Jump to content
GIGN Forum

Jupis


eziic
 Share

Recommended Posts

Tiek meklēts, pret atlīdzību. (atlīdzībā - 1 bauskas aliņš) :khehehe:

Meklējamā persona, lielas miesasbūves ''kačoks''.

Ģērbies trennūzenēs un kurpēs, uz pieres rakstīts - izrubīšu visus!

Izskatās - 095g600ylkm3w0k3lo0_thumb.jpg un q0zz1esl2xmj1shxc0b6_thumb.jpg

Edited by eLvē
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

sila estj, uma nenado...

pēc šādas loģikas tālu netiksi...

treniņi nav kautiņi dzīvē... un tur nav noteikumu kā sist pa muti...

Edited by Kiwix
Link to comment
Share on other sites

Kā man patik gign comunity, ik pa laikam no kaut kurienes negaidīti uzrodas visādi interesanti lietotāji, kas sevi vērtē neatbilstoši augstu. Tas ir tik fucking smieklīgi.

Īstenībā gaidu, kad beefs iegriezīsies šajā topikā, viņam parasti sanāk smuki atbildēt šādiem wanabe "uberiem"

Link to comment
Share on other sites

mani fascinē tas, kā šis čalis acīmredzot cenšas sevi norobežot no "sliktajiem" geimeriem, tos apsaukājot, kamēr pats vēl uzdirš, ka ir LANā geimerus vinnējis un kaut kādos ladderos kaut kur ticis, tb, pats ir vēl lielāks geimeris par tiem, kurus viņš noliek, respektīvi, vēl lielāks nūģis.

saukt sevi par idiotu tiešām ir jāmāk :)

cik tam malacim gadu? 16? Pēc sejas vairāk nedodu :) Pēc frizūras šķiet, ka džeks ir no laukiem, jo tikai tur vēl ir modē tik seksīgi balināt matus, kā to dara mūsu "muskuļotais ūbers".

Link to comment
Share on other sites

:D tekvando un ceļ 80 kg :D:D un čalis visiem saka, ka skauž, ka viņš ir tik kruts ka4oks, bet nesaprot kā viņu nodirš, jo viņš vispār tāds nav. Eu labs čali, naissss.

tavs paklājis istabā OWNO !1!!1!1! joprojām rotaļājies ar mašīnītēm ?

Link to comment
Share on other sites

wtf omgomg macho Tas Jau skaitaas stulbi balinaat matus, labak esi pretigs pedarasts virietis, kurs iet uz solarijiem staiga ar cacam un iet nodzerties un tad brinas ka latvija katrs 3 virietis ir neaugligs. un vsp tad kad man vel bija mati, es vinus mazgaju 1x nedela un ja kadam kaut kas nepatika vnk izardiju galvu it ipashi tadiem emo ka tu, kuri rupejas par savu izskatu, ble aizej vnk pie manikiira vel un pedikiira nokraso nagus un juuties lady gaga omg! un par to gaming. vnk es visur, kur piedalos esmu virsotnees, ja es speleju cs tad vienmer esmu pirmais, ja tf2 tad ta pat. Tapat ari taekwondo man ir pilns skapis ar godalgaam un + mums vel ir hapkido, es zinu visas resna geimera vajas vietas un varetu tadus ka tu izrubit ar diviem pirkstiem. VNK BESI ARA TIE NARCISI, EMO, HIPIJI, LATVJIESHJU GANGSTERI. es tagad esmu skinheads un ar tadiem ka es labak nesasieties. jus visi pizdi deveji vienigi inetaa protat iedot verbalo pizdi, bet uz ielas ejat ar galvam uz leju un baidaties no tadiem ka es. un es ar urlam draudzejos un uzskatu ka vini ir norm paciki, jo vini var mierigi tadiem ka jums atnemt naudu, iedot pa muti. un tapec jus vinus ienistat un nodirshat internetaa.. vechi jums lidz manim vel talu tiekties. pagaidam esat baltas jostas limenii.. (man jau ir 2 dans taekwondo)

Link to comment
Share on other sites

Vienīgais, ko es ļoti vēlos, ir atrast šo mūlāpu un tā draudzīgi izrunāties.

Kaut gan žēl, ka ar saviem pacančikiem nevari Rīgā tikties ar mums ''resnajiem nūģiem, kam tiek atņemta nauda''...

Interneta varonis, dzīvē manuprāt Tu esi ļoti zems cilvēks, pat zemāks par zemi, tāpēc ir ļoti liels kārdinājums dzīvē Tevi satikt.

Edited by eLvē
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...