Jump to content
GIGN Forum

Chill Has The Power


Angel
 Share

Recommended Posts

  • Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:)

sharingan un ngEAr diezgan smuki visus punktus salika uz I, norēcos normāli pēc viņu postiem, paldies džeki :)

Es ? Nu ja , neskaitot ka chilla iegaju 2-3 reizes menesi ka ari citos forumos.

:( izlasi velreiz, ko es rakstu un tad atbildi, bet vispār tev nevajadzēja atbildēt, jo tas nebija par tevi rakstīts, tas tā, lai tev pielec 4o pa 4om :)

Могу тебе расписать 7 страниц по русски после прочитанного ты зайдёшь пьяный сделаеш пост и после тебя напишут такую хуйню как ты я думаю ты ответишь в 100 раз тупее , так што не надо кидатся словами ок !

Ну здарова ngEAr aka estimade aka CMEPTb i tak daleje :lalala: Ну-ка расскажи мне кто там такие охуенно вечные читеры ? Как бы я там никого не замечал и если замечал то банил. Но по крайней мере у нас никогда админы не ебашили с читами как например Genzzzzzi или как там их.

Link to comment
Share on other sites

nu drsā :D :D

Vienu dienu skatoties, pamaniju šo te topicu, bet īpaši tam uzmanību neveltiju, jo bazars bija par/ap headeri, kas nav gluži tas par ko es varētu iesaistīties lielās diskusijās :(:D

Bet tad, šodien izlasiju mazliet vairāk kā pirmajā reizē un nenormāli norēcos :superlol:

Jā, macho, žēl, ka Tu un vispār GIGN komūns ir tik lieli dauņi, wannabī un zadroti vai kā tur pareizi bija tās definīcijas!! :)

Man ir prieks, ka ir tāds chill komūns, kur nav ne dauņu, ne arī mazgadīgu jefiņu, kuriem patīk līst, kur nevajag, darīt lietas, ko nevajag un pēc tam vēl celt sevi "papas" lomā :D

Te varētu vismaz kādas 10 quotes paņemt, bet man slinkums visas sameklēt :)

pfu, gandrīz aizmirsu parakstīties ----> Spalva "@" aka ''no'' gign.lv :D

Link to comment
Share on other sites

Nu ko šodien jau izlasīju visu, plus tagad izlasīju visu ko vēl nebīju izlasījis. Vienā vārdā murgs. Līdzība ir. Nu un? gign vajadzētu justies gandarītiem, ka chill ir, kā viņi domā, nozaguši logo. Labi, logo veidošanas stils ir vienāds, un vienīgās līdzīgās lietas ir sniegs, debesis un burtu krāsa.

DarkChemical @ drulle.lv chill.lv

Link to comment
Share on other sites

:P kas pa bullshitu un aizdirstas jau 8njas lpp

:sparta: netaisos arī tāds 8lpp lasīt.

EDIT: runājot par hederiem - nezinu vai kāds ko ir spēris, abi projekti ir labi un nav jēga nemaz strīdēties, protams, būtu stulbi teikt, ka logo nav kādā veidā, teiksim, ņemts kā piemērs. tas taču ir acīm redzams. kā jau Teddy rakstīja - Angel, būtu labāk priecājies, nevis pacēlis vircas vāku :))

SUPEREDITv2: kas ir "smīkņāt", paskaidrojiet to vidzemnieku žargonu. ja tas ir "no malas paskatītes un pasmieties", tad es gan tā gluži neteiktu, jo te jau tiešām aiziet sūds vismaz pa 6lpp rādiusu

Edited by kaza4ok
Link to comment
Share on other sites

izlasīju.

KACTA. cSpoks un spalva, cirks aizbraucis, klauni palikuši.

Chill sūkā dirsu un nemāk neko kodēt/taisīt savai lapai, pie tā arī palikšu.

daži citāti no to indivīdu foruma:

alnami

ok ynk- vnk man uznāca rēka , ka pat gign zog

-ynk

nepostējat neko tur, nav jēga līst iekšā tajā čerņā. lai cepjās savā sulā.

ar to gribēju pateikt ka viņiem vnk SKAUŽ ka šeit apgrozās 60x vairāk tautas nekā tur.

Edited by Liztikz
Link to comment
Share on other sites

Liztikz, stulbeni, ja nejādz ģēlu tad nerunā, ja jēdz, mini konkrētus piemērus, ko esi kodējis un veidojis web'iem. Vienkārša skriešana baram pierāda Tavu stulbumu. Tā kā esmu redzējis chill kodu, tad varu teikt, ka tas, ko dall's veidoja lapai, nav `nemācēšana`, jā, protams, tur ir zagtas idejas, bet ir arī jaunas, kā arī vecās ar citu realizējumu. Turklāt, neesmu dzirdējis, ka wormam ir kādas īpašas pretenzijas, ka visi plaģiē, protams, visam ir robežas.

Logo ir līdzīgi, un chill'a mainiem vai logo autoram vajadzēja atzīt, ka ir ņēmuši par paraugu gign darbu, nevis tukši dirst, tālāk te lielākā daļa postu ir pilnīgi bezjēdzīgi.

Vienīgais, prieks, ka pēdējā laikā beidzot ir atkal kāds uzjautirnoš topiks parādījies, kurā visi viens otru nodirš. :)

btw, bļaaah, visas 8 lapas izlasīt, we didn't start the flame war.

FIRST POST

Link to comment
Share on other sites

omg, nebiju domājis, ka šitas viss kļūs tik "aktuāls" :D

Es Jums mazu rezumējumu uzrakstīšu, jo izskatās, ka daudzi te neizprot pašu tēmu un sāk stumt sūdu.

Pirmkārt ko gribēju pateikt, mēs nemēģinam konkurēt ar gign un arī tas būtu smieklīgi, jo kā jau visi zin, gign ir kā cs projekta etalons (LV protams). Tapēc neiejauciet te konkurenci, tas reāli ir ne pa ķeksi.

Tālāk par to logo - aizsvilos par to, ka beigās vēl piešuvāt, ka dakuč logo esam pizdijuši. (logo mainīsim, pa kluso nošpikot nesanāca :( ) Nepietiek, ka par web dizainu (ko jau minēju iepriekšējos postos - jā ir ņemts piemērs, tas bija pirms 3 gadiem un dizainu taisija koders, ko gan citu varēja sagaidīt, tā bija mūsu pirmā lapele) Dizains būs mums cits, sen jau ir laiks.

Tā... kas tur vēl par jēlībām bija - āāā par to ka man skauž, ka te 60x vairāk apgrozās :D čist pohuj :D Es pievēršos vienam no saviem hobijiem un neesmu viss iekšā kiberpasaulē kā daži labi. Ja godīgi tā ir cita opera un par to necelšu vēlvienu brēku, tur man arī ir savs viedoklis.

p.s Lūdzu izbeidzat salīdzināt chill ar gign, tas nav nopietni.

p.s.s Macho izbeidz cepties, būs jau labi ;) turies, tu esi vecis!

edit: to knds, jap uztvēri, dall nevar atvainoties, čalis devies aizsaulē.

Edited by -ynk
Link to comment
Share on other sites

Attiecīgi atbilde Tev, ynk.

Atšķirībā no Tevis, es netaisos runāt citu cilvēku vārdā, varu vien atbildēt pats par savu sakāmo.

Par to konkurenci - man protams prieks, ka Tu, kā jau es augstāk minēju, runā visa komūna vārdā, tik žēl, ka visādi kastas, cspoki un alnami pierāda pretējo. Katrs otrais puņķis no jūsu aprindām izsaka lielos pateicības saucienus par reklāmu. For real tagad cilvēki no šejienes skries pie jums.

Par to etalonu nevaru nepiekrist, bet bļaģ, tas nedod nevienam tiesības nākt uz šejieni ar maisu un zagt visu ko vien var.

Par jūsu web dizainu runājot pēc Tevis teiktā sanāk, ka ja reiz jums taisija koders, tad nu nekādīgi nevarēja nenokopēt - ļoti loģiski. Smējos. Paldies Tev.

Zini, man nepatīk argumentēti atbildēt uz visādu tizleņu postiem. Tā vietā es parasti izvēlos rupji pasūtīt, bet Tevis teiktais bija pārāk stulbs.

EDIT: Kaste, ej uzraksti 7lpp. Kamēr nepievienosi worda dokumentu ar attiecīgu lappušu skaitu - vari iet nahuj.

Edited by Sharingan
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...