Jump to content
GIGN Forum

Stulba Ideja


LAVRx
 Share

Recommended Posts

Kr4 šodien saskāros ar ļoti nepatīkamu problēmu... Atstāju mašīnu uz 10min ziepniekalnā Ilmājas ielā. Atgriežoties pie sava auto, konstatēju faktu, ka no spoguļa gaisma atspīd, bet no stikla nē. Ejot tuvāk ieraudzīju, ka man stikla nav un pa brīnumu dvd magnetola ar izlaižamo displeju arī aizceļojusi labākos medību laukos.

Tākā paziņu lokā ir bijuši šādi gadījumu saukt policiju es nevēlējos, jo tas ir beztolks.

Nu lūk kāda tad mana stulbā ideja būtu. Visi zin, ka uz merķeļa ielas šādi šņagas netrūkst, kas ar zagtām magnetolām un telefoniem lozņā gar lombardiem. Es zinu, ka tas ir fucking stupid, bet tagad es tā jūtos. Ja man būtu parokai bariņš ar cilvēkiem, un katram būtu pa rungai rokā es bļa naxuj bez žēlestības pizdītu tos, kas tur ar sporta biksēs ar mafoniem vazājās apkārt. Es viņam pieietu un teiktu: "Atdod manu mafonu (pilnīgi pohuj, ka tas nav mans)" kā viņš atvērtu muti naxuj visu jebalu izdauzītu tam urodam un bļa spārdītu viņu naxuj tā, ka viņš divas dienas dirstu un mīztu asinis.

Katrā ziņā, neuztveriet šo topiku par nopietnu, bet nedaudz grauž, tas, ka tur nevajag būt ne ģēnijam ne Šerlokam Holmsam, lai saprastu, ka tiem pidariem tie mafoni, kas rokā ir zagti. Nu pasakiet kaut vienu objektīvu iemeslu, lai viņus nedaudzītu.

Zinu, ka es pats esmu nolahojies netaisot mašīnai kasko, bet ne visiem nauda spiež kabatu.

Brrrr. :blelohs:

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Es jau iepriekš rakstīju, ka izbāza stiklu! :(

Seen policiju neizsauksi, ja nu vienīgi tu uzraujies uz čaļa kam tavs mafons rokā. Ja nēt tad tas nav tavs, kamēr tev nav pirkšanas apliecinoši dokumenti.

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Tak skaidrs, ka tas jādara ātri, kamēr kāds gaida mašīnā.

Ejot pa rajoniem nebūs tā, ka kadrs sportbikšainais stāvēs ar mafonu rokās. Gribāz daudzīt tieši tos, kuri gar lombardiem snaikstās.

Tak es ceru, ka visi saprot, ka es netaisos tā darīt kaut gan vēlme ir diezgan spēcīga.

Link to comment
Share on other sites

Ejot pa rajoniem nebūs tā, ka kadrs sportbikšainais stāvēs ar mafonu rokās. Gribāz daudzīt tieši tos, kuri gar lombardiem snaikstās.

Tak es ceru, ka visi saprot, ka es netaisos tā darīt kaut gan vēlme ir diezgan spēcīga.

nu labi.

vēl ir variants, ka pavērot, ja kāds tur iet uz tiem lombardiem, tad iet pēc tam un izsekot to urlu. Ja viņš vēl piepišas kkādiem mazajiem un pizģī telefonus, tad aiziet tur pat un nospārdīt + mazajam atdot telefonu. :D

Link to comment
Share on other sites

Man bija lidzigs gadijums tik ar laimigam beigam.

Karoc nolieku masinu, ari ka tu aizeju tikai uz 10-15 min.

Tuvojoties masinai, skatos viens pidars (sporta bikses) no manas masinas loga izbaz galvu un rokas uzmini kas... .

Es ieblaujos un saku skriet uz masinas pusi, chalis mani pamanidams noliek radio uz jumta un sak riksot prom, es metos vinam pakal (vislielakais wtf bija ka parejiem cilvekiem viss pofig, ) bet nepenacu + vel vins parkapa kadai smirdigai setai, kurai es negribeju list pari (smereties, saplest kautko) da nu nahuj. Talu no masinas nebiju aizgajis, gaju atpakal, panemu radio un braucu ar izsistu logu majas

Vismaz es muziku vareju klausities. Bet tomer skrobe par logu bija...

P.S tas bija pie latgalites (Ja zinu kur prats. Bet nebija laika...)

Bet tas bija kadu laiku atpakal...

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Man iesavas baigi laba doma.

Vajag tikai sponsoru, pacietibu un velmi tiem pidariem iedot aknas

Letu masina, ielikt normlau raginu, nolikt vinu pie tirgus vai vieta kur abgopi masinas, kautkur aiz stura gaidit, ka samejais iekrit slazda un megina abgopit masinu nokert to mergli un biski galvu padauzit, mosh sagrozisies uz pareizo pusi.

Link to comment
Share on other sites

mnda, gadās arī tā, ja godīgi, tad nav brīnums ka nopizģija. Maģis tev tiešām bija labs, bet ar vienu problēmu - nevarēja noņemt vāciņu nost. Braukājot ar tādu maģi, bija jāpadomā par to. Variants māģi dabūt atpakaļ ir :) aizejot vnk uz latgalīti un nopirkt viņu atpakaļ. Stiklu, emm, to jau tu noteikti esi dabūjis

Link to comment
Share on other sites

Es ja tādu pidaru noķertu notikuma vietā es viņam katrai rokai pa 2 vai 3 pirkstiem salauztu lai, kādu laiku nevar atslaucīt dirsu un zagt! Ja viņš aizies uz menteni, ko viņš pateiks? To, ka viņš izbombija stiklu gribēja nozgat maģītī, bet pienāca īpašnieks un nodarīja viņam smagus miesas bojājumus I guess not.

Mēs arī ar vienu draugu labu laiku atpakaļ spriedām, ka vajag ielikt maģīti, vēl uztaisīt tā lai viņam tumsā deg pulkstenis, tipa, ka viņš pa visam neizslēdzas. Sēdēt citā mašīnā tālāk un gaidīt.

Link to comment
Share on other sites

huh, tā jau laikam ikdiena ir,

tieši vakar paziņai pretī pašvaldības iestādes ieejai gaišā dienas laikā izsita mašīnai sāna stiklu un paņēma portfeli, kurš bija nolikts uz krēsla. Labi, kad tur nebija nekas vērtīgs, tikai mācību materiāli.

Link to comment
Share on other sites

Ak dies, ko jūs te varat gudroties par kaut kādām kampaņveidīgām urlu spārdīšanām, ja paši nekad to netaisaties darīt un nedarīsiet. LAVRxam vienkārši vajadzēja izlādēties par viņam nodarīto sāpi, tāpēc arī tapis šis topiks. Protams, ka tizli ir, ja tev kaut ko nosper, sasit vai apmīž, bet dzīve ar to neapstājas, lai gan šajā vispārīgā pesimisma laikā pa nerviem uzdod normāli.

LAVRx, a panelītis tev bija noņemts vai atstāji mašīnā? Ja atstāji, tad jāsaka, ka pats vien daļēji esi vainīgs. Nedusmo urlu un nespēlē uz viņa zagļa jūtām! Es paneli ņemu nost pat ejot benzīntankā.

Link to comment
Share on other sites

Arī man reiz maģīti izvilka pa nakti, izsitot stiklu. Mantiskā vērtība bija 110 Ls, par ko nedaudz pārdzīvoju, bet, es līdz šim neesmu iegādājies jaunu un es esmu zaudējis diezgan daudz patīkama laika, ko parasti guvu no mūzikas klausīšanās. Tādā ziņā, man ir nenormālas dusmas.

Domāju, ka šos zaglēnus nav iespējams pārmācīt bez brutāliem paņēmieniem, bet, par cik šī ir realitāte un tas nav iespējams bez kriminālas atbildības, uzskatu, ka šeit ir bezjēdzīgi sapņot par tādām lietām.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...