Garsho alus Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Kaads/-a nezin maajaslapu, nu vai vispaar taada ir, kur vareetu apskatiit kaa izskatiitos dazhaadas frizuuras/matu griezumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 (edited) kapēc tu nevarētu riskēt ar griezumu bez nekādas skatīšanās? riskētu? Edited October 11, 2009 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 http://www.google.lv/search?q=hairstyle&am...lient=firefox-a Ā jē Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 http://images.google.lv/images?hl=lv&c...yle&start=0 mazliet precīzāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted October 11, 2009 Author Report Share Posted October 11, 2009 Laikam neuztveeraat domu, bet pieljauju, ka nepreciizi uzdevu jautaajumu. Gribeetos taa, ka tur ievietoju savu bildi un paraadaa, kaa man izskatiitos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLvē Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 (edited) Gribeetos taa, ka tur ievietoju savu bildi un paraadaa, kaa man izskatiitos. Iedod savu bildiun uz fotožopa uztaisīs kādu frizūru vien vēlēsies. Manuprāt tādas lapas nav. Edited October 11, 2009 by eLvē Link to comment Share on other sites More sharing options...
aar4ijs Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Manuprāt tādas lapas nav. ir ir tāda lapa. pirms kāda gada pats mēģināju, bet tagad nevaru atcerēties nosaukumu viņai. kad atcerēšos tad iepostošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) uiiiiiiiii? shis posts ir par maiinm, zini es tiko atnaacu no friziera, juutos nereaali labi ... wiiiii vaardiem neatraxtaami, kaa jauns cilveeks? ja tev ir zinaams labs frizieris, ieteicams gan buutu apmekleet meistarus (amatnieciibas kameras, atpstiprinaatus) jo vinji zin ko dara ar matiem lai gan varbuut vinji prasa bik' daargaak nekaa paareejie, atshkjiriibaa ir nenoveerteejama, kaut vai kad tev mati saaks ataugt peec friziera apmekleejuma ?es tik tieshaam ljoooti noveerteeju savu meisatrau, un nemainiitu vinju nepar ko.. varu ieteikt? tikai taalu naaksiers braukt par to iipasho hairstail, ja nezini ko veelies, tam ir domaats meistars kas pateiks kas tavai sejas formai, un augshas aatrumam ir piemeerotaakais? Edited October 14, 2009 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 noteikti izmegjini sho te fricheni http://fotos.vivito.net/fotosend-1839835279.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 http://fotos.vivito.net/fotosend-1839835279.jpg emo?! tad jau labaak disko galvu taisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 shis posts ir par maiinm, zini es tiko atnaacu no friziera, juutos nereaali labi ... wiiiii vaardiem neatraxtaami, kaa jauns cilveeks ja tev ir zinaams labs frizieris, ieteicams gan buutu apmekleet meistarus (amatnieciibas kameras, atpstiprinaatus) jo vinji zin ko dara ar matiem lai gan varbuut vinji prasa bik' daargaak nekaa paareejie, atshkjiriibaa ir nenoveerteejama, kaut vai kad tev mati saaks ataugt peec friziera apmekleejuma es tik tieshaam ljoooti noveerteeju savu meisatrau, un nemainiitu vinju nepar ko.. varu ieteikt tikai taalu naaksiers braukt par to iipasho fairstail, ja nezini ko veelies, tam ir domaats meistars kas pateiks kas tavai sejas formai, un augshas aatrumam ir piemeerotaakais euu,es arī biju šodien pie friziera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 tev ir gari mati? vai iisie? blonds? tumahsais? un kaa nogriezi? es poniju atljaavos nogriezt, kameer ziema naak, uz pavasari buus jaamaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reverend. Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 http://www.google.lv/#hl=lv&q=hairstyl...a7e4fb1af7a8fb7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 un kaa nogriezi? es poniju atljaavos nogriezt, kameer ziema naak, uz pavasari buus jaamaina Bija gari mati,tagat tā.. nu nav nekādi īsie.Tumši?Man mati ir vairāk pelēki nekā tumši. Un un par to griezumu es vnk izfilēju visus matus,priekšā minimāli apgriezu lai acīs nekrīt,aizmugurē nogriezu un viss gatavs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Bija gari mati,tagat tā.. nu nav nekādi īsie.Tumši?Man mati ir vairāk pelēki nekā tumši. Un un par to griezumu es vnk izfilēju visus matus,priekšā minimāli apgriezu lai acīs nekrīt,aizmugurē nogriezu un viss gatavs videeji +/- liidz ausiim?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted October 14, 2009 Author Report Share Posted October 14, 2009 es griežu tektonik matus! Nu nejau tā, bet prieksā paīsi, sānos arī un aizmugurē garāki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Man pohuj nodzenu majas pats pie spogulja uz 3mm i vsjo. Nav matu nav problemu... Agrak gan man bija tadi pagari... pa palim sadzeros un tad ari nodzinu tagad nemaz negribas vairs tos garos. Isie dahuja labak izskatas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 seen tas reāli, kā nu kuram, pats neuzdrošinos griezt sev īsos, jo reāli liekas, ka izskatīsies tizli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cSpoks Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Man pazīstams frizieris manus matus pa 5citi ideali nogriež. Mati līdz ausīm blondi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 psc vel dumjāku topiku nezinu. Es gan eju uz kollonu , tur tev pa 15-20ls nogriezies matus skaista blondine un sedesi zbis masazhas adas kresla jamaksa ir par konfortu un griezh zaibis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 jamaksa ir par konfortu un griezh zaibis. aizej uz to kolonu!! un pasaki cik tev vis tas izmaaaja!! es nesmu ne blondiine, ne arii dura, kas maxaatu par aadas kreeslu, pat ja vinjam ir masaazha! .DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 jamaksa ir par konfortu un griezh zaibis. ROFL, aizeju pie norm. friziera, pa 3 Ls norm. matus apgriež, aber par pārējo naudu, norm. pasēžu un uz tām blondīnēm atskatos līdz vemšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 norm. friziera, pa 3 Ls norm. matus apgriež, aber par pārējo naudu, norm. pasēžu un uz tām blondīnēm atskatos līdz vemšanai. Tāds norm. čalis esi! Kas kuram skaitās norm. Vienam ādas krēslā paskatīties un sasmaidīties ar blondīni, otram pohuj uz nulli ir norm., citam tektonik frizūra (wtf?). Man primārais no frizētavas padarīšanas ir frizūra, un pofig, kaut vai man tur plikpauris ņemās ap matiem, galvenais, lai beigās būtu labi. Pārsvarā graizos Baltic hair studio Olimpijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Vienam ādas krēslā paskatīties un sasmaidīties ar blondīni, otram pohuj uz nulli ir norm., citam tektonik frizūra (wtf?). Man primārais no frizētavas padarīšanas ir frizūra, un pofig, kaut vai man tur plikpauris ņemās ap matiem, galvenais, lai beigās būtu labi. Pārsvarā graizos Baltic hair studio Olimpijā. Man tur patīk labāk nekā kolonnā. Un lētāk ar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now