Jump to content
GIGN Forum

Pokera Topiks

Recommended Posts

Tak tikko arī bija hujņa ka viņi nešifrē datus ceļā starp pc <-> viņu serveri, bija iespējams nogopīt kārtis un acc ja ir pieja starpposmam (ISP, rūteris, dajebkas), tagad itkā salaboja un uzlika SSL. Un viņus neviens neatbalsta, viņi vienkārši maksā tiem pr0 par to, ka viņi promoto ub, pameklē iekš pokertaberatings.com bija raksts par to kādi plusi ir ja dabū pro statusu iekš fulltilta, stāriem. Tājau neslikti būtu 100% rakeback + vēl tev vnk. maksā par to, ka vispār spēlē :).

Edited by el_Moerto

Acīmredzot tu sēdi visu dienu kaut kādā donkr.com un lasi ziņas!

Man tak vienalga kas ar viņu sūda serveriem noteik, man galvenais ir spēlēt kvalitatīvu pokeru un PELNĪT, nekas cits man neinteresē,ja es esmu plusos man po*uj ,vai kāds zog kārtis vai nē...

speeleeju vienigi betsafe , turnirus pa 22$ kas sakas 13:13 un 14:00. SH(shorthanded) un pa dienu tos kas ir shorthanded :) spleju katru dienu apmekleju 2+2 forumus un pelnu ar to naudu pagaidam 4,000$ balance :P spelejot pokeru , ireju dzivokli , perku edamo utt. stradat netaisos :):):):) karoche ir smadzenes ir nauda. poker = real deal.

Edited by jukka

Guest Ķencis

Defaultais jautājums: no kura gala sākt apgūt pokera pamatus? Lasīt pamācības, jeb bakstīties spēlējot?

Edited by Ķencis

Vakar spēlēju bwin frerollu 500 $ pots. Biju pa pirmajām vietām, kad vel bija ~ 100 cilveki un arī vēlāk, bet kad palika kautkādi 50 cilvēki, sāku pakāst, tad no kautkādiem 200k nokritos līdz 90k, bet tad atkal atvārīju uz 150k~. bija vel 40 cilvēki. pirms flopa normāli salikām, flopā man jau flush bija, iepisu all in, tas otrs džeks arī, bet beigās viņam fullhaus bija, man flush ar dūzi galā. muļķigi sanāca, paliku 32 vietā un dabūju 3.51 $.

saakt hmm nez lielaakaa dalja droshi vien speelee holdemu , tai skaitaa mani. Saaku speeleet freerollus , kaa jau visi , vineeju tur kautkaadu random naudu uz haljavu un uzreiz zaudeeju. taa kaadus 3 meeneshus , tad man draugs atsuutiija 5$ un speeleeju SnG (10 cilveku) un vineeju pirmo vietu dabuju 25$. pamazaam speleeju tos SnG. vineeju kautko , zaudeeju kautko , beigaas padirsu visu. atkal pie freerolliem. nevareju kaadu laiku neko vineet , draugs atkal aizdeva 5$ , atkal pie SnG. vineeju liidz 50$ un gaaju kalbasiit cash games , mazos limitus. paarsteidzoshi bet pirmajaas 3 dienaas tiku liidz 600$ gaaju uz lielaakaam stavkaam , un vineeju liidz 1600$. domaaju ka esmu mega pro cash games speeleetaajs un gaaju uz vel lielaakaam. tur visu padirsu :D nespeeleeju gadu. pectam pats iegruziiju naudu. nu tur draugs protams maaciija speeleet utt. taa kaadu laiku plivinaajos no balanca 100$-300$. tajaa laikaa arii nespeeleeju taa nopietni , vienk kad nebija ko dariit :) pectam saaku spelet turnirus pa 5$ tur gaaju miinusaa. pec vel paris gadiem pameginaju turniru pa 22$ , vislaik tiku topos taa speleju pa nulleem. vienu dienu vineeju 800$ ar draugu bija sarunaats , ja vinsh vinee mees dalam visu uz puseem , ja es vineeju mees dalam uz puseem. tajaa dienaa es vineeju 800$ vinjsh 3,000$ izdomaajaam noireet dziivokli un tur speeleet. tagad spelejam turnirus pa 22$ un svetdienaas pa 200$ ChampionChip , betsafe pokerruumaa. dzivojam , dzeram , terejam naudu un spelejam pokeru.

spams uz dziivokla saitu

nav jau taa ka es baigi pontojos , vienk ja kaads tiesham nezin ar ko saakt , varat darit taka es..... :) freerolli SnG , leetie turniri pa 1$ utt.... tos protams es nespeeleeju , turnirus pa 1$ bet nu tas ari ir variants. saaku speeleet pokerroom com bet taada vairs nav , tagad speleju betsafe(ongame) jo tur ir labi Shorthanded turniri limitos 22$ un 54$. freerolliem man liekas vislabaakais bija expect jo tur ik peec 1h ir freerolli begineriem tie kas pieregojushies ir mazaak nekaa 90 dienas.

jaa par to pokerstars. nu tur var paspeeleet , iemaaciities pamatus , bet necerot neko iipashi vineet. jo parasti jaunajiem pokeristiem nav pacietiibas 8h seedeet un speeleet pokeru lai tiktu vismaz top10 no 10,000 cilveekiem :)

Edited by jukka

:D nespeeleeju gadu. pectam pats iegruziiju naudu. nu tur draugs protams maaciija speeleet utt. taa kaadu laiku plivinaajos no balanca 100$-300$. tajaa laikaa arii nespeeleeju taa nopietni , vienk kad nebija ko dariit :) pectam saaku spelet turnirus pa 5$ tur gaaju miinusaa. pec vel paris gadiem pameginaju turniru pa 22$ , vislaik tiku topos taa speleju pa nulleem. vienu dienu vineeju 800$ ar draugu bija sarunaats , ja vinsh vinee mees dalam visu uz puseem , ja es vineeju mees dalam uz puseem. tajaa dienaa es vineeju 800$ vinjsh 3,000$ izdomaajaam noireet dziivokli un tur speeleet. tagad spelejam turnirus pa 22$ un svetdienaas pa 200$ ChampionChip , betsafe pokerruumaa. dzivojam , dzeram , terejam naudu un spelejam pokeru.

spams uz dziivokla saitu

nav jau taa ka es baigi pontojos , vienk ja kaads tiesham nezin ar ko saakt , varat darit taka es..... :) freerolli SnG , leetie turniri pa 1$ utt.... tos protams es nespeeleeju , turnirus pa 1$ bet nu tas ari ir variants. saaku speeleet pokerroom com bet taada vairs nav , tagad speleju betsafe(ongame) jo tur ir labi Shorthanded turniri limitos 22$ un 54$. freerolliem man liekas vislabaakais bija expect jo tur ik peec 1h ir freerolli begineriem tie kas pieregojushies ir mazaak nekaa 90 dienas.

jaa par to pokerstars. nu tur var paspeeleet , iemaaciities pamatus , bet necerot neko iipashi vineet. jo parasti jaunajiem pokeristiem nav pacietiibas 8h seedeet un speeleet pokeru lai tiktu vismaz top10 no 10,000 cilveekiem :)

jukka, ja tu sūti uz savu dzīvokli arī prostitūtas, tad 100% es tevi zinu :D :D nopietni

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...