entw Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Aptauja vienkārši nogalina, bet tāpat gribētu dzirdēt jūsu veidokļus par šo tēmu. Atceros, ka bija sarunas, ja cilvēks ejot pa ielu tur rokas kabatā tas nozīmē, ka ir aizdomājies, vai arī ir l33t geimeris (protams, ja jaunietis), ja nekur rokas neliek, tad ir priecīgs, laimīgs utt. Ko jūs par šo domājat, pats ejot pa ielu vienmēr turu rokas abas džinsu kabatā, jo tad es izskatos vēsāks čiksu priekšā, bet mazliet dat0rtārp-veidīgāks. Edited October 27, 2009 by entw Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 aptauja nogalina, bet nu jā man ir tā, ka es vai nu eju ar kreiso roku džinsu kabatā un otrā rokā ir telefons, vai arī abas rokas bikšu kabatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 pieturos ka abas rokas jaatur vienaa kabataa, tajaa kura dzhinsiem ir auzmuguree uz viena dibena vaiga. geimeriem ir svariigi rokas vienmeer tureet kabataas, lai taas vienmeer buutu siltas un gatavs krushiit veel ir variants ejot kaut kur njemt liidzi mugursomu un tureet rokas mugursomaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Neviens variants man neder, jo gadās dažādi. Bet nu topiks tev ir izdevies diezgan stulbs, wl. Kā jau visi pārējie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Abas rokas džinsu kabatā ))))))))))))))))))))) Bet citreiz tikai vienu roku, citreiz vispār neturu, attiecīgi cik silts laiks ārā, jo nepatīk cimdus nēsāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Jautajums noshokeeja Jo uz sitienu nespēju atbildēt Bija jāpiedomā,kā es šodien gāju Laikam abas rokas jakas kabatā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 galvenokart rokas nekur neturu, vismaz ejot! stavot uz vietas abas shad tad ielieku kabataas (dzinsu), bet ja komuniceeju, tad noteikti plaatos ar taam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 A kur variants, abas rokas apenēs?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Abas jakā vai plivinu gar sāniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 abas rokas jakas kabatā iemācīsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) Vienmēr līdzi pleca soma, tāpēc viena roka parasti atrodas pie somas-lences savienojuma (lai neizpizģī neko). Otra roka atkarībā no laikapstākļiem, ja auksts, tad jakas kabatā (cimdi pēc defa nepatīk). Ja laiks ir silts, tad gar sāniem vicinu Tas ir pārvietojoties. Kad stāvu un komunicēju tad abas rokas ārā un vicinu viņas pa gaisu, jo liekas, ka pilnvēr'tigāk izsakos P.S. Viens no foršākajiem pēdējā laika polliem! Edited October 27, 2009 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) ejot, rokas gar sāniem. stāvot-gaidot džinsu kabatā. runājot? neplātos ar rokām kā itālis. Edited October 27, 2009 by g2b Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 (edited) lol, kur pazuda visas balsis, omg?? niiice, editējot postu dēļ drukas kļūdām izdzēsās visas balsis, bet vienalga, jo poll's ir tik priekš opcijām, tāpat visi ieraksta savus variantus postos. Edited October 27, 2009 by entw Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 izskatās, ka tu būtu histērijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ej bekot Es laikam nedaudz pārteicos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 vēsāks čiksu priekšā, bet mazliet dat0rtārp-veidīgāks. kaa shitie var iet kopaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Es turu jakas kabatā, jo turot džinsu kabātā, jūtos kā repaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Ar vienu roku kasu pimpi, otrā rokā cigarete un aliņš! Kabatās sabāztas (visās kabatās) rezerves alus pudeles! Nu kur lai vel es tās rokas iebāžu? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Beefs Cik tautā runā, tad dibenā varot. pats turu abas rokas abās kabatās. pa retam abas jakā Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 pats turu abas rokas abās kabatās. pa retam abas jakā Nu tad tev jabazh man dibena roka, jo es jau kasishu savu pimpi un dzershu alu un treshas rokas prieksh dibena man nav! Bet doma laba! Dibenu jau nevar atstat neaizbaztu! To vel, kasot pautus un dzerot alu, un pipejot trolejbusa, netisham paspruks pirdiens un visi skatisies, bet ja man vel dibena bus iebazta roka, tad tik neveikla situacija nu nekadi nevar gadities! BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 ja ārā auksts tad abas kabatās, ja nē, tad tikai 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) BEefs Tu pīpē troļļukā? afigeļi vispār? btw man tev nav jābāž, es domāju, ka tu tur pudeli varētu iebāzt , nevis roku. a ko darītu ome, ja tu stāvi kājās a viņa tur lejā sēž (ir tie zemie krēsli autobusos, knapi pa logu var redzēt) un tu ķip nespeciāli (bet patiesībā speciāli) palaid pirdienu? viņai gan jau interesanta sejas izteiksme rastos. p.s. bet labāk darīt to, ja urla sēž. Edited October 27, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 u made my day btw parasti rokas ir džinsu kabatās, bet ja ir soma tad visbiežāk pie lencēm.. tfu, stūlbs ieradums Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 OOO! Es parasti tad nopirzhos ta kartiigi un protams to kluso un tad metu omeo to cigareti seja un ome uzspraagst! Ja urla seezh, tad vel iesitu ar alus pudeli un atnjemu telefonu un lakadas maksligas kurpes! Vienreiz pat urlai nopleesu 1nu striipu no bikseem! Urla ljoti raudaja, jo pamatigi zaudeja statusu ne tikai sava urlu rajona, bet ari autobusa! Visi par urlu smejas! BTW - pudele ir cieta un auksta, to nevar bazt dibena! Un ja vel saplist, tad vispar slikti! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now