es pat teiktu, ka negaršīgas picas (ne izmēru un plānuma ziņā, bet garšas). Pašā centrā garšīgi paēst pa dažiem latiem var iekš "Trīs sivēntiņi". Iekš "Barons Bumbieris" arī ir labi, bet tas gan būs dārgāks, kā nekā - restorāns. Nekādā gadījumā neieteiktu ēst iekš "Panna", nu tur var aiziet kartupeļus pārēsties, jo gaļas izstrādājumu lielumi ir vienkārši smieklīgi. Nu tā kopumā Liepājā lielākoties visur var garšīgi paēst, iespējams pat vieglāk ir uzskaitīt vietas, kur nav garšīgi ēst, bet nu es neesmu bijis visur. Vēl atcerējos kafūzi "Cepelīni", kuru es iesaucu par godu grupai, par Led Zepelin Vienkārši, pa 2Ls var piestumt rīkli tā, ka prieks Atrodas netālu no autoostas, centra virzienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Kā ir ar NDĢ? Kad mācījos tur, diezgan daudzi cilvēki no ielas nāca paēst tajā ēstūzī. Diezgan lēti, lielas porcijas un katru dienu mainās ēdienkarte. Noteikti iesaku iemēģināt, ja, protams, laiž iekšā. Reizēm ieskrienu vecrīgas pelmeņos, pa 3Ls var tā pielikt seju. Ja runā par leiputrijām, tad Ventspilī kaut kādā ostas ēkā vai vecā rūpnīcā, kur parasti iet strādnieki ēst, ir vislabākais ēstūzis Latvijā. Pagājušvasar (2008) pa 1.5Ls dabūju tik lielu šķīvi ar karbonādi, kartupeļiem, gulašu, salātiem un mērci + vēl saldais un dzeramais. Toč, pielikties var tik labi un par ļoti lētu naudu. Žēl, ka nedzīvoju Ventspilī. Starp citu, celtnieki ir baigais pavediens labām ēstuvēm, jo viņi iet ēst tur, kur ir lielas porcijas un zemas cenas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Nightmares pieminētā Ļeņingrada ftw. Patīkamas cenas, foršs interjers (padomjlaiku dzīvoklis), laba mūzika (60 - 80'to roks/metāls) un publikai arī nav ne vainas (pārsvarā panki un skandināvu tūristi). Vēl brenguli var dabūt bārā Gauja @ Tērbatas 56. Arī tam iestādījumam nav ne vainas, turklāt diezgan patīkamas cenas (Brengulis 0.5l - 1.2Ls, Tērvetes 0.5l - 1.5Ls). Vecrīgas pelmeņi ir dārgi un pēc tam atkal ātri gribās ēst, za to šņabis lēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
procrastinator Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Tā ir ēdnīca "Liedags", atrodas pa ceļam uz molu. Tur nekas nav mainījies kopš padomju laikiem: ūsainas dāmas pie kases, alumīnija dakšiņas, rozā neļķes kristāla vāzē, disko bumba pie griestiem. Uz Ventspili jābrauc vien tāpēc, lai aizietu tur paēst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slepkava Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) Laiž, laiž vēl, čali no kursa uz turieni katru dienu kursē, sakot, ka ir lēti un gardi. Edited January 20, 2010 by Slepkava Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 "Jautrie cālīši" uz matīsa ielas gandrīz pretī bērnu pasaulei, var ļoti labi paēst pa ~2ls, ir iespēja salikt traukos un ņemt uz mājām. ooowww. Es tur eju est loti biezhi varu teikt tikai to labako. Pa 2ls ljoti labi var paest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 ok, ta ka es esmu iztestejis ljoti daudz estuves, tieshi shadiem nolukiem, lai zinatu kur kaa paest, tad nosauksu paris variantus! Lido- ja gribi kartigi/garsigi paest, maksas kadi 4-5Ls, bet vienmer problemas noparkoties (vismaz centra) Fabrika- lidzigi ka lido, tik drusku letak Tikai Karotes- tiesham lielas porcijas un laba cena, vienigi ne visi ir zupu miletaji Bistro- uz Matisa ielas, preti bernu pasaulei, blakus Vertu veikalam. Nu komforta nekada, jo telpinja kadi 15m2 un uz vietas vairak ka 7-8 cilveki nevar paest, toties pa 2ls var paest jebkurs, un pa 3ls bus tada porciju kuru diezvai kads no jums apedis. Izvele ir maza, toties viss ir loti garsigs. Un neskatoties uz vietu, vienmer var autinju tur atstat, pat pusdienas partraukumos. Pietiek iemest automata 20sant un pa 15min paspesiet paest. Pagaidam man shi ir topa vieta. Šašliki Mangaļos- nu ideala vietina lai kartigi pieestos un uzdzert kadu alinju. Protams nu komforta nekada, piligi vienkarrsa estuve kura pat nav piedevu, ir tikai vistas/cukas/jeera sasliks ar daziem darzeniem piedevas (pasha izvele kadiem). Cena nu sanak diezgan, ja gribas kartigi. 1 iesms vistas 2ls, cukas 3ls, jeera 4ls, nu un man ka lielam rimam vajag 1.5-2 iesmi, ka kura reizee ieiet ieksa + 1l alinja, cena sanak tiri paaugsta, bet toties baudijums nereals. Un vel protams nav ta labaka vieta, ja jus zinat kur iz mangali (starp sarkandaugavu un vecmilgravi). Mana otra topa vietinja, kas paliek otraa tikai delj attaluma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 "Jautrie cālīši" uz matīsa ielas gandrīz pretī bērnu pasaulei, var ļoti labi paēst pa ~2ls, ir iespēja salikt traukos un ņemt uz mājām. ooowww. Es tur eju est loti biezhi varu teikt tikai to labako. Pa 2ls ljoti labi var paest. Manis nosauktais bistro sanak gandriz blakus, bet es teiktu ka 3x labaks. Esmu izmeginajis abus Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Nedirs, es tur diezgan bieži ēdu, nekādi tarakāni tur nav. Un ēdiens ir ļoti garšīgs, ja zini ko gribi. Nenoliedzu, ka cenas ir krietni virs vidējā līmeņa, bet tomēr jāņem vērā fakts, ka tas nav bistro vai arī kāds cits līdzīgs iestādījums, kur tu paņem kartupeļus+kečupu+sulu un "labi" paēd. Attieksme pēdējā laikā ir ļoti uzlabojusies, jo man šķiet, ka tur viena otra sūdzība tika iesniegta, kā rezultātā ripoja galvas un kopš tā laika apkalpojošais personāls izturās profesionāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Vel varu ieteikt ķīniešu ēstuvi uz K. Valdemāra ielas pie dzemdību nama, cenas ir atkarīgas ko izvēlies ēst, bet par 5ls paēdis būsi, padārgi sanāk, bet jāņem vērā, ka tā nav ikdienas ēstuve, Gan Bei salīdzinājumā rij putekļus šai ēstuvei p.s. nesaprotu cilvēkus, kas paēd no sušī, garšīgi, bet tikai uzkoda. SkaM^ topiku ieteicu es Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Gauja @ Tērbatas 56. Arī tam iestādījumam nav ne vainas, turklāt diezgan patīkamas cenas (Brengulis 0.5l - 1.2Ls, Tērvetes 0.5l - 1.5Ls). Pretī "Gaujai" ir "Kaukāza sēta", kur brengulis pa 1,15 un atšķirībā no Gaujas tur var arī paēst. Vietas arī krietni vairāk. P.S. Toties "Gaujā" ir mega lielais pisuārs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now