Jump to content
GIGN Forum

Reāli Garlaicīgi Lasīt Forumu, Bet Varbūt Tomēr?


Alise
 Share

Recommended Posts

  • Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

A kas tev īsti ar citu aizvainošanu? piem. tā pati Alise, tak lai dzīvo kā māk, bet mega krutais Sharingan notēlo super veci ar super vārda brīvības pravām un uzdiršot katram virsū domā, ka kārtējo reizi ir pagarinājis krānu!

:superlol:

Kas attiecās uz jums, viens otru pārspēj savā kreatīvismā, neko foršāku nevarējāt izdomāt, ka pagarināt savu krānu. Vai arī tagad esiet mega kruti, ka parādijāt savas ūberkurtās zināšanas svešvalodā? Nopērciet tak smadzenes pirms sāciet domāt, RIMI tieši atlaides, mož varēsiet sastiķēt un paņemsiet kādu pārīti sev?

Link to comment
Share on other sites

lasot shito topicu prasaas uztaisiit veel vienu citu topicu,-liidziigu nakts un riita spamam. topica ideja, piemeeram tev shodien forumaa kaads izbesiijis, vai aizvainojis par to ka tu pats esi jebal lohs. tu tad ieej tanii **^*^*@ topicaa un izliec aaraa no savas dirsas visus suudus virsuu kaadam kursh ir paaraak nesuudains, nu tur reaali vareetu viens otru dirsaini, suudaini saukaat un daudz jaunus, rupjus vaardus salikumus maaciities ar ko peec tam skolaa dirsties :thumbsup: un jaa Agnese no 8.b ir mauka nerunajiet ar vinju :sparta:

Link to comment
Share on other sites

Bet šeit, šeit ir citādāk - šeit ir pilns ar cilvēkiem, kurus viņa var atšūt un, publicējot savus kailfoto (omg, kura normāla čiksa to darītu un vēl šeit), viņa savā veidā ceļ pašapziņu, jo visi raksta cik tie ir jauki (reti kurš runā par Alisi, vairumam tik "ooo, krūtis").

Pilnībā piekrītu par tiem kailfoto. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

starchaser, dažreiz vienkārši ir pārāk grūti klusēt un niez nagi uzkakāt kādam, kurš šeit izceļas ar savu apdāvinātību. Tu esi ļoti labs piemērs. Es saprotu, ka tev tagad ļoti gribas man pateikt, lai es iegādājos sev smadzenes, bet nedari to - es tev vienkārši paskaidroju, kāpēc šeit tevi un vēl dažus "aizvaino." :)

Link to comment
Share on other sites

:)

Kretīns kuram jūs uzbraucāt augumā ir vai nu izslēgts vai guļ vecmammai blakus gultā. Lūdzu uzbrauciet kretīnam vēlreiz.

Principā esmu ļoti universāls un spēšu viņu aizvietot.

TU SŪDS NAH SŪDS NOPĒRC SMADZENES DIRSĀ SŪDS SŪDA GALĀ SŪDAM ZAĻŠ SŪDS. MOŽ TUDĪŠ PĪP AKCIJA SMADZENĒM KAKAINUS JUMS SVĒTKUS.

Link to comment
Share on other sites

Vienīgais reālais iemesls tam, ka zavigžņu ķērējs katrā postā piemin sūdus ir tāds, ka bērnībā, kura viņam vēl nav beigusies, čali kāds onkulis ir apstrādājis vai arī vienkārši viņš ir ticis apbižots un tad nu tagad viņš visu savu žulti izliek šeit.

Link to comment
Share on other sites

moš viņam uzlikt member title ShitChaser?

Savukārt Alise, kā parasti ir lieliska.

:) bet tas vnk noraada uz juusu aprobezhotiibu,

Tātad, tas ko tu saki, ka principā nav stulbu/vīrišķīgu/ūdensgalvainu/nepieņemamu sieviešu, ir vienkārši aprobežoti vīrieši? Sounds legit!

Link to comment
Share on other sites

Metat iekšā visādu infu, kas novestu pie starchaser fotogrāfijas ievietošanas šajā topikā.

Še pidiņ, tikai nedročī skatoties :mIm:

dls4vlj4brlud8io5nc7.jpg

Kas attiecās uz mega krutajiem Sharingan ^Ali^, tak beidziet dalīties ar savām bērnības traumām, 636324732472 % lietotāju TAS VIENKĀRŠI NEINTRESĒ!

Link to comment
Share on other sites

Hāhā, tu tak esi īblis :D Izlasi vispirms šo topiku pirms pārsteidzies ar saviem tizlajiem "rezumē". Neiet runa par kkādu aizstāvēšanu dēļ kkādas bildes, ir pavisam cita lieta, kapēc kkas te notiekas, bet ībļi laikam nemāk lasīt, ka nezin, kādas jēlības melž, ībļi rullē!

:)

Tapēc, ka tu esi diezgan stulbs un neesi izlasijis kāda pidiņa vēlēšanos, kā arī quete`i! Protams, tik pat labi varu pateikt, ka apvienojot visas tavas mega lielas stulbības ar taviem tizlajiem lēmumiem, tu esi lo*s, kas iedomājis sevi par baigo macho (haha, iespārda niks). Mož tu esi mazs pidiņš, kas vienk. wormam ir salīdis vienā vietā un ticis pie sūdaina statusa kā Admins!

Edited by StarChaser
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...