Jump to content
GIGN Forum

waterprof

Mirstīgais
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

About waterprof

  • Birthday 06/16/1988

Profile Information

  • Location
    Jūrmala, Dzintari
  • Gender
    Male

waterprof's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. waterprof

    Jupis

    Lūdzu, lūdzu neko neraksti, es vnk, nevaru izturēt tavu avataru un signatūri... tiešām.. beidz.. lūdzu.
  2. waterprof

    Jupis

    Ak vari nemeklēt, zini man vispār šodien vairs nav laika, man ir svarīgākas lietas darāmas, ja būs vēl velme pasmieties, noteikti rīt uzrakstīšu . Man tik tiešām, šobrīd svarīgākas lietas darāmas.
  3. waterprof

    Jupis

    Nevēlies iekopēt, tos logus no TF2?
  4. waterprof

    Jupis

    Man prieks par viņa radošumu.
  5. waterprof

    Jupis

    Neredzu iemeslu, redzu diskusijas sākumā tikai to, kā pēc 'eziic' posta visi sāka rakstīt ne to laipnāko. Lūdzu, worm, izlasi pirmo lappusi līdz mūsu varonis atbildēja, līdz tai vietai. Ja sāk postu varbūt varēja uzrakstīt kāpēc, nevis publiski izrādīt savas domstarpības.
  6. waterprof

    Jupis

    Izlasiet pašu sākumu. Šo diskusiju, kas uzsāka... Viņš, vai džentlmenis vārdā - eziic - ?
  7. waterprof

    Jupis

    Tikai lūdzu pasaki, ka neviens viņu neaizvainoja....
  8. waterprof

    Jupis

    10.pants (3) Vispārpieejamo informāciju sniedz arī pēc privātpersonas pieprasījuma. Šādu informāciju sniedz jebkuram, kas to vēlas saņemt, ievērojot personu vienlīdzību informācijas iegūšanā. Pieprasītājam nav īpaši jāpamato sava interese par vispārpieejamu informāciju, un to viņam nevar liegt tāpēc, ka šī informācija neattiecas uz pieprasītāju.
  9. waterprof

    Jupis

    Ahh, ņemšu piemēru no Ingmāra Līdakas - AIZVER MUTI! un citēšu tevi pašu - Kkas nepatīk, nesēdi, neviens tevi te netur. - tad ko tu vēl te dari?
  10. waterprof

    Jupis

    gribu palasīt. Vareju iekopēt, bet nu pats izlasi, iedošu link - Likumdošana
  11. waterprof

    Jupis

    , tādā gadījumā viss ir privāts, nekas jau pats nerodas, tas ka šī web lapa ir privāta nenozīmē, ka informāciju var dalīt pa labi pa kreisi, un ko tieši vārdā - 'likums', tu nesaprati, tas neatiecas tikai uz super lielajām web lapā, bet uz visām. Tas ir likums, lai to ievērotu visi, nevis kautkādi 'zvaigžņu ķērāji' domātu, jē jē, gign izveidoja macho un worms, tagad varam dalīt visiem info pa labi pa kreisi. TĀ NAV.
  12. waterprof

    Jupis

    Pasaki lūdzu, kaut vienu sakarīgu iemeslu, kapēc viņš nevarētu būt skinheds? Kas liedz viņam tādam būt? Tas ka tu netici, zini tas ir pats draņķīgākais iemesls kādu var izdomāt. Kapēc gejs? Jo tu tā pasaki, tapēc viņš ir gejs? Jo tev nav normāli argumenti lai pateiktu, ka viņš ir gejs, jo tavs vārdu krājums sastāv no 5 vārdiem, tie paši ir tevis izdomāti. Vispār man ir pohuj kas viņš ir, es domāju.. ka viņš var būt gan skinheds, gan izsitējs, kapēc ne? Vienkārši normālu iemeslu gribu dzirdēt.. bet šeit, to nevar sagaidīt.
  13. waterprof

    Jupis

    Novijas, kas tas vispār par... niku? Nu labi vienalga. Pieņemsim ka Tu esi skinheds, tev būtu mati? Padomā ar savu galvu? Lūdzu, tikai šoreiz, padomā un pasaki KĀ, skinhedam var būt netīri 'MATI'. EDIT: Iztulko vārdus skin un head no angļu valodas un latviešu valodu. Vispār nē. Es tev palīdzēšu: Skin ir āda Head ir galva, saliec kopā, galvas āda, nevis galvas mati, vai mati, vai galva ar matiem. Man žēl tevis.
  14. waterprof

    Jupis

    Jēziņ, tu rakstīt māki?
  15. waterprof

    Jupis

    Macho, tu zināji, ka esot šīs lapas, nezinu, administratoram vai kas tu esi, man vienalga, tu pārkāp likumu, izpaužot personas informāciju? Tas ka tā nav patiesa, tā ir cita lieta, bet tu izpaud informāciju trešajai personai, respektīvi, un es citēju 'sīkajiem parazītiem'. Smieklīgi ir tas, ka viss ko tu pateici ir nepareizs, par to tev fail, vai arī -1 cepums. Sauc kā gribi. Tu to vnk nevari darīt, tas ir ar likumu aizliegts. Tu to apzinies, vai tev liekas 'stilīgi', šeit viņa info izpaust, bla bla bla.. Tev var sanākt sūdi .
×
×
  • Create New...