Jump to content
GIGN Forum

amols

Mirstīgais
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

About amols

  • Birthday 04/17/1988

Profile Information

  • Gender
    Male

amols's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. amols

    Rage

    tas tapeec ka taa speele automaatiski nosaka cik daudz var no tava pc izspiest liidz ar to pielaagojot grafiku un vina ir loti dzelzu rijiiga. +uz doto briidi bija spleelei probleemas ar amd video karteem, ko gan jau ka driiz vien salabos. amd karteem rage driveris ir te - http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx
  2. amols

    Rage

    ir jau preorderota, jaagaida 5diena kad iznaaks ^____^
  3. amols

    Portal 2

    rofl, tu liec man šinī skumjajā vakarā smieties. pēc apraksta šķiet ka sexīgs dlc, coop'am misiijas klāt un beidzot chalange mode, tai jau vajadzēja būt no paša sākuma, bet tā kā tas ir par brīvu, tad viss bumbās, labāk vēlu nekā nekad.
  4. rusty, ej meegini te varbuut vareesu upgreidot pc ^_____^ http://www.youtube.com/watch?v=ZJVReNCo1uI&feature=feedu http://www.geforce.c...d-3/GPUAnalyzer un spec ir: Minimum System Requirements OS: Windows Vista (SP2) 32-bit Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Athlon X2 2.7 GHz) Memory: 2 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card (NVIDIA): DirectX 10.0 graphics card with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance) Graphics Card (ATI): DirectX 10.0 graphics card with 512 MB RAM (AMD ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series with AMD ATI Radeon 3870 or higher performance) Sound Card: DirectX Compatible Keyboard and Mouse DVD ROM Drive Recommended System Requirements OS: Windows 7 64-bit Processor: Quad-core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card: DirectX 11 graphics card with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or AMD ATI Radeon 6950) Sound Card: DirectX Compatible Keyboard and Mouse DVD ROM Drive
  5. amols

    Diablo 3

    Pagaidam veel nevienam no zinaamajiem nav ticis tas gods, jaatur iikshki uz citiem wave, bet stipri shaubos vai paveiksies. Gan jau, ja buutu kaads iipatneejs kompis, kas balanseetu uz minimaalo prasiibu robezas tiku uzreiz
  6. amols

    Diablo 3

    ej spelee savu cod.
  7. amols

    Diablo 3

    starcraft 2 ir briesmiigi labs grafiks, taapat kaa arii gameplay, arii wow savaa laikaa grafiski bija pievilciigs. un dibalo grafikam ar nav nevainas, ko vins kur ieraudziija dievs vinu zin. blizzards netaisa speeli tikai balstiitu uz labu gameplay, vini kad taisa, tad taisa kvalitatiivi, kur ir viss atstraadaats, nevis tikai viens vai otrs.
  8. amols

    Diablo 3

    huh? tu laikam tad arii esi skatiijies kkaadu wow suudu nevis d3.
  9. amols

    Dead Island

    nav gadiijumaa taapat kaa ar valves left 4 dead, pirmaas 30 minuutes woow cik forshi, un peec tam fu*k this shit? Peec gameplay video liekas, ka ar visiem tiem rpg elementiem + coop vareetu buut jautri kaadaa barinaa pamulkoties, bet ja ir tas pats efekts kaa l4d, tad gan nav veerts par stundu jautriibas maksaat taadu naudu.
  10. nepaveicaas. man bija liidziigi pirms paaris meeneshiem. taakaa sen nebija tiiriits kompiits, vienu dienu izdomaaju vajadzeetu izsuukt puteklus. izsleedzu datoru, atvienoju no elektriibas, visu pratiigi izsuucu nekam nepieskaroties, sastelleju atpkal spiezu power pogu nekas nenotiek, ne smakas, ne gaismas, ne skanas, pilniigi sausajaa. aiznesu paarbaudiit un izraadaas ka maates palte un baroklis pilniigi beigti, kaa tas gadiijaas dievs vien zina. viss ko vareeju dariit bija pirkt jaunu plati un psu.
  11. rusty, ja tev ir pa vieglu pameegini iziet nevienu nenogalinot un netikt pamaniitam. es speeleeju, taa, ka mani pamana tad taisu rr, pagaidaam esmu nospeeleejis 29h un veel neesmu bijis pie otraa bosa, izstaigaats un uzhakots man lieks ir pilniigi viss.
  12. taapec tika preorderots, 2 nedeelas ieprieksh. pirmaas dalas nebiju speeleejis, bet nez kaapec likaas ka shitai jaabuut labai un viilies tieshaaam neesmu.
  13. tikko piebeidzo pirmo bosu un aizlidoju uz kjiinu, 19h jau nospeeleetas un jo vairaak speelee, jo lielaaka interese, kas buus taalaak. tieshaam lieliska speele.
  14. zilaas misijas ir side questi un orandzaas main questi, iesaku pildiiti visas, jo ir dikti interesantas un arii tiksi atalgots ar ekstra exp. un par taam sarunaam jaa, ir 6 dazaadi endingi, kas triggerosies atkariibaa no taa kaa buusi speeleejis staastu. noteikti veel panem to social ag, lai vari analizeet kaadi cilveeki peec raksturiem un tad atkariibaa no taa pareizi ar vinu runaat, lai vari maksimaalu exp dabuut un citus bonusus
  15. a kaa tu gaaji? terrminator modaa? jo es lavoties esmu 13h laikaa izgaajis 2 sidequestus un pirmaas misijas, tagad tik vien vazaajos pa pilseetu un peetu kur tik vareetu ieliist iekshaa.
×
×
  • Create New...