Jump to content
GIGN Forum

Smieklīgi Uzvārdi


kaza4ok
 Share

Recommended Posts

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pasmieties jau var par jocīgajiem vārdu salikumiem, bet nu, vajadzētu cienīt faktu, ka cilvēks savu vārdu un uzvārdu pats neizvēlas, tādēļ, ja mēs nonākam līdz "pasmieties", tad persona var justies aizskarta, tāpat kā jebkurš cits, kura vārdu un uzvārdu kāds izķengā.

Link to comment
Share on other sites

Katram kokam divi gali. Ja tevi sauktu par Tūpli [The Boat That Rocked], tu arī par šo visu domātu pavisam savādāk. Mani, piemēram, bērnībā bieži vien apcēla par uzvārdu 'Gailītis'. Lai arī neesmu Stīvs [pirms gadiem 10 šis salikums tiešām likās smieklīgs :)], tomēr ik pa laikam kādam noteikti vajadzēja izmest kādu jēlību. Nācās vien stulbi smaidīt un izlikties, ka man bija vienalga, kaut gan 12-13 gados, kad būt visforšākajam, jo tikko sācis stāvēt, tādas lietas nebūt nav vienalga. :)

[meitene] Anusāne man vidusskolā uzdzina nelielu smieklu lēkmi, tāpat kā [zēns] Krāns. Sejā, protams, nevienam no viņiem smējies neesmu, kas attiecas par tēmu kopumā - nekad nespēju saprast ko pīpē šo bērnu vecāki dodot saviem bērniem tādus vārdus [okej, uzvārdi ir cita lieta, bet arī to var mainīt] un apzinoties, ka viņiem kaut kad būs jāiet sabiedrībā un sevi jāiepazīstina kā Maigu Vāveri. lol.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...